icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
22. feb 2013

@lululka555 vyzerá super 🙂

ellit
22. feb 2013

@womankc dakujem kocky, urcite kuknem 🙂

aadulik2110
22. feb 2013

kompliment môjho mm: "si varila polievku alebo je zo sáčku?", moja odpoveď: "varila som" a čo na to môj manžel? - "lebo chutí ako zo sáčku"

darka2001
22. feb 2013

Pomoooooc,kocky poradite?vyprazala som akurat rybu,boli to dost hrube kusky tak som ich dala aby sa piekli pomalsie nech sa prepecu,ale teraz po rozrezani zistujem je aj taj je vnutri surova,co s tym? 😠

eva7780
22. feb 2013

dnes dojedame zo vcera udene maso s knedlou a kapustou,akurat som uvarila mrkvovu polievku s haluskami 🙂a upiekla kolaciky cez lis

simonka16
22. feb 2013

@darka2001 daj do rury na slabo

zklimekova
22. feb 2013

dnes paradajková polievka a druhé...sme dojedli čo ostalo zo včera 🙂

womankc
22. feb 2013

@natal12 ja som mala vypuknuté brucho aj keď som mala 50kg a aj baculatý zadok a bola som fakt , že tak extrémne štíhla , až sa ma na surovku pýtali ľudia čo ma poznali, že či som chorá, takže ono aj dosť záleží na dannosti postavy, ale teda si mladučká a veru trošku pohybu by si mohla zaradiť, inak si postavu prosto nevyformuješ , len cvičením diéty ti nepomôžu

hobit
22. feb 2013

dnes zas dojedame masko zo vcera a upiekla som babovku s postruhanym jablkom od @danielaj, ale opat som dala menej cukru o polovicu a bol trstinovy a pridala som aj mak, mandlove lupienky,posedane orechy a cokoladky kusok a je genialna 🙂

hobit
22. feb 2013

a chcem sa opytat, vsetky tu varite kazdy den? lebo ja vzdy na 2 dni 😕

womankc
22. feb 2013

@aadulik2110 tak mu jeden deň neuvar nič a aj tá zo sáčku mu bude chutiť a ešte by som pred ním hladným s kľudom angličana dojedla poslednú porciu nejakého jeho obľúbeného jedla hehehheheheheh

ale nie to ja len tak, niekedy sa proste nepodarí a stane sa to aj otrlej kuchárke , ale teda mohol aspoň snahu oceniť

tosomja
22. feb 2013

@hobit Nie, nevarím každý deň, tiež sa snažím variť na dva dni, len také ako cestoviny, buchty, mliečné polievky...toto robím len na jeden deň 🙂

womankc
22. feb 2013

@hobit niekedy veru každý deň, ale nie je to pravidlo zväčša je na dva dni aspoň jeden s chodov, každému iné vyhovuje, ja mám rada rozmanitosť, tak radšej uvarím čerstvé, ale keď nie je čas tak co dúm dal a niektré kočky čo tu sem tam komnet dajú nevaria cez týždeň ,a lebo len minimum, prosto komu čo vyhovuje

womankc
22. feb 2013

@hobit no a aby som ešte dodala , niektoré tu varia aj každý deň a aj viac hlavných chodov, čo zas aj mňa udivuje

womankc
22. feb 2013

@ellit celkovo si ten album pozri danka tam má veľmi dobré rozmanité recepty veľa z nás ich tu používa 😉 , no je tu viacero takých inšpiratývnych tetušiek , ku ktorým ja osobne chodím odkukávať do albumov

aadulik2110
22. feb 2013

@womankc ale to bol naozaj kompliment..... lebo u nich sa varí rajčinová aj zo sáčku aj normálne.... a on má rád tú zo sáčku, lebo jeho maminka, keď varí rajčinovú, tak ju veľmi robí zápražkovú a chutí ako keby okolo rajčín ani nešla.... takže to bol naozaj kompliment

aadulik2110
22. feb 2013

@hobit ja varím polievky na 2 dni a niekedy aj na viac vyjde, tak to mrazím a keď treba narýchlo.... tak len vytiahnem a druhý chod varím každý deň

nelinka0401
22. feb 2013

ahojte,dnes nevarím,dojeme šošovicovú polievku s posúchom a babka včera priniesla pizzu,tak tá bola na večeru a dnes priniesla parené buchty,mňam 🙂

natal12
22. feb 2013

@womankc no aj mamina mi hovori ze zacni cvicit ale ked mne to vydrzi jeden den 😒 a kebyze sa idem prejst kazdy den von na tri hodky to nestaci??? 😀 😀

patka6
22. feb 2013

Mamičky robievate niektora jednohubky : syr- hrozno? Ak ano aky syr davate? 🙂

ellit
22. feb 2013

@womankc veru uz mi slinky tiekli...ako moze byt niekto taky sikovny 🙂

prosim prosim ja zhanam recept na dobru babovku, pomozete? 🙂

betka22betka
22. feb 2013

@ivetka1981 Ivetka, do tej omáčky si dala aj kyslú smotanu alebo biely jogurt?

abriela
22. feb 2013

@hobit ja tiez varim na 2 dni (aj ked zajtra steak - to je na den a tak isto v nedelu pangasius v horcicovej omacke) a cez tyzden len sama pre seba - takze aj na viac. Lazane co sme mali v nedelu som cez tyzden dojedala este 3 dni 😝

ivetka1981
22. feb 2013

@betka22betka bryndza,mlieko,zaprášiť málinko múkou a kôpor..nič viac 😵

betka22betka
22. feb 2013

@ivetka1981 ďakujem, určite vyskúšam, dala si išpiráciu

lea231
22. feb 2013

dnesny dezert pre draheho ...cokoladovy kosicek s malinovym zele, makovym topingom preliaty vajecnym likerom ... 😎 kapustnicu, pizzu z kysnuteho cesta a pecene buchty som uz nefotila ...hehe dnes sa prekonavam.

hobit
22. feb 2013

Tak som rada, ze nie som jedina, lebo uz som mala pocit, ze som divna 🙂
@lea231 to vyzera bozsky 🙂

abriela
22. feb 2013

@lea231 ja sa chystam spravit pre draheho (pride domov po tyzdni) toto http://www.mimibazar.sk/tisk_receptu.php?id=52178
Dezert vyzera zaujimavo

lea231
22. feb 2013

@abriela nedavno som pisala recept na tekuty cokokolacik kockam tu na stranke... mam ho z kastiela v Beladiciach - hotel Tartuf ... je super 🙂

lea231
22. feb 2013

@hobit dakujem pekne .... uz mam dalsie napady... uvidime, ci vyjdu