Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kompliment môjho mm: "si varila polievku alebo je zo sáčku?", moja odpoveď: "varila som" a čo na to môj manžel? - "lebo chutí ako zo sáčku"
Pomoooooc,kocky poradite?vyprazala som akurat rybu,boli to dost hrube kusky tak som ich dala aby sa piekli pomalsie nech sa prepecu,ale teraz po rozrezani zistujem je aj taj je vnutri surova,co s tym? 😠
dnes dojedame zo vcera udene maso s knedlou a kapustou,akurat som uvarila mrkvovu polievku s haluskami 🙂a upiekla kolaciky cez lis
dnes paradajková polievka a druhé...sme dojedli čo ostalo zo včera 🙂
@natal12 ja som mala vypuknuté brucho aj keď som mala 50kg a aj baculatý zadok a bola som fakt , že tak extrémne štíhla , až sa ma na surovku pýtali ľudia čo ma poznali, že či som chorá, takže ono aj dosť záleží na dannosti postavy, ale teda si mladučká a veru trošku pohybu by si mohla zaradiť, inak si postavu prosto nevyformuješ , len cvičením diéty ti nepomôžu
a chcem sa opytat, vsetky tu varite kazdy den? lebo ja vzdy na 2 dni 😕
@aadulik2110 tak mu jeden deň neuvar nič a aj tá zo sáčku mu bude chutiť a ešte by som pred ním hladným s kľudom angličana dojedla poslednú porciu nejakého jeho obľúbeného jedla hehehheheheheh
ale nie to ja len tak, niekedy sa proste nepodarí a stane sa to aj otrlej kuchárke , ale teda mohol aspoň snahu oceniť
@hobit niekedy veru každý deň, ale nie je to pravidlo zväčša je na dva dni aspoň jeden s chodov, každému iné vyhovuje, ja mám rada rozmanitosť, tak radšej uvarím čerstvé, ale keď nie je čas tak co dúm dal a niektré kočky čo tu sem tam komnet dajú nevaria cez týždeň ,a lebo len minimum, prosto komu čo vyhovuje
@womankc ale to bol naozaj kompliment..... lebo u nich sa varí rajčinová aj zo sáčku aj normálne.... a on má rád tú zo sáčku, lebo jeho maminka, keď varí rajčinovú, tak ju veľmi robí zápražkovú a chutí ako keby okolo rajčín ani nešla.... takže to bol naozaj kompliment
@hobit ja varím polievky na 2 dni a niekedy aj na viac vyjde, tak to mrazím a keď treba narýchlo.... tak len vytiahnem a druhý chod varím každý deň
ahojte,dnes nevarím,dojeme šošovicovú polievku s posúchom a babka včera priniesla pizzu,tak tá bola na večeru a dnes priniesla parené buchty,mňam 🙂
Mamičky robievate niektora jednohubky : syr- hrozno? Ak ano aky syr davate? 🙂
@ivetka1981 Ivetka, do tej omáčky si dala aj kyslú smotanu alebo biely jogurt?
@betka22betka bryndza,mlieko,zaprášiť málinko múkou a kôpor..nič viac 😵
@ivetka1981 ďakujem, určite vyskúšam, dala si išpiráciu
@lea231 ja sa chystam spravit pre draheho (pride domov po tyzdni) toto http://www.mimibazar.sk/tisk_receptu.php?id=52178
Dezert vyzera zaujimavo

@lululka555 vyzerá super 🙂