icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
21. feb 2013

Baby hocijaké cesto na langoše može ist do chladničky ??? chcem ich urobiť pár a ostatné dať do chladničky 🙂 a kolko vydrží ?? nepokazí sa??

gelinka75
21. feb 2013

dnes mame sosovicovy privarok s vajickom a chlebom, mm mal k tomu opecene spekaciky a dezert jahody 😉

danielaj
21. feb 2013

@rastulka No ja by som ho keď tak použila do nejakej nepečenej, alebo nejakej letnej sviežej tortičky, akože ten krém, ovocie a želé na vrch, do takej klasika torty sa podľa mňa nehodí, ale čo ja viem, možno ty by si mala iné chute a hodil by sa ti 😉 a inak tá sviečková z kuracích pŕs, že mńam, robila som k tomu kolienka a len tak sme sa zalizovali, ďakujem za tip 😉

azmuk
21. feb 2013

Fazulkovy privarok s mrkvovymi fasirkami - hotovo! 🙂

katkas1
21. feb 2013

vianocna kapustnica, masko na smotane s hlauskami a vecer narodim este haldu palaciniek aby poostavalo aj na zajtra, mame vybavovacky tak nestiham 🙂

monika837
21. feb 2013

@veve39 Dakujem Ti VP... 🙂 😉

aadulik2110
21. feb 2013

dnes sme boli bez polievočky, ale za to sme mali sýtejší druhý chod - zemiakovú placku plnenú kuracím soté

rastulka
21. feb 2013

@danielaj Vdaka,tak ja to risknem 😉 A ešte by som chcela,či si dala 2 baliky cukrikov po 170g?

mysiatkoo
21. feb 2013

ahojte... dnes zeleninova mixovana (por, cuketa,zemiak,mrkva) s pazitkou a opecenym xlebikom a motylikovy granadir...a mnamka na zaver - lieskovoorexove cesto, krem slahacka+mascarpone+limeta+mata a jahody...a ideme vonku vybehat kalorie 😀 😀

5katarina7
21. feb 2013

@zklimekova prosím nevieš mi hodiť link na tie kakaové venčeky?

natal12
21. feb 2013

@5katarina7 síce odpovedám za @zlimekova ale snád nevadi 😀 tu je http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnute-kakaov...

januschka10
21. feb 2013

U nas sa dnes bude piect fasirka a k tomu privarok z fazulovych luskov a zemiakove pyre. Ja totiz teraz stale jedavam fazulky, sosovicku, cicer a podobne hovadiny. 😀

abriela
21. feb 2013

@natal12 cesto vydrzi aj tyzden. Aj ked kedysis som robila na langose cesto zemiakove a to som do chladnicky veru nedavala.
@rastulka registrujem tu jojo kolac, jojo krem. Co to je 😨 ??? Chcem byt v obraze
@ivetka1981 mnam, tak davno som nemala rizoto a tvoje vyzera tak lakavo 😉
@zklimekova ale dala by som si aj sosovicovy privar - jediny kt. oblubujem. Zial par tyzndou si na toto jedlo este pockam

zklimekova
21. feb 2013

@mysiatkoo mňááááám, zase krásne foto...zbožňujem tvoje fotky..len som po nich neskutočne pažravá 😀
@abriela tak to teda pekných pár týždňov ešte musíš čakať 🙂...aj u nás sa robí iba šošovicový prívarok, iný deti nechcú 😉

luciok
21. feb 2013

@ivetka1981 Mňam, milujem rizoto a toto tvoje je ešte aj pekne naservírované

luciok
21. feb 2013

Včera a dnes sme si s mm urobili také rýchlovky: včera sme jedli šošovicovú polievku a omeletu so šunkou a dnes sme dojedli šošovicu a druhé bolo penne carbonara. Zatiaľ sa mi nikdy nepodarili tak, ako ich vedia urobiť v našej obľúbenej pizzerii, ale aj tak sme si pochutili

luciok
21. feb 2013

@mysiatkoo Veď to sú umelecké diela!!

ivetka1981
21. feb 2013

@luciok
@abriela dakujeeeeem

lululka555
21. feb 2013

@mysiatkoo dokonale ako vzdy 😵 😉

nakup
21. feb 2013

@megika1 ja viem ale lenivá som bola tie kolienka sa zošmykovali a kapustu som zajedala 😀 račej som mala ošúpať zo tri zemiaky a uvariť 🙄

danielaj
21. feb 2013

@rastulka joj veru nedala, ja som išla ako na hotové, že mám nponačínané všelijaké gumové cukríky a našla som len asi pol balíčka medvedíkov a pol balíčka delfínov, tak som dala len to, a vysvitlo, že muž to povyhadzoval, že to už bolo tvrdé 😀
@abriela kuk môj album, robila som ho v sobotu 😉

danielaj
21. feb 2013

dnes som robila prvýkrát bulharský šalát podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18381, práve sme ho chutnali a teda výborný je, mm povedal, že lepší ako z tej Billy 😀

ibajeho
21. feb 2013

@abriela nestresuj s vahou prosim ta, ja mam presne tvoju vysku aj vahu. A to chcem schudnut a teba to trapi ze chudnes? Ja som praveze nikdy takato tucna nebola, ak teda neratam tehu. Tam som mala 69kg pred porodom. No ale teraz fakt dufam ze minimalne tych 5kg dam dole, sa vobec takto necitim dobre 😖 lenze mi to nejde kedze chodim do tejto temy a hlavne danka mi nici moralku a po veceroch peciem jej dobroty z albumu 😀 no zabijem sa ked mi chuti ? 😀

abriela
21. feb 2013

@rastulka dakujem. Zaujimave s tymi cukrikmi. Tuto plnku som bez cukrikov savala do svojej druhej potahovej torty.

ibajeho
21. feb 2013

Tak a to mam za to ze vas citam ked jem, padol mi fon do bryndzovych halusiek 😀 jezis este ze to nevidel drahy, by ma z koze zodral 😀 🙄

abriela
21. feb 2013

@danielaj ten salat moze byt super a je bez majonezy. Urcite skusim

abriela
21. feb 2013

@ibajeho ja osm na strednej mala 65kg a bola som stihla. 60tka je moj ideal. Na druhej strane, mam aspon siroky zaber satnika a pocas tehu som vela veci ani nemusela kupovat 😀. Inak jasne, mozem sa tesit, ze mi tak spaluje a nidky som nemusela riesit nejake diety a obmedzovat sa. Mozno sa teraz poriadne rozjem a po odstaveni priberiem 😀.
Mas pravdu pozerat tuto temu, hlavne tie obrazky je nebezpecne 😉

nakup
21. feb 2013

@levandullka kým nemáš xxy kg tak je dobré 🙂

5katarina7
21. feb 2013

@natal12 ďakujem 🙂