Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
včera sme mali pohánkovú polievku so zeleninkou a zapekané nutelové palacinky s jahodami v karamele prišiel na obed aj brácho a dostala som velkú pochvalu že je to výborné 😵 a dnes sme dojedli pohánkovú a druhé boli špagety so zeleninovou omáčkou(cuketa, mrkva,petrzlen,paradajky) s fazulou a parmezánom
dnes sme dojedli pizzu a mix koláčov z mraziaka
a nedávno sme si na zajtra s manželom ukuchtili pečený bôčik s červenou kapustou,aj paprikovú slaninu,ideme zajtra na chalupu....
ahojte,
dnes vypražené šampiony s zemiakové pyré a uhorkový šalát,.. a pobede sme mali jahodovy puding s jahodami z Lidla 0,5kg za 0,55 e no nedaj si,,,, :D
Piatok-sobota... Hraškovo-mrkvová polievka a opečený chlebik na kocky do nej,,,bravčove masko na hrašku a mrkve/zmes mrazená/,ryža na kari.,
@mysiatkoo na oleji podusím najemno nakrájanú cibulku poprášim červenou paprikou popražím zalejem vodou pridám zemiaky, mrkvu petržlen umytú pohánku osolím ovegetím a nechám varit ked sú zemiaky makke pridám zátrepku z pohánkovej múky a vody do polievky dám roztlačený cesnak 3-4stúčiky zvarím a na koniec pridám petržlenovú vnat- najoblúbenejšia polievka mojích detí 🙂
@lululka555 tortička krásnaa určite chutnááá..mňam🙂 , všetko naj k narodeninám už dnes, keďže podľa dátumu ih budeš mať až neskor 😉
kočky ktorá ste to písali, že robíte plnku s bielej čokolády??...to tak ako parížsku, len čoko dávate bielu??
zajtra upeciem kacku( podarilo sa mi ju dnes za super cenu kupit),s cervenou kapustou a zemiakmi...uz o kacke niekolko dni snivam,dam si zajtra a mazel ma za taky obed vybozka celu 😀
karfiol ako mozoček a zemiaky. a rascová sa dojedla. zajtra chcem robiť šampinonovu
@zklimekova ja osobne by som dala trosku viac ako davas pri tmavej... ono to totiz nie je cokolada 😉 asi 1,5 nasobok ako ked robis s tmavou...
@natal12
@lululka555 Všetučko najlepšie kočky 😲
@abriela obdivujem Ťa....
@chorale1 @ellit
Kurča kačatore(cacciatore)
olej,kuracie prsia,cibuľa,3 str.cesnaku,zelena paprika(ja to robim bez),2 mrkvy,konzerva paradajok,1 PL pretlaku,140ml kuracieho masoxu,trocha červ.vína,1 bobkový list,sol, ml.čierne korenie,trošilinka oregana,plechovka šampionov.
ochutíme prsia,orestujeme ich a vyberieme.Vo výpeku osmažíme cibulu,cesnak,papriku,pridame mrkvu nakrajanu na kolieska a podusime troška,pridame paradajky v konzerve,pretlak,šampiony,bujon,vino,bobkový list,oregano,sol a ml.č.korenie,prevarime,zalejeme tým prsia v ohnovzdornej mise,vložíme do ruly a pečieme 1 hodinu.priloha-ryža
@lululka555 slintáááááááááááááám potešil by aspon recept,ked už sa neujde kúsok 😵mascarpone milujem, všetko najlepšie
včera fašírky v trube a rezancova polievka
dnes langoše na želanie
Ahojte 🙂
Kúpila som si parný hrniec, tak skúšam recepty 🙂
Dnes sme mali zemiaky, vajíčko a špenátový prívarok, všetko z parného hrnca.
Včera rascovú polievku, parenú tresku vo vajíčku, parené zemiaky s mrkvou a čerstvým cesnakom, parenú brokolicu a jogurtový dressing.
Tento týždeň sme ešte mali polievku z fazuľkových strukov a zapekané cuketové lodičky na taliansky spôsob s opečenou bagetkou a ľadovým šalátom.
kočky nestíham užsa robi po vonku na zajtra hráškova polievka halušky s tvarohom a čokoladové resanky u nás už všetko puka a snežienky sú krásne 🙂
Ahojte 😵
predvčerom+včera sviečkova+knedla
dnes-špagety
zajtra-halušky so sladkou kapustou
sobota+nedela vývar+zemiakova kaša a rezne z mleteho mäsa so syrom+šalat..
@mariettka27 ďakujem.už sú aj zjedené :D
Rascová s vajíčkom a parené buchty, zrejme spravím aj kelový prívarok na zajtra.
@bobinkask vdaka za recept, nejedla som nikdy pohanku, ale tuto polievku vyskusam
@lululka555 tak tvoja torta vyzera ako reklama z casopisu. Tusim 29 by si oslavovala aj ty, ze? Tak prajem vsetko najlepsie
@dabon ta pizza vyzara uzasne. Podelis sa aj o recept?
@nelinka1311 dakujem. Ono pride asi cas ked uz budem mat vsetkeho dost.
@mamkabeika recept od @traktor? Jogurty, smotana??? Chcem to aj ja vyskusat.

@lululka555 tá tortička je úžasná hned by som si dala 😉 ...a všetko naj k narodeninkám 🙂