Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@tinuskaha vyskusana http://muffinyrecept.cz/vanilkovy-muffiny/ aj na stranke najdes kopu inych.
fazulova polievka s udenym masom a rezancami, zeleninove rizoto so syrom.
k udenemu z polievky zajtra spravim zemiakove knedle a kapustu
a tiez sa chystam na tu mrkvovu tortu, ste ma tu inspirovali 😵
kocky aku smotanu davate do segedinu? viem ze sa mi to to naposledy zrazilo trochu ale nepamatam aku smotanu som tam dala. dik
eDnes dojedačka zo včera a pre istotu ak by bolo málo tvarohové rezance 🙂
ja idem robit cinske rezance
ahojte kočky 😵
nestihačky fotiť no napíšem čo sme varili posledne dni..snad pomože niekomu komu už dochadza fantazia /ako aj mne často 😅
zapekane cestoviny so špenatom a syrom
rizoto
ryža a mäsko na zelenine
v sobotu som piekla pizzove mufinky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48817 + tortu oslavencovi k narodeninam 😵 teda pokus o tortu 😅
dnes-sviečkova a domaca knedla /kupovana domaca 😀 /
ou ou a muffinky pečiem vždy LEN v košíčkoch nemam špecialny plech..da sa,držia pekne tvar..aj na sladko aj na slano..nevytekaju
@kobercek1 známy dávajú mlieko, alebo smotanu na varenie, moja mamina kyslú smotanu. Ale takým štýlom, že smotanu si dáš ho hrnčeka (teglik by bol malý) a zo segedínu pridáš šťavu do smotany pomiešaš.. môžeš tak urobiť ešte raz... a až potom ked je ta smotana okyslená so šťavy zo segedínu, tak by sa to nemalo zraziť keď to tam následne vyleješ..
@tinuskaha ahoj tie silikon mufinkove formicky mam aj ja ,zatial som len raz piekla,ale super,budes urcite spokojna 😉
Ale podarila sa ti,mozeš vypekat na objednávky 🙂 a inač ako si zafarbila cesto ked ho máš také krásne modré a zelené ?? 🙂
Tak dnes dojedáme zo včera br. karé na prírodno + tarhoňa a opekané zemiačky, deti sú u babky na prázdninách tak uvarím mm držkovú polievku aj na zajtra do práce.
u nas morcaci vyvar od vcera a plnena paprika 🙂
@libka1 ahoj, recept najdes na http://www.midnightdessert.com/2012/01/mrkvova-... 🙂 je to mnamka!
Ahojte aj my dnes len dojedáme ,slepačiu polievku a sviečkovú s domácou knedlou.Ešte chlebík upečiem a hotovo na dnes 🙂
paradajkova polievka a francuzske zemiaky,,čo ostalo po vikende v chladničke,, 😀
@luciok joj neteším, práve dnes mi kolegyňa, že 5 báb prepustili a ju tiež, tak si myslím, že to najbližšie čaká aj mňa, vedela som už dávnejšie, že firma ide dolu vodou, ale potom sa to nejak urovnalo, ale vidím, že to pokračuje, takže neviem, či zajtra neprídem domov s výpoveďou a nebudem vás tu aj ´dalej otravovať, ale keď ti mám pravdu povedať, celkom by ma to potešilo, lebo to už nie je v robote, čo bývalo, a snáď by sa mi podarilo niečo zohna´t, zatiaĺ mám ešte rodičovský do mája, tak by sme to nejako zvládli, zajtra podám správu, čo a ako 😒
@tinuskaha kuk môj album, mám tam viacero muffiniek 😉
@danielaj ahoj kamaratka to vyriešila tak že si dala žiadost na predlženie materskej a poberala dalej rodičovsky,a predlžila 2 krat,,,zabranila tak vypovedi a potom nastupila do práce...a popri rodičovskej si privyrabala ,malu dala na 4h do školky a poberala aj 230e za starostlivost na dieta naklady za školku,,je vydata 2 deti... rodičak 190e,rodinne baral jej mamžel a 230 za školku,,,,tak sa dalo...

@tinuskaha prosím ťa, a vo všetkých lidloch by mali mať tieto produkty zo silikonu, mala by som zaujem to tú silikonovu podložku.. dufam,ž e to v PK bude.. 🙂