Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nelinka0401 tak tebe to vyšlo preto presne na chlp 🙂 a mne nie nabudúce možem použit menší a nizky nevyteče to ??
@natal12 nízky asi nie.robia sa kôpky z toho cesta a ide tam poleva aby ti to nevytieklo a pri pečení sa nadvihne trošku
Nejaky super recept na skvarkove pagace? Najlepsie z polohrubej muky,lebo nemam hladku, no ak iny nebude, tak skocim do obchodu 😀
@abriela ja som sa velmi neobmedzovala, kojila som 20 mesiacov tak by som asi neprezila na tych co sa vseobecne neodporucaju. jedla som aj strukovinove, kapustovu, paradajkovu, hribovu co mi chutilo. ono myslim ze raz za cas ti neublizi ziadna a dietatko si pomaly zacne zvykat. aspon budes vidiet ako reaguje, ci ho bude napr nafukovat. zase nie je dobre sa vyhybat (nemyslim teraz take silne alergeny ako soja ...) lebo je vacsia pravdepodobnost alergie cim neskor sa s tym dostane do styku.
U nas dnes dojedačky zo včera:mrkvova polievka a faširky s kašou 😉 akurat len dievčatam som spravila krupicove sliže 😉
u nas dnes zeleninova polievka zo vcera a synator si objednal spenat s volskym okom a varenymi zemiakmi 🙂
dnes polievka z cerstvych rajcin s bylinkami, plnka z kurata bez kurata 😀 pecena na plechu, zemiakova kasa, marhulovy kompot alebo calamada 🙂
zeny zhanam recept na naozaj dobry mramorovy kolac, nieco ako MramorKuchen od Olz, ak poznate, predava to Billa.
dnes som piekla kuracie pecienky, mame k tomu zemiaky a robila som vajickovy salat 😉
dnes pre deti pangasias ma masle a zemiaková kaša, pre mňa zapekané tofu a tiež zemiaková kaša, plus varená cvikla
Ahojte,dnes zeleninová polievka so slížami,plnený morčací rezen,ryža,čalamáda,a my so synom netradične praženicu,dostali sme na nu chut 😉
My sme mala brokolicovy polievocku a rozmyslam nad pacinkami
a inak okrem slimacikov, bola zatial len paradajkova polievka s krutonikmi a premyslam nad rezancami s makom 🙂
babulky, polievka zo sliepky sa robi rovnako ako z kuriatka? mam ju len nechat dlhsie varit? Dakujem
@michaelamilan jeej tak vidis super uz je na svete gratulujem k malemu drobcovi... 🙂 je nadherny a dufam ze ta velmi nepotrapil... 😉
@abriela ja som dosť jedávala mliečne polievky napr. špenátová, alebo zemiaková rajčinová s mliekom alebo som rozvarila zeleninu rozmixovala a doliala mlieko. Ja teda mliečne môžem, skús aj mliečnu zemiakovú kyslú. Paradajky sú alergén tuším a ja ju milujem, treba si len trošku skúsiť, či to nebude robiť problémy.
baby zajtra spravim tieto poháre ak mi vyjde teda 😅 http://varecha.pravda.sk/recepty/jogurtovy-deze...
len namiesto bieleho jogurtu, smotanu kyslú dám 🙂 a zajtrá mám narodky juchúúú 🙂 😀 😀
@natal12 tak si rybka ako ja ,ja mam tiez 29 feb 😉 a vsetko NAJ 😉

@abriela raz som robila podla teba tie ovsené vločky s ovocím a medom a odvtedy si malá stále pýta "obesené" vločky. 😀 😀