Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
..polievka z cerstvych sampionov, a pecene buchty plnene lekvarom a tvarohom🙂..... 🙂 😉 😉
celozrnne kolienka, dusena pecienka so zavaranymi rajcinami (moze byt aj s pretlakom)...polievka zeleninova od vcera
Paradajkova polievka s cestovinou, ryba na prirodno a zemiakova kasa.
My ideme poobede na gulášovku, ale doma som spravila špagety s morcadellou a párkom a muž zase pečie veterníky 😀
od vcera kapustnica,dnes som uvrila kuraciu polievku na zajtra a piekla som kysnute rozky plnene dzemom a nutelou 🙂
@ibajeho moja kamaratka tiez mala vysoky cholesterol,zacala sa zdravo stravovat,stale sledovala tuky v potravinach,ktore kupovala a po kontrole mala este vyssie vysledky,ale u nej to je dlhodobejsi problem ,dr.tvojmu manzelovi neporadila comu sa vyhybat a co je vhodne? http://biocare.sk/zdrava_vyziva/clanok/ako-zniz... ,ked som to presla tak strucne je popisane coho sa vyvarovat a zda sa ze stres posobi takmer na vsetko 😖
zo včera šampinonová s mrveničkou, dnes som robila rizoto. zajra nič, dedo má narodky tak budeme jest velkou lyžicou 😀
Ahojte 🙂 U nas dnes zemiaky na kyslo s faširkou a zeleninova polievka zo včera 🙂 aaaa vtačie mlieko rezy 😉 😝
@11nika11 to je iba taky domaci recept-:---
KUNG PAO VELMI JEDNODUCHO
Na pol kila kuracieho masa-
1 KL SOLI-
1 KL ml.cierneho korenia
,2 KL kari korenia
,2 KL MAGI polievkove korenie,
2 KL solamylu,
1 žltok,
2 pokrajane cibule(ja som dala jednu velku),
maso pokrajat na sliziky.Vsetko spolu zmiesat,nechat postat24 hodin,(ja som sa ponahlala a nechala som iba 2 hodiny),potom prudko oprazit,ak chces štavu dak dolej trochu vody a povar este.ja som dala viac masa a nechybalo tomu nic,bolo to dobre.podavame ryzou alebo hranolkami..
je to jednoduchy recept ale dobry.
My dnes: šošovicová polievka nakyslo z hnedej i červenej šošovice s mäskom a buchty na pare s makom 🙂
Ak stihnem, pridám aj foto 🙂
ahojte
dnes cesnaková polievka s krutónikmi + pečené br. pliecko s knedľou a udusenou kyslou kapustou 😵
dnes špenátová polievka zo včera, vyprážaný pangasias, zemiaková kaša , teraz idem spichnúť nejaký koláčik 😉
@lululka555 @veve39 - vďaka za rady, holky 🙂
ahojte mamusky.
u nas dnes kelova polievka s parkom, a halusky alebo cestovinky s kuracim perkeltom a robila som mrkvovo-orechovu tortu.
co sa chystate varit na zajtra? ja vyvar kuraci a ????
@zuzana_1 Vyzera to uzasne, hned by som si dala... podla akeho receptu si to robila? Vsimla som si, ze na nete je viacej receptov.
dnes nic, bola som v praci tak som aj pre navstevu uvarila parky a upiekla sekanu s vajcom 😀 jedli to ako divi 😀 😀 hanba nehanba nemam stale cas
@mimi21mimi
@natal12 http://varecha.pravda.sk/recepty/chlebik-plneny... paci sa. Ale ja by som tam pridala cesnak,nivu,este nejaky eidam nastruhany. Je to take trochu "o nicom" takto 😉
u nas dnes dojedacka zeleninovej polievky s krupami, pecene farebne papriky plnene slanym syrom
vcera vecer som piekla tento kolac
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8081
ja ho vlastne peciem inak, inspirujem sa len tymto receptom, davam tam pod jablka aj uvareny vanilkovy puding, lebo manzel to ma takto velmi rad...a ten puding mi vzdy robi sarapatu 😒 , aj teraz mi zredol, ako-tak mi v noci v chladnicke stuhol...chutovo je kolacik inak vyborny
@eva7780 dakujem, tak urcite mu nieco povedala ale on sa so mnou o tom nechce bavit, mozno je to v skutocnosti aj horsie nez mi povedal ☹ fakt neviem. Kuknem tu stranku
@abriela ja praveze pouzivam len olivovy a teda semtam repkovy ale ten malinko. No a ja doma varim normalne ale ked si on nalozi tak si do toho vysype polku solnicky. A casto chodi cez pracu do mekacu, lebo im v robote aj casto nedaju jest alebo ked daju tak asi jak vo vaznici. Cize je to s nim tazke. Zeleninu mi zje asi len ked spravim svieckovu 😀 inak nehrozi a ovocie tiez obchadza oblukom.

Jooj dlho som tu nebola a kukam ze same nove tvare su tu, a kuknem na nicky a tot moje baby su to ale jake vyfesakovane teeedda 🙂
no ale mam taky mensi problem s drahym, zistili mu vysoky cholesterol( to ma z toho co furt je, a co chce aby som mu varila 😠 ) tak vas chcem zienky poprosit ci neviete nejake zdrave recepty osvedcene samozrejme, pre takychto ludi ale aby to bolo aj chutne. Je mi ho luto lebo uz vopred viem ako bude tou stravou trpiet ale inak sa to neda. Nepotrebujem aby mi mlady clovek 26rocny odisiel na druhy svet 😒 😢