Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zuzkat1 no velice pekne dakujem idem na to - aspon vyskusam 😉
@mirellka polievka je rychlovka, vhodna na varenie ked nieje cas
@limoncino moj spodok bol tekuty, aj ked som mala pocit, ze mozno preto, ze to nebolo dopecene, ale chutilo nam to.
@rastulka uzasna babika. Ked si sa tu pytala na potahovku ani som netusila, ze ty si taka sikovna cukrarka a tolko vypekas. Ja sa chystam na buduci vikend na marlenku bez valkania - darcek pre kolegynu a mozno ten salamovy kaktus pre otca.
Dnes varim hovadzi gulasik s ryzou 🙂 Dezert bude kolacik - pernik 🙂
halusky s udenym tvrohom ,cokoladovy pudingos
@kvietocek7 rado sa stalo,dufam ze bude chutit.
@rastulka krasa. A ako to vyzera ked sa neponahlas? vraj rychlovka 😉
dnes sosovicova na kyslo,gordon blue,ryza,kompot,krtkova torta na plechu
@chantalle uzasne venceky,taketo domace su najlepsie 🙂
@rastulka ta je krasna ,ako na vystavu 🙂
ahojte !!! u nas dnes zivanska ( zemiaky s mäskom a zeleninou pecene v balickoch v alobale ) 😉
Caute u nas sa dnes ne(vari) budu zabijačkové špeciality
dnes krupkova polievka so zeleninou, zapekana brokolica so smotanou a syrom, zemiakova kasa
ahojte 🙂
my budeme dnes papať halušky so syrokrémom a slaninkou a šošovicovú polievku s klobáskou 😉 ...od včera nám ešte ako dezert ostali pudingové slimáčiky...
cauky..........tak my dnes hovadziu polievku, zivansku v rure a cuketovy pernik s cokoladou a zajtra ta ista polievka + k hovadziemu dorobim paradajkovu omacku a zemiaky 🙂 🙂
ahojky,my dnes francuzace,davno sme nemali a clovek aspon vyprazdni chladnicku od zbytkov 😀
cestovina s lososovou omackou, trhanec s marhulovym kompotom
vajíčková kyslá polievka, mleté mäsko plnené brokolicou, zemiaky a brokolicova omáčka 😉
U nás dnes šošovicová polievka, zemiaková kaša, vysmážaný karfiol a šalát z mrkvy a ľadového šalátu. 🙂
zajtra chcem upiect pstruha na obedik, ako ho robievate? dakujem 😉
@natal12
@zuzkat1
@lululka555 Vdaka kočky 🙂
@abriela Vdaka 😀 Ja som sa doslova zamilovala do tych potahoviek 😀 Veru kto by povedal,že prvu potahovanu tortu som robila v novembri 😉 ....ten salamovy kaktus mam uloženy aj ja,je suprovy 😉 🙂
@danielaj Dakujem 🙂 Ano,je vyborny a aj vyzera dobre 😝

polievka zeleninová, už sa pečú aj palacinky- plnka bude lekvár a tvaroh