icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ivetka1981
25. feb 2013

@abriela
@danielaj žienky na Vás dve sa obraciam,ste tu také zbehlé a určite šikovné kucháročky..potrebujem nejaký recept alebo link na koláčik okrúhleho tvaru(zákusok),taký,čo by mal každý zvlášť na tanieriku so želatínou alebo polevou na vrchu a s plnkou...pomôžte mi niečo nájsť...

lienka2
25. feb 2013

ahojte,
dnes zeleninova polievka, dojedame masko zo vcera,
dalsie dni
utorok - dojeme polievku a druhe bude losos na masle a zemiakovo-spenatove pyre
streda - zeleninove rizoto a salatik
stvrtok - nejake masko asi kuracie sote
piatok - buchty na pare
vikend este netusim, a polievky su na plane zeleninovo-haluskova a krupkova 🙂

nikita308
25. feb 2013

Ahojte, dnes dojedáme zo včera, husací vývar s rezancami, obrátené bravčové rezne so zemiakovou kašou, pečené kuracie stehienka s ryžou a dnes som piekla perník a s odrezkov som urobila ešte rumové guľky... 😵

jankasz
25. feb 2013

@akika722 mozem ta poprosit o recept na torticku, tie farby su krasne a aj recept na plnku poprosim....dakujem 😉

hobit
25. feb 2013

vcera zapekane zemiaky s listovym spenatom, povodne tam malo byt bravcove kare a cibula namiesto spenatu, ale smrdelo, asi mi predali stare ☹ , nevadi, fajne aj tak, len drobcovi sa nepacilo tak dnes ma kremovu brokolicovu s chlebovymi krutonmi (z domaceho chleba)

kobercek1
25. feb 2013

dnes mame strukovu fazulovu polievku na cerveno (dufam ze zostane aj na zajtra 🙂 bo som leniva kazdy den varit inu polievku, a frnzcuzske zemiaky. zajtra planujem segedin a potom dukatove buchticky co som tu nakukala, vyzeraju super a hlavne lahko 🙂

susann83
25. feb 2013

Babulky, robim dnes pletenky, co ste sem raz dali link. Mozem kusok vykysnuteho cesta dat do chladnicky ci mraznicky???

megie
25. feb 2013

@akika722 tá tortička s lietadielkom je krasna, ale už ten odrezaný kúsok vďaka tým farbám mi príde nejedlý 😀 😀

adulina
25. feb 2013

Aj mna by to zaujimalo či ked si večer prichystam rozky na pecenie či si to môžem dať do chladničke a ráno upiect. Ďakujem za pomoc vy ste tu same take sikulky šikovne 🙂 😉 ja len vždy závidim koľko tu toho vypekate a že to aj stihate, ste super 🙂

lencyca
25. feb 2013

@rastulka Krásna tortička 🙂

mami.sk
25. feb 2013

dnes som sa rozhodla pre paradajkovú polievku s písmenkami a kuracie prsia na smotanovej omáčke s ryžou 😉

talexa
25. feb 2013

Dnes bude pórková polievka s cesnakom a s písmenkami, a zemiaky + guľky + rajčinová omáčka.

lencyca
25. feb 2013

@michaelamilan Dratulujem k synčekovi,je krásny,želám Vám obom vela zdravíčka 🙂

lencyca
25. feb 2013

@bobinkask Krásne tortičky,si šikulka 🙂

akika722
25. feb 2013

@danielaj dakujem hej hej bolo 😀

akika722
25. feb 2013

@jankasz jasne.. korpusy som robila - 5vajec,150g cukru,200g polohrubej muky,kypriaciprašok,pol deco oleja..
vyšlahaš bielky+cukro,kridaš žlty,muku+kypriaci,olej a ja som dala aj potravinarske farbivo..
upiekla som 3taketo platy a plnila som plnkou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24824
@megie vdaka,farebna je schvalne kedže bola robena pre 5ročne dieťa a deti farby miluju 😉 jedla bola,chvalil každy 😀

megie
25. feb 2013

@akika722 tak to mi došlo, že bola robená pre maleho chlapca, ale aj tak, tie farby! Ale hlavne že chutilo 🙂

lencyca
25. feb 2013

Ahojte žienky,konečne som vás dočítala čo ste navarili a upiekli 😉 my včera kuracie stehná s ryžou a zaváranými hruškami,dnes vyprážané rybie filé,zemiaková kaša,kapustový šalát,nič som nestíhala ani upiect,malý bol marod tak som behala okolo neho 🙂

akika722
25. feb 2013

@megie iny pohlad,iny vkus 😉 nam sa pačila prave taka farebna 😵

abriela
25. feb 2013

@ivetka1981 nemam taky kolacik, ale prve co mi napadlo, ze upiect normalnu piskotu, na to plnka, na vrch ovocie a na to napr. pudingove zele a potom povykrajovat okruhne tvary. Recept na takyto kolac mam - je tvarohovy s ovocnym zele.
@womansk ma vzdy skvele typy na kolaciky.

rastulka
25. feb 2013

@akika722 Krasna tortička 😉 🙂

rastulka
25. feb 2013

Ahojte,u nas dnes mrkvovo-smotanova polievka a faširky so zemiakovou kašou 🙂

akika722
25. feb 2013

@rastulka dakujem pekne 😵

bonaquaba
25. feb 2013

Ahojte babule
mam stanglu hovadziny a rozmyslam co s nou,poradite nejake receptiky

luciok
25. feb 2013

@danielaj Aha, takže ideš do poriadnej neistoty.. No ale ak máš chodiť do práce a z práce so stresom, tak to asi tiež nie je žiadna výhra. Poznám to, ja som tak chodila 10 mesiacov a potom som to ukončila, napriek tomu, že som ostala na úrade práce. Ale myslím, že každá z nás sa poteší, keď nás tu budeš častejšie inšpirovať 😉

luciok
25. feb 2013

@akika722 Mne sa taká farebná veru páči, len je otázne, nakoľko sú tie farby neškodné. Ale raz za čas, prečo nie... Palec hore!!

akika722
25. feb 2013

@luciok vdaka..ale tak jedli ju len dospelaci,deti pozbierali cukríčky z vrchu.moje deti niesu tortove/skôr to bla pastva pre ich očka/
ale ak sa to tak vezme tak isto maš farbiva či už v lízatkach,cukríkoch a inych "farebnych" sladkostiach..vo všetkom je niečo..to by sme museli jesť len korienky a bylinky 😝

bubo1104
25. feb 2013

vajcová polievka s opekaným chlebom ( krutóny ) , palacinky s džemom , nutelou a ovocím

miruska73
25. feb 2013

ahojte kocky ja som vcera navarila morcaciu polievku a plnenu papriku s knedlou moji dvaja ohrnali trosku nosom ale zjedli moc to nemusia ale ja zboznujem tak nech sa aj mne trosku prisposobia... 😀 😀 Danke prajem uspesny navrat do prace a michaelamilan prajem vela stastia s drobcekom....veeeeela ste popisali ale ani dnes ani vcera som vas nestihala pocitat tak mozno vecer....a idem ja vybrat to moje dieta z postielky uz vykrikuje.....dako rychlo tomala este hodku alebo aspon polhodku spat.... 😖