Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@egyptanka Mrkva, oriesky, horka (minimalne 70%) cokolada, celozrnny chlebik s hocicim, pecena zelenina (mrkva, cvikla, cesnak, zemiaky)... 🙂
@zuul ahoj my sme mali tento karfiol v piatok,ja davam cibulku a nu posekany uvareny karfiol a rozslahane vajicka. 😉
my tiež dojedáme domáce rezance polievka hovädzia zo špikových kostí a plátky krkovičky s kosťou pečené v rúre jedná strana potretá horčicou druhá poúčená na vrch postrúhané kyslé uhorky a syr kukuricová ryža
@danielaj
@luciok
@abriela
@ibajeho
@drobik1 ešte raz veeeeeeeeeeeeeľká vďaka za vašu podporu!!! Strašne ste mi pomohli aj s @uzuzana !!!!!! Som rada že som na tejto stránke a že ste také miléééééé 🙂
Zajtra budem od rána robiť zasa obložené mise na stretnutie miláčikovi do práce, tak sa aspoň troška zamestnám a nebudem myslieť na somarinky 🙂 Ak sa podaria, dám aj nejaké to foto 🙂
Ešte zar VĎAKA!!!!
@michaelamilan no ti nezávidím tak dlho očakávať potomka ale neboj bude z neho valibuk a bude rád, že ho budete obklopovať láskou 🙂
@aduskalac môžem poprosiť recept na ten papgájový koláč, ďakujem
@abriela áno ? 🙂 no pečenie som si všimla a TU a strojarina si chodila do KE ?...ja hej 🙂 výrobné technológie na Masiarskej ulici sme mali FA 😉
@zklimekova no technologia ma stale bavila. Su tam este stale, ale chodila som na iny odbor, lebo kamosi ma prehovorili 🙂 . Som asi starsia- koncila som v roku 2000.
tak dievcata nieco som vykukala.
U: zeleninkova polievka s pismenkami, a karfiol ako mozocek a zemiacky
S: zeleninkova polievka , a ostatni karfiol vyprazim, domaca tatarka.
Š: krémova špenátová polievka, "výborné cestoviny so špenátom"
P: špenátová, zapekaná cukinky
este urobim "skvelá cibuľová pita - Pyco", sojovy salat z Damskeho magazinu.
@abriela prvý stupeň som končila 2001 ale to som mala FA na Letnej tiež iný odbor...potom som mala trošku pauzu...pre bábo a až tak som dokončila
baby tie co ste robili od danky papagajový koláčik tak ste dávali citronovu polevu ?? a ako sa robí ?? 🙂
@zklimekova takze sme sa minuly, aj ked ja som na TU zostala len na inej FA
@michaelamilan aj ja ti zelam nech uz to mas rychlo za sebou.teda ani ja ti nezavidim toto dlhe cakanie.ja som uz ledva zila ten posledny mesiac,a nieto este takto dlho....drzim palce! 🙂
takze,ako som naobed slubila,dala som si dohromady jedalnicek,uz je napisany v kalendari. 🙂 nech sa paci:
zajtra uvarim len špenat.polievku a dojeme to jedlo od svokry,co som uz pisala.varit budem od stredy,
str: kysla zemiak.polievka + dukatove buchticky s vanilk.pudingom
štv: ta ista polievka + torteliny plnene syrove /kupovane 🙂 / s oprazenou slaninkou
pia:šošovicovy privarok,varene vajicko,chleba
sob:vyvar z kosti so zeleninou,rezancami + obratene rezne /morčacie prsia/ s ryžou
ned:dojeme zo soboty
Dnes na ranajky mali deti domace musli s kupovanym mliekom 🙂 . To domace musli mali byt musli tycinky, ale kedze som expermentovala s mnozstvom cukru a masla aby to nebolo take sladke ako minule, tak bolo z toho musli. 😠 Na obed boli spagety s paradajkovou omackou a na veceru vysoko postne pecene zemiaky v supke a k tomu kysla kapusta, sol a maslo. Na utorok a stredu som prave dorobila hraskovu kremovu polievku. Na druhe mlety bravcovy rezen so syrom, zemiaky k tomu az zajtra. No a mafiny so slivkovym lekvarom, pre polovicu osadenstva aj s cokoladovymi vlockami. Ufff!
dievcata,dnes som prvy krat robila doma rozky.tie tvary su teda strasne,ani fotit nejdem! ale chutovo vyborne. 🙂
@danielaj no ja sa z teba posieriem, ake ty dobroty stihas, klobuk dolu 🙂
ja akurat som domov dosla, tak mojmu robim prave pizzu, on mne urobil vianocku s lekvarom, a idem hodit na slepacku, ja budem mat na obed maso z polievky, pyre jemu vysmazim, dufam ze o pol 2 rano skoncime

Baby ake riesite 2. vecere? My zvykneme vecerat okolo 18, ale okolo 21 ide na mna hlad. A uz stracam inspiraciu.