icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

betka22betka
23. feb 2013

polievka zeleninová, už sa pečú aj palacinky- plnka bude lekvár a tvaroh

mirellka
23. feb 2013

Ahojte tak dnes gulášová a koláčik zo včera @abriela no chlebovú som nakoniec nerobila bo sa nám ohlásila návšteva tak som sa viac venovala pečeniu tak posúvam chlebovú na deň v týždni keď sa mi nič nebude chcieť variť 😀 😀

limoncino
23. feb 2013

@abriela tak som to spravila aj ja, ale spodok mi tam zostal 😝 😀 nevadí, deti zjedli aj taký handru.

rastulka
23. feb 2013

Ahojky 🙂 U nas dnes kuracia polievka /dufam,že zostane aj na zajtra 😉 / a ryžovy nakyp 🙂 Moja včerajšia rychlovka,zostal kremik tak su aj jojo rezy 😉 🙂

kvietocek7
23. feb 2013

@zuzkat1 no velice pekne dakujem idem na to - aspon vyskusam 😉

natal12
23. feb 2013

@rastulka Krááááááááááásna, nádherná tortička.. ja ta budem vychvalovat do nebies 🙂

abriela
23. feb 2013

@mirellka polievka je rychlovka, vhodna na varenie ked nieje cas
@limoncino moj spodok bol tekuty, aj ked som mala pocit, ze mozno preto, ze to nebolo dopecene, ale chutilo nam to.
@rastulka uzasna babika. Ked si sa tu pytala na potahovku ani som netusila, ze ty si taka sikovna cukrarka a tolko vypekas. Ja sa chystam na buduci vikend na marlenku bez valkania - darcek pre kolegynu a mozno ten salamovy kaktus pre otca.

petrisorka
23. feb 2013

Dnes varim hovadzi gulasik s ryzou 🙂 Dezert bude kolacik - pernik 🙂

eva7780
23. feb 2013

halusky s udenym tvrohom ,cokoladovy pudingos

zuzkat1
23. feb 2013

@kvietocek7 rado sa stalo,dufam ze bude chutit.

@rastulka krasa. A ako to vyzera ked sa neponahlas? vraj rychlovka 😉

zarabono
23. feb 2013

dnes sosovicova na kyslo,gordon blue,ryza,kompot,krtkova torta na plechu

lululka555
23. feb 2013

@chantalle uzasne venceky,taketo domace su najlepsie 🙂

lululka555
23. feb 2013

@rastulka ta je krasna ,ako na vystavu 🙂

lululka555
23. feb 2013

ahojte !!! u nas dnes zivanska ( zemiaky s mäskom a zeleninou pecene v balickoch v alobale ) 😉

erulka77
23. feb 2013

Caute u nas sa dnes ne(vari) budu zabijačkové špeciality

happy8051
23. feb 2013

dnes krupkova polievka so zeleninou, zapekana brokolica so smotanou a syrom, zemiakova kasa

natal12
23. feb 2013

@danielaj dani,ty ten recept na papagajovy kolacik mas z varechy alebo z MMB ??? 🙂

mariettka27
23. feb 2013

ahojte 🙂
my budeme dnes papať halušky so syrokrémom a slaninkou a šošovicovú polievku s klobáskou 😉 ...od včera nám ešte ako dezert ostali pudingové slimáčiky...

danielaj
23. feb 2013

@chantalle mňam, dala by som si , krásne ich máš 😉

danielaj
23. feb 2013

@rastulka odpadnem, krásna 😉 a dávala si do nej ten krém s jojo rezov, ako sme si písali, či nie? 😉
@natal12 nie nemám, mám ho zo starého zošita s receptami od mojej mamy, veľmi dávno som si ho odpísala, hádam to bude aj 15 rokov, neviem, aký je na MMb a Vareche 😉

natal12
23. feb 2013

@danielaj Co som porovnavala z varechy a tvoj tak je to to iste . Len na vareche je o jeden puding viac A ty ho mas krajsi nez ta co na vareche.

meinkonka
23. feb 2013

cauky..........tak my dnes hovadziu polievku, zivansku v rure a cuketovy pernik s cokoladou a zajtra ta ista polievka + k hovadziemu dorobim paradajkovu omacku a zemiaky 🙂 🙂

anelehka
23. feb 2013

ahojky,my dnes francuzace,davno sme nemali a clovek aspon vyprazdni chladnicku od zbytkov 😀

libka1
23. feb 2013

cestovina s lososovou omackou, trhanec s marhulovym kompotom

janaal
23. feb 2013

vajíčková kyslá polievka, mleté mäsko plnené brokolicou, zemiaky a brokolicova omáčka 😉

libka1
23. feb 2013

@rastulka podla akeho receptu si robila tu krasnu tortu? aj moja dcerka taku chce, tak sa potrebujem niekde inspirovat 😅

miruss
23. feb 2013

U nás dnes šošovicová polievka, zemiaková kaša, vysmážaný karfiol a šalát z mrkvy a ľadového šalátu. 🙂

nelly3
23. feb 2013

zajtra chcem upiect pstruha na obedik, ako ho robievate? dakujem 😉

rastulka
23. feb 2013

@natal12
@zuzkat1
@lululka555 Vdaka kočky 🙂
@abriela Vdaka 😀 Ja som sa doslova zamilovala do tych potahoviek 😀 Veru kto by povedal,že prvu potahovanu tortu som robila v novembri 😉 ....ten salamovy kaktus mam uloženy aj ja,je suprovy 😉 🙂
@danielaj Dakujem 🙂 Ano,je vyborny a aj vyzera dobre 😝

rastulka
23. feb 2013

@libka1 Veru recept nemam,ale na nete najdeš vela suprovych fotopostupov 😉 Ja som upiekla korpus v babovkovej forme,naplnila kremom a potom už len potiahnut a ostatne je užlen na tvojej fantazii 🙂