icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

egyptanka
18. feb 2013

Baby ake riesite 2. vecere? My zvykneme vecerat okolo 18, ale okolo 21 ide na mna hlad. A uz stracam inspiraciu.

levandullka
18. feb 2013

@egyptanka Mrkva, oriesky, horka (minimalne 70%) cokolada, celozrnny chlebik s hocicim, pecena zelenina (mrkva, cvikla, cesnak, zemiaky)... 🙂

levandullka
18. feb 2013

Moja zajtrajšia desiata 🙂

lululka555
18. feb 2013

@zuul ahoj my sme mali tento karfiol v piatok,ja davam cibulku a nu posekany uvareny karfiol a rozslahane vajicka. 😉

nakup
18. feb 2013

my tiež dojedáme domáce rezance polievka hovädzia zo špikových kostí a plátky krkovičky s kosťou pečené v rúre jedná strana potretá horčicou druhá poúčená na vrch postrúhané kyslé uhorky a syr kukuricová ryža

michaelamilan
18. feb 2013

@danielaj
@luciok
@abriela
@ibajeho
@drobik1 ešte raz veeeeeeeeeeeeeľká vďaka za vašu podporu!!! Strašne ste mi pomohli aj s @uzuzana !!!!!! Som rada že som na tejto stránke a že ste také miléééééé 🙂
Zajtra budem od rána robiť zasa obložené mise na stretnutie miláčikovi do práce, tak sa aspoň troška zamestnám a nebudem myslieť na somarinky 🙂 Ak sa podaria, dám aj nejaké to foto 🙂
Ešte zar VĎAKA!!!!

nakup
18. feb 2013

@michaelamilan no ti nezávidím tak dlho očakávať potomka ale neboj bude z neho valibuk a bude rád, že ho budete obklopovať láskou 🙂

reni1512
18. feb 2013

@luciok praveze tam strasne prerazala slanina :D prave preto mi to chutilo..velmi zaujimava chut...troska do sladka, mne zase vadi maso s broskynou, toto ked vidim v restike utekam :D

aadulik2110
18. feb 2013

@aduskalac môžem poprosiť recept na ten papgájový koláč, ďakujem

zklimekova
18. feb 2013

dnes sme dojedali ako skoro vždy v pondelok 🙂..poobede som piekla muffinky s malinami , kokosové a kokosové s kúskami čokolády 🙂

zklimekova
18. feb 2013

@abriela áno ? 🙂 no pečenie som si všimla a TU a strojarina si chodila do KE ?...ja hej 🙂 výrobné technológie na Masiarskej ulici sme mali FA 😉

natal12
18. feb 2013

@danielaj dani tie tuc tuc krekry tam píšu v recepte že v mixeri sa to má robit, tak to možem aj rukami vymiesiť ?? a formičky si použila malé ??

abriela
18. feb 2013

@zklimekova no technologia ma stale bavila. Su tam este stale, ale chodila som na iny odbor, lebo kamosi ma prehovorili 🙂 . Som asi starsia- koncila som v roku 2000.

zuul
18. feb 2013

tak dievcata nieco som vykukala.
U: zeleninkova polievka s pismenkami, a karfiol ako mozocek a zemiacky
S: zeleninkova polievka , a ostatni karfiol vyprazim, domaca tatarka.
Š: krémova špenátová polievka, "výborné cestoviny so špenátom"
P: špenátová, zapekaná cukinky

este urobim "skvelá cibuľová pita - Pyco", sojovy salat z Damskeho magazinu.

zklimekova
18. feb 2013

@abriela prvý stupeň som končila 2001 ale to som mala FA na Letnej tiež iný odbor...potom som mala trošku pauzu...pre bábo a až tak som dokončila

natal12
18. feb 2013

baby tie co ste robili od danky papagajový koláčik tak ste dávali citronovu polevu ?? a ako sa robí ?? 🙂

abriela
18. feb 2013

@natal12 recept mas v albume danky, alebo na predchadzajuces strane.
Kedze je to poleva, vsetko len spolu pekne vymiesas - zvycajne sa uvadza, ze rucne asi 20 minut. Ale ja pouzivam rucny slahas - je to rychlejsie

abriela
18. feb 2013

@zklimekova takze sme sa minuly, aj ked ja som na TU zostala len na inej FA

lenuss84
18. feb 2013

@michaelamilan aj ja ti zelam nech uz to mas rychlo za sebou.teda ani ja ti nezavidim toto dlhe cakanie.ja som uz ledva zila ten posledny mesiac,a nieto este takto dlho....drzim palce! 🙂

aduskalac
18. feb 2013

@natal12 já som dala puncovu oetkera

lenuss84
18. feb 2013

takze,ako som naobed slubila,dala som si dohromady jedalnicek,uz je napisany v kalendari. 🙂 nech sa paci:
zajtra uvarim len špenat.polievku a dojeme to jedlo od svokry,co som uz pisala.varit budem od stredy,
str: kysla zemiak.polievka + dukatove buchticky s vanilk.pudingom
štv: ta ista polievka + torteliny plnene syrove /kupovane 🙂 / s oprazenou slaninkou
pia:šošovicovy privarok,varene vajicko,chleba
sob:vyvar z kosti so zeleninou,rezancami + obratene rezne /morčacie prsia/ s ryžou
ned:dojeme zo soboty

amdeis
18. feb 2013

Dnes na ranajky mali deti domace musli s kupovanym mliekom 🙂 . To domace musli mali byt musli tycinky, ale kedze som expermentovala s mnozstvom cukru a masla aby to nebolo take sladke ako minule, tak bolo z toho musli. 😠 Na obed boli spagety s paradajkovou omackou a na veceru vysoko postne pecene zemiaky v supke a k tomu kysla kapusta, sol a maslo. Na utorok a stredu som prave dorobila hraskovu kremovu polievku. Na druhe mlety bravcovy rezen so syrom, zemiaky k tomu az zajtra. No a mafiny so slivkovym lekvarom, pre polovicu osadenstva aj s cokoladovymi vlockami. Ufff!

lenuss84
18. feb 2013

@luciok aj ja som ju uz robila.je super!!!!!

lenuss84
18. feb 2013

dievcata,dnes som prvy krat robila doma rozky.tie tvary su teda strasne,ani fotit nejdem! ale chutovo vyborne. 🙂

natal12
18. feb 2013

@aduskalac a je jedno čí dám smotanu alebo mlieko ?? a maslo alebo hera ?? 🙂

lizatko1009
18. feb 2013

@danielaj no ja sa z teba posieriem, ake ty dobroty stihas, klobuk dolu 🙂
ja akurat som domov dosla, tak mojmu robim prave pizzu, on mne urobil vianocku s lekvarom, a idem hodit na slepacku, ja budem mat na obed maso z polievky, pyre jemu vysmazim, dufam ze o pol 2 rano skoncime

lenuss84
18. feb 2013

akosi mi prestava chutit kupovane pecivo.tak som dnes prvy krat piekla rozky doma.tie tvary su otrasne ale chut vyborna!
a chystam sa na chlebik od
@danielaj

lenuss84
18. feb 2013

a aj kaiserky isto vyskusam od @danielaj 🙂

hobit
18. feb 2013

dnes sme dojedali a poobede na ziadost krpca muffiny narychlo, pouzila som recept od @danielaj, len namiesto oleja som dala maslo, o polovicu menej cukru, rpidala postruhanu cokoladu a mandlove lupienky a niektore som naplnila dzemom...su vyborne 🙂

lencyca
19. feb 2013

@danielaj Dani v pohode,si dobra susedka 😉 ,musela mu stacit slanina miesto hribov,nabuduce ich bude mat 😀