Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
po vcerajsom uspechu varim dnes znovu zapekane zemiaky s kapustou 🙂
@danielaj tu chlebikovu polievku urobim aj ja ,ked bude prepytok chleba doma, vyzera velmi dobre 🙂
u nas fazulova polievka s mrkvou a udenym tofu a ryzovy nakyp s marhulami a ribezlami 🙂
diviak na dubakoch s pecenymi zemiakmi, bublanina a manzel mi donesie ostrokyslu od cinana lebo mam nu desnu chut 😀
Ahojte,
ja dnes mlete masko s udusenou cerstvou zeleninkou, zemiaky alebo ryza. Polievka zo vcera - mrkvicka, kalerab a brokolica, so struhancekmi.
a mm dnes ide autom na Sk, tak na cestu peciem tento kolacik, myslim, ze recept mam odtialto 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/skoricovy-jabl...
@miskap2111 ta torta z biele cokolady vyzera super 🙂 presne take nieco hladam
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/co-dnes-varite-dajte-inspiraciu/
prosim ta nedas mi recept?
Ahojte ma tu nahodou hodilo do vasej skupiny a chcela by som vas poprosit ci nemate nejaky recept na super tortu s bielou cokoladou ktoru by som zvladla upiect aj ja lebo velmi nepekavam 🙂
nerobili ste nahodou tuto?
http://lucylovetobake.blogspot.sk/2011/10/black...
budem vdacna za kazdu radu
dnes šošovicová polievka s páročkou , zemiaková kaša + fašírky s mäska , syra zapečená v skle . Recept som mala od kočky s MK a sú skvelé . Bude aj na zajtra . Večer spravým bábovku
dnes u nas fazulova na kyslo a langose s cesnakom al.smotana+syr,kecup+syr 🙂
@libka1 to je parádny obed, takého diviaka by som si hneď dala....
zeleninova polievka, zapekane zemiaky s brokolicou a cuketou a kto chce ma k tomu aj hov. masko osmahnute
cauteeeeeeeeeeee uz tyzden som tu nebola nestihala som kym vas docitam tak aj zostarnem tolko ste popridavali fajnotiek.....bola som sa tarat s kamoskami po meste pizza pivko kavicka,a vcera som bola navstivit alergologa kedze nam uz slniecko tak krasne hreje ....no a od nedele som nevarila dojedalo sa vcera granadir u mamci a dnes varim drzkovu polievku a hovadzinku na stave so zemiakovym privarkom a malej kuritko na stave s cestovinkou a cviklou a na veceru mame parene buchty kupila som v sukromnej pekarni su ako domace teda skoro ale velmi dobre 😀 😀 😀 😀
Dnes máme vajíčkovú polievku, špenát, varené zemiaky a vajíčka
Ahojte,
včera sme mali ohnivé mäsko v zemiakovej placke a dnes bude kuracia roláda plnená šunkou a oštiepkom...príloha buď zemiakové pyré alebo šťuchané zemiaky s cibuľkou 😉 ..
a poobede sa chystám na skvelé muffinky od danielaj, ktoré som už raz robila a zmizli len taký fukot (aj manželoví kolegovia sa zalizávali až za ušami) 😀 ..dnes ich budem plniť nutelou,mňam
Babule poraďte dobrú syrovú omáčku na cestoviny. Ďakujem krásne
kapustové fliačky dobru chuť
Ahojte,dnes sme bez polievky,bravčové rezne na prírodno s cesnekom,pečené zemiaky,kapustový šalát,zajtra sa mi vráti prázdninár tak mu urobím škoricové hniezda 😉
@mariettka27 ahoj dala by si mi prosím ten recept na mafiny? ja som si len v piatok kúpila plech a už som ich musela 5X robiť 😀 .dnes by som ich asi tiež najradšej spravila,lebo syn sa už včera pýtal či nespravím a to posledný tlačil do úst 😀
@audiova jasné,nech sa páči,sú veľmi jednoduché 😉
2 vajcia,1 šálka kryštálového cukru,1 šálka mlieka,1 šálka oleja, 2 a pol šálky polohrubej múky,1 vanielka, 1 PDP....
všetko zmiešame a pridáme podľa chuti kokos,kakao,orechy,ovocie,nutelu...
naposledy som robila mandľovo jablkové a kakaovo kokosové,teraz idem na tie nutelové 😉

ahojte , u nas dnes zo vcera bolonska omacka so spagetami a vecer som upiekla korpus na torticku, tak len naplnim mascarpone plnkou + ovocie 🙂