icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erulka77
2. mar 2013

@rastulka prosím si recept 😉

lenuss84
2. mar 2013

@rastulka ja som ich piekla 2 tyzdne dozadu.a aj nasej chutili.a to je uz co povedat,kedze ona jedacka sladkeho moc nieje 🙂

nelinka1311
2. mar 2013

ahojte,dnes len tak narychlo a poriadne neskoro,nebolo cez den času,tak mi dneska smotanovo syrové cestoviny s kuracím mäskom,rezne a šošovicová polievka od včera,vy ste sa dnes riadne rozpiekli 🙂 ,ja som mala chuť na nejaky fajnový kremovy zakusok,ale nevedela som sa rozhodnuť aky,a nakoniec prišla švagrina s tortou,tak sme si pochutnali na čokoládovej torte 😎 a bez námahy

bobinkask
2. mar 2013

@gianni ahoj ja z tofu robím http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17957&use... alebo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12055&use...
alebo si ho nakrájam na plátky ovegetím a opražím na olivovom oleji a dám do šalátu 🙂

fontana
2. mar 2013

@garonka ako pecies tu cvilku,vyzera uzasne,iste tak aj chuti.

fordikford
3. mar 2013

dobre ránko dnes kuracia polievka s rezancami ,bravčove na smotane kolienka ,wafle 🙂

trasko
3. mar 2013

ahojte.my sme vcera zahajili gulas sezonu.no zozralo sa vsetko xexe tak som vybrala kohuta takze bude kohuti vyvar a paprikaso smotanovy kohut a cestovinka.

gianni
3. mar 2013

chlapci dojedia dnes pečené kuracie stehná s tarhonou a ja som si vybrala z mraziaka filety z aljašskej tresky,tak niečo z toho si spravím...

lululka555
3. mar 2013

ahojte 🙂
vcera som nevarila,mali sme rozbehanu celu sobotu 😉
dnes -zeleninova polievka ,kosovska specialita ,pecene zemiaky, ryza 🙂
a idem upiect satocky z listkoveho cesta plnene sliv.lekvarom a kysnuty marhulovy kolac s posypkou 🙂

lululka555
3. mar 2013

@tremonti krasna torticka 🙂

lululka555
3. mar 2013

@rastulka tie rezy vlacie mlieko su mnamkove,ja ich mam napisane v receptovom zosite ako,,ladove kocky,, 😉

vivusika
3. mar 2013

slepačí vývar s mrveničkou od včera, dnes koložvárska kapusta a ešte kuracie prsia na prírodno len neviem či s ryžou alebo zemiakovou kašou??? 😉 jablčník je tiež ešte od včera 😎

briketa
3. mar 2013

@vivusika s ryzou, pretoze ryza je suchsia a maso naprirodno jej doda stavu.

jessica2225
3. mar 2013

@lululka555 prosím ta chcela by som to vyskúšat ale som tam nikde nevidela že asi kolko sa pečie to cesto a pri akej teplote, napíšeš mi prosím a ešte sa chcem spýtat možem ho urobit aj na menší plech dakujem za odpovede

kikaneu
3. mar 2013

ahojte 🙂 včera sme mali koložvársku kapustu so zemiakmi z parného hrnca a dnes bude zeleninová polievka s krupicovými haluškami a krkovička so zemiakmi a cibuľou pečená v sáčku na pečenie 🙂 už mi slinky tečú 🙂
a prebehla som vaše včerajšie fotky, no babyyyy, kebyže nechudnem, tak dnes niečo pečiem, však vy ste aké fajnotky piekli, mňam 🙂

tremonti
3. mar 2013

@lululka555 velka vdaka za inspiraciu na super chutnu torticku, ani som nesnivala ze krem moze byt taky chutny a jednoduchy

erulka77
3. mar 2013

ja dnes varím toto :http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48624&order=1 a k tomu ryžu aj zemiakovú kašu , moje deti vymyšlajú jedna chce ryžu ,druhá zem. kašu 😎 😉

rastulka
3. mar 2013

@lululka555 Už tu niekto pisal,že ich pozna ako slavnostne rezy,či ako...... 😀 Su ozaj vyborne na každu priležitost 😉

rastulka
3. mar 2013

Ahojte,u nas ako skoro každu nedelu kuracia polievka s mrveničkou,pečene kura,ryža a dusena zeleninka 🙂

nelinka0401
3. mar 2013

Ahojte,dnes slepačia polievka s kopou zeleniny a slížikmi,mäso na šťave,niečo ako čína ja som chcela pečené zemiaky len mm si kázal slovenskú ryžu k tomu,nejako mu zachutila 🙂 a mafinky-čokoládové a kokosové

zklimekova
3. mar 2013

@rastulka mňam 🙂

lululka555
3. mar 2013

@tremonti neni zaco 😉 veru,niekedy je lepsi taky jednoduchy ako tie maslove 😉 a hlavne s ovocim je tento mascarpone super...ale mam rada aj klasicke torty

lululka555
3. mar 2013

@jessica2225 neviem, co myslis ,na mensi plech 😅 napis ,co mas na mysli... 😉

mata71
3. mar 2013

ahojte,konečne zase slniečko 🙂
dnes paradajková polievka s ryžov, kuracie prsia v zemiakovom cestíčku,varené zemiaky, na zajtra k tomu ryža,,,kompot alebo čalamada podla chuti...
orechový zavin a hrozienkový zavin ako vianočka,,, 😵
peknú nedelu... 😵

janaal
3. mar 2013

hovädzia polievočka s pečeňovými haluštičkami, rezne a zemiakový šalát trochu inak- s jablkami mňaaam

gelinka75
3. mar 2013

dnes mame kuraci vyvar s rezancami, vyprazane kuracie rezne, zemiakove pyre a mrkvovy salat 😵

natal12
3. mar 2013

Takže my dnes brokolicovú polievku s opečeným chlebíkom pokrájaným na kocky, a vysmážaný encián s opekanými zemiakmi a brusnicovým džemom 🙂 a ako dezert perník 😉 mamina sa poteší keď príde domov .

zarabono
3. mar 2013

Nevedela som co varit,tak len zemiakocy salat a rezen

titkovamiriam
3. mar 2013

U nas klasika hovadzia polievka rezne, ryza, salat a spravila som kakaovnik dnes s tvarohom a hrozienkami