icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

olo2003
28. feb 2013

Takže my dnes rajčinová polievka s cestovinou a syrom, a k tomu rýchlovka kuracie mäsko v chorvátskom rožku so zeleninou (kuracie rezne obalené v zmesi múky a červenej papriky a upečené). No a zajtra niečo sladké.

anos18
28. feb 2013

Moje dnesne vytvory: chorvatske rozky a osie hniezda v inej podobe - inspiracia od @danielaj. A este sa mi pecu v rure ovsene vlocky (granola).

anos18
28. feb 2013
loxa
28. feb 2013

My dnes sosovicova s domacou klobaskou a vajickom, morcacie rezne na prirodno s ryzou, opecenymi zemiakmi a rukolovym salatom..A ako dezert maminka vyskusa nejaku torticku, dufajme ze sapodari 🙂

abriela
28. feb 2013

Dnes: Francuzke zemiaky ale aj s bryndzou (inspiracia od niekoho z minuleho tyzdna), marlenka bez valkania pre kolegynu.
Bol to zaberak, maly v sedacke na stole - utisovat ho, varit, piect a este dosiel aj kurier s kocikom.

abriela
28. feb 2013

@liska111 ja robim syrovu omacku takto: rozpustim taveny syr v rajnici a pridam mlieko. Ochutim solou. To je vsetko.

abriela
28. feb 2013

@michaelamilan vidim paradajky (mozes, nic ti to nerobi? Ja som si dala na ranajky, reakcia nebola) a vysmazane (juuj, ked mi vola matka, tak ani jej nevravim, ze som robila sisky lebo komentovala aj zemiakove placky, ze take by som aspon zo zaciatku nemala).

abriela
28. feb 2013

@danielaj no mas za to energie, ked tolko este stale vyvaras ci vypekas 😉
@natal12 prajem vestko najlepsie k narodkam a nech sa ti slni vsetko po com tuzis a kedze sme v teme varenia - nech sa vsetko uz podari a mas skvele napady

darka2001
28. feb 2013

Neviete mi niektora poradit?niekde tu bol recept na zapekane bravcove rezne s civulou a udenym syrom,ale neviem ich najst,ako sa volali?

luciok
28. feb 2013

Pre každého kuchára je najväčšou odmenou to, keď stravníkom chutí a pýtajú si pridať. Dnes som robila zapečené fašírky od @lencyca - boli famózne a chlapi si pochutili. Vďaka žienky za skvelé nápady! Ja milujem túto tému 😵

lululka555
28. feb 2013

Vnesiem sem trosku jari s mojou ovocnou tortickou... s mascarpone kremom ,jahodami ,malinami a cokoladou ..vecer bude mensia oslava 😉 😵 😵

malalucka3
28. feb 2013

Ahojte babule.take dobrotky tu varite ze mi len tak slinky tecu.....sledujem vas ale neprispievam lebo moje varenie je trosku komplikovane.Som na ubytovni a mame tu len dvojplatenku takze velke zazraky sa tu uvarit nedaju🙂 Ale uz sa tesim na moju kuchinku a potom sa svami bude rada delit aj o moje foteky🙂

nakup
28. feb 2013

@natalii6 kačku deň vopred poriadne osolíš aj z vnútra a necháš cez noc prejsť solou v chladničke, na druhý deň ju trožku okorení dám grilovacie korenie a do vnútra dávam aj ja jblko, na pekáč dáš masť nie veľa lebo kačka pustí masť podlejem vodou, zakryjem alobalom pri 180 C pečiem 2,5 hod počas pečenia podliev pred koncom odkryjem môžeš si med rozpustiť vo vode a potierať až kôka nebudé pekne chrumkavá do kačky môžeš dať aj ľubovolnú plnku. 😀

nakup
28. feb 2013

@liska111 Ahoj ja robím syrovú omáčku takto najnovšie takto do hrnca dám smotanu na varenie a šľahačkovú smotanu osolím trožku čierneho korenia a vegety povarí ak zovrie dám do nej špiráliky a cestoviny varím v nej tie zahustia aj omáčku a vsiaknu do seba aj chuť omáčky je to podobné ako zo sáčku od Vitany syrová omáčka s cestovinami ak chceš pridáš aj syr

danielaj
28. feb 2013

@lululka555 dobre si pamätám, že 29.2 máš narodky? keďže nie je priestupný rok, tak všetko len to najlepšie, veľa zdravíčka, šťastia, lásky a super nápadov do kuchyne 😉

moncicka77
28. feb 2013

môj špenat,špenat,zemiaky,ang.slanina,parky pečene ,klobasa,volske oko

danielaj
28. feb 2013

@abriela no to áno, energie mám 😅 totál únava, žeby jarná 😀

danielaj
28. feb 2013

dnes varil dedko gulášovú polievku s haluškami, domácu, bola výborná, lepšia ako moja 😉 a piekol kuriatko, ryžu som im urobila včera večer ja, + miešaný kompót, treba míňa´t zásoby, takže je navarené aj na zajtra, tak dnes po príchode z práce len oddychujem, klobúk dole pred naším dedkom, že navaril pri troch babách, ktoré sú ako odtrhnuté z eťaye, ke´d sú spolu 😀

natal12
28. feb 2013

@lululka555 júúúj aká tortička 🙂 mnáááám 😝

natal12
28. feb 2013

@lululka555 Vsetko najlepšie moja 😉

lululka555
28. feb 2013

😉 @natal12
@danielaj dakujem 🙂 dobre si pamätas 😵

reni1512
28. feb 2013

Noo takze paradajkova so syrom a karfiol zapekany sa podaril dnes 🙂 ... poobede padol vanilkovy puding s jahodami a na veceru znova brokolica na pare aaale :D 2ks knedlika vo vajicku mnam 🙂 Tie skoricovniky som este nestihla ale brusim si zubky v sobotu sa na to asi podujmem.. aaa vzdy zabudnem odfotit navarene :D to nic.. aj tak mam toto forum asi najradsej zo vsetkych, aspon v mysli sa dobre najem 🙂

lydia22
28. feb 2013

Dnes na obed donáška pizze a na večeru palacinky

chloe001
28. feb 2013

Vcera parene buchty, dnes kuracie masko s paradajkami a ryzou, zajtra manzel palacinky a ja asi sosovickovy privarok alebo spenatik.

mysiatkoo
28. feb 2013

dnes kura s ryzou (robila som prvy krat v rure a je vyborna) a kedze bol fotak pri ruke, tak aj vecera 😉

betka22betka
28. feb 2013

@mysiatkoo pekne naservírované obe jedlá, si šikovná a máš vkus...

smejkovia
28. feb 2013

@lululka555 tak toto vyzera super a verim že musí aj chutiť, môžem poprosiť o receptík ? ďakujem

zuzka444
28. feb 2013

ja idem zajtra robit lekvarove perky mnaaaam s oprazenou struhankou a pras.cukrom 🙂...a na nedelu chystam vysmazany karfiol so zemiakovym pyre a tatarkou 🙂...

mysiatkoo
28. feb 2013

@betka22betka dakujem.... Tentokrat to bola len taka ryyyyyxlovka, ale detom to takto naozaj viac xuti...

tinuskaha
28. feb 2013

no tak dievcence ja som vcera piekla muffiny jablkove 😉 kedze sa vsetky zjedli tak dnes som robila dalsie bananove a slane syrove🙂
od zajtra nevarim idem k mame na vikend ta pohoda a mm sa bude musiet o seba postarat 😉