icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
28. feb 2013

ahojte , u nas dnes zo vcera bolonska omacka so spagetami a vecer som upiekla korpus na torticku, tak len naplnim mascarpone plnkou + ovocie 🙂

rora
28. feb 2013

po vcerajsom uspechu varim dnes znovu zapekane zemiaky s kapustou 🙂

lululka555
28. feb 2013

@danielaj tu chlebikovu polievku urobim aj ja ,ked bude prepytok chleba doma, vyzera velmi dobre 🙂

gelinka75
28. feb 2013

u nas fazulova polievka s mrkvou a udenym tofu a ryzovy nakyp s marhulami a ribezlami 🙂

ivetka1981
28. feb 2013

Moje prvé osie hniezda,nič moc na pohľad,ale chutia svetovo 🙂

veroninna1
28. feb 2013

dnesny...

libka1
28. feb 2013

diviak na dubakoch s pecenymi zemiakmi, bublanina a manzel mi donesie ostrokyslu od cinana lebo mam nu desnu chut 😀

maculik
28. feb 2013

Ahojte,
ja dnes mlete masko s udusenou cerstvou zeleninkou, zemiaky alebo ryza. Polievka zo vcera - mrkvicka, kalerab a brokolica, so struhancekmi.
a mm dnes ide autom na Sk, tak na cestu peciem tento kolacik, myslim, ze recept mam odtialto 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/skoricovy-jabl...

betka22betka
28. feb 2013

už som dojedla, tak dávam foto : polievka z kuracích stehien/dolné/ s krupicovými haluškami, varené cestoviny s tvarohom a so smotanou+ opražená oravská slanina....

kahlan1
28. feb 2013

@miskap2111 ta torta z biele cokolady vyzera super 🙂 presne take nieco hladam
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/co-dnes-varite-dajte-inspiraciu/

prosim ta nedas mi recept?

kahlan1
28. feb 2013

Ahojte ma tu nahodou hodilo do vasej skupiny a chcela by som vas poprosit ci nemate nejaky recept na super tortu s bielou cokoladou ktoru by som zvladla upiect aj ja lebo velmi nepekavam 🙂

nerobili ste nahodou tuto?
http://lucylovetobake.blogspot.sk/2011/10/black...

budem vdacna za kazdu radu

bubo1104
28. feb 2013

dnes šošovicová polievka s páročkou , zemiaková kaša + fašírky s mäska , syra zapečená v skle . Recept som mala od kočky s MK a sú skvelé . Bude aj na zajtra . Večer spravým bábovku

mariavasik
28. feb 2013

dnes u nas fazulova na kyslo a langose s cesnakom al.smotana+syr,kecup+syr 🙂

erulka77
28. feb 2013

Rascová polievka a zemiakové pagáčiky 😉

betka22betka
28. feb 2013

@libka1 to je parádny obed, takého diviaka by som si hneď dala....

zarabono
28. feb 2013

kysly hrasok,francuzke zemiaky a toto sme mali v nedelu

hobit
28. feb 2013

zeleninova polievka, zapekane zemiaky s brokolicou a cuketou a kto chce ma k tomu aj hov. masko osmahnute

miruska73
28. feb 2013

cauteeeeeeeeeeee uz tyzden som tu nebola nestihala som kym vas docitam tak aj zostarnem tolko ste popridavali fajnotiek.....bola som sa tarat s kamoskami po meste pizza pivko kavicka,a vcera som bola navstivit alergologa kedze nam uz slniecko tak krasne hreje ....no a od nedele som nevarila dojedalo sa vcera granadir u mamci a dnes varim drzkovu polievku a hovadzinku na stave so zemiakovym privarkom a malej kuritko na stave s cestovinkou a cviklou a na veceru mame parene buchty kupila som v sukromnej pekarni su ako domace teda skoro ale velmi dobre 😀 😀 😀 😀

zklimekova
28. feb 2013

polevka zo včera karfiolová plus brokolicové fašírky a varené zemiačiky 🙂

adkoalauri
28. feb 2013

Dnes máme vajíčkovú polievku, špenát, varené zemiaky a vajíčka

mariettka27
28. feb 2013

Ahojte,
včera sme mali ohnivé mäsko v zemiakovej placke a dnes bude kuracia roláda plnená šunkou a oštiepkom...príloha buď zemiakové pyré alebo šťuchané zemiaky s cibuľkou 😉 ..
a poobede sa chystám na skvelé muffinky od danielaj, ktoré som už raz robila a zmizli len taký fukot (aj manželoví kolegovia sa zalizávali až za ušami) 😀 ..dnes ich budem plniť nutelou,mňam

liska111
28. feb 2013

Babule poraďte dobrú syrovú omáčku na cestoviny. Ďakujem krásne

nuna55
28. feb 2013

kapustové fliačky dobru chuť

lencyca
28. feb 2013

@bronia13 Ahoj myslím,že to nie je cesto na koláče ani záviny 😕

lencyca
28. feb 2013

Ahojte,dnes sme bez polievky,bravčové rezne na prírodno s cesnekom,pečené zemiaky,kapustový šalát,zajtra sa mi vráti prázdninár tak mu urobím škoricové hniezda 😉

lencyca
28. feb 2013

@natal12 Všetko najlepšie k narodkám 🙂

ikuza
28. feb 2013

@erulka77 prosim recept na pagaciky 🙂

audiova
28. feb 2013

@mariettka27 ahoj dala by si mi prosím ten recept na mafiny? ja som si len v piatok kúpila plech a už som ich musela 5X robiť 😀 .dnes by som ich asi tiež najradšej spravila,lebo syn sa už včera pýtal či nespravím a to posledný tlačil do úst 😀

ikuza
28. feb 2013

@erulka77 uz ho vidim 🙂

mariettka27
28. feb 2013

@audiova jasné,nech sa páči,sú veľmi jednoduché 😉

2 vajcia,1 šálka kryštálového cukru,1 šálka mlieka,1 šálka oleja, 2 a pol šálky polohrubej múky,1 vanielka, 1 PDP....
všetko zmiešame a pridáme podľa chuti kokos,kakao,orechy,ovocie,nutelu...
naposledy som robila mandľovo jablkové a kakaovo kokosové,teraz idem na tie nutelové 😉