icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
26. feb 2013

@abriela raz som robila podla teba tie ovsené vločky s ovocím a medom a odvtedy si malá stále pýta "obesené" vločky. 😀 😀

natal12
26. feb 2013

@nelinka0401 tak tebe to vyšlo preto presne na chlp 🙂 a mne nie nabudúce možem použit menší a nizky nevyteče to ??

nelinka0401
26. feb 2013

@natal12 nízky asi nie.robia sa kôpky z toho cesta a ide tam poleva aby ti to nevytieklo a pri pečení sa nadvihne trošku

adikad
26. feb 2013

Nejaky super recept na skvarkove pagace? Najlepsie z polohrubej muky,lebo nemam hladku, no ak iny nebude, tak skocim do obchodu 😀

kobercek1
26. feb 2013

@abriela ja som sa velmi neobmedzovala, kojila som 20 mesiacov tak by som asi neprezila na tych co sa vseobecne neodporucaju. jedla som aj strukovinove, kapustovu, paradajkovu, hribovu co mi chutilo. ono myslim ze raz za cas ti neublizi ziadna a dietatko si pomaly zacne zvykat. aspon budes vidiet ako reaguje, ci ho bude napr nafukovat. zase nie je dobre sa vyhybat (nemyslim teraz take silne alergeny ako soja ...) lebo je vacsia pravdepodobnost alergie cim neskor sa s tym dostane do styku.

rastulka
26. feb 2013

@mysiatkoo Paradna tortička 🙂 šikulka si 😉

abriela
26. feb 2013

@kobercek1 aspon 4 tyzdne sa chcem krotit - kym je akoze novorodenec. V sobotu som zjedla rybacu pomazanku s cibulou a maly reval od 12-20tej a este je aj vyhadzany 😒

abriela
26. feb 2013

@adikad ja robim pagace tak, ze spravim klasicke kysnute cesto z polohrubej muky (muka, mlieko, kvasok, olej, sol, cukor) a potom uz len prekladam pomletymi skvarkami na 2 resp. 3x. Pagace robim dokonca aj so slivkovym lekvarom.

rastulka
26. feb 2013

U nas dnes dojedačky zo včera:mrkvova polievka a faširky s kašou 😉 akurat len dievčatam som spravila krupicove sliže 😉

tretulka
26. feb 2013

u nas dnes zeleninova polievka zo vcera a synator si objednal spenat s volskym okom a varenymi zemiakmi 🙂

ellit
26. feb 2013

tak ste ma maminky inspirovali, ze sa netreba bat ani kysnuteho cesta 🙂 deticky maju z toho velku zabavu a potom aj plne bruska 🙂 Tak my sme este o deviatej vecer piekli, nechcelo sa nam spinkat 🙂 Robili sme pudingove slimačiky 🙂

katkas1
26. feb 2013

@abriela aj ja milujem pagace s lekarom, je to velka mnamka 😉

happy8051
26. feb 2013

dnes polievka z cerstvych rajcin s bylinkami, plnka z kurata bez kurata 😀 pecena na plechu, zemiakova kasa, marhulovy kompot alebo calamada 🙂

ivka219
26. feb 2013

@ellit možem poprosiť recept na pudingove slimaky do IP ?

happy8051
26. feb 2013

zeny zhanam recept na naozaj dobry mramorovy kolac, nieco ako MramorKuchen od Olz, ak poznate, predava to Billa.

gelinka75
26. feb 2013

dnes som piekla kuracie pecienky, mame k tomu zemiaky a robila som vajickovy salat 😉

zklimekova
26. feb 2013

@mysiatkoo tortička krásna
@abriela smotanová...rascovú som ti chcela písať a potom som to dočítala 😉, paradajkovú som jedla asi až keď malá mala už mesiac

zklimekova
26. feb 2013

dnes pre deti pangasias ma masle a zemiaková kaša, pre mňa zapekané tofu a tiež zemiaková kaša, plus varená cvikla

kobercek1
26. feb 2013

@abriela no to hej pokial je este taky malinkaty. tak to nejako prezi tych par tyzdnov. a potom znovu skus. vsak za par mesiacov budem podobne rozmyslat a skusat kadeco. 🙂 to vy uz budete zacinat papkat prikrmy 🙂

lencyca
26. feb 2013

Ahojte,dnes zeleninová polievka so slížami,plnený morčací rezen,ryža,čalamáda,a my so synom netradične praženicu,dostali sme na nu chut 😉

ellit
26. feb 2013

@ivka219 jasne hned ti ich napisem, uspim len skolku a hned idem na to 🙂

samcova
26. feb 2013

My sme mala brokolicovy polievocku a rozmyslam nad pacinkami

ellit
26. feb 2013

a inak okrem slimacikov, bola zatial len paradajkova polievka s krutonikmi a premyslam nad rezancami s makom 🙂

babulky, polievka zo sliepky sa robi rovnako ako z kuriatka? mam ju len nechat dlhsie varit? Dakujem

anavila
26. feb 2013

@nakup ahoj ako si robila prosim ta, tie krokety?

drobik1
26. feb 2013

@michaelamilan jeej tak vidis super uz je na svete gratulujem k malemu drobcovi... 🙂 je nadherny a dufam ze ta velmi nepotrapil... 😉

olo2003
26. feb 2013

@abriela ja som dosť jedávala mliečne polievky napr. špenátová, alebo zemiaková rajčinová s mliekom alebo som rozvarila zeleninu rozmixovala a doliala mlieko. Ja teda mliečne môžem, skús aj mliečnu zemiakovú kyslú. Paradajky sú alergén tuším a ja ju milujem, treba si len trošku skúsiť, či to nebude robiť problémy.

abriela
26. feb 2013

@olo2003 dakujem za radu, aj ked ja teple mlieko od mala nemusim, a ani mliecne polievocky. Nejako som dnes nic nevymyslela tak sme bez polievky. 😒

abriela
26. feb 2013

@anavila v nedelu vecer dala recept - adresovala to mne

natal12
26. feb 2013

baby zajtra spravim tieto poháre ak mi vyjde teda 😅 http://varecha.pravda.sk/recepty/jogurtovy-deze...

len namiesto bieleho jogurtu, smotanu kyslú dám 🙂 a zajtrá mám narodky juchúúú 🙂 😀 😀

lululka555
26. feb 2013

@natal12 tak si rybka ako ja ,ja mam tiez 29 feb 😉 a vsetko NAJ 😉