Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte...
u nás sa dojedá fazulová polievka na kyslo...kelová polievka a špagety s bylinkovou omáčkou
kurací paprikáš s haluškami a polievka z ružičkového kelu a s opraženým chlebom
šošovicová polievka,a tuniakové cestoviny a poobede budem piecť vianočku
My hrášková polievka a prívarok so zelenej fazuľky+zemiačky, na večeru neviem 😅 😅 , a na zajtra už vôbec nie... ☹ ☹ ☹
Ahojte, dnes budem variť zemiakovú polievku na kyslo a cesnakový posúch k tomu. Zajtra asi lasagne a polievka neviem aká... A možno niečo zajtra upečiem, nejdem do práce - hurá...tak isto niečo upečiem. 🙂
maminy kukam 😕 že masa bolo cez sviatky asi vyše hlavy teraz si frčíte na kyslych polievočkach ,cestovinkach ,prívarkoch super ja som na tom napodobne dnes struky na kyslo a palacinky a na večeru urobím rybaciu pomazanku 😉
my mame fazulovu sladku s udenym a k tomu cesnakovy posuch a cibulovy kolac 😉
ja som urobila "nedeľňajšiu polievku", teda slížiková (slepačia) a mňam žemlovku 😵
ja zemiakovy kysly privarok a fasirky,,to iste zostane aj na zajtra... a v piatok granadir pochod,,
polievka zo zelenej fazuľky na kyselo,a kapustove fliačky 😀
@jarunka111 aj ja zemlovku 😀 polievocka zo vcera - rascova s krupicovymi haluskami. Vecer vsak chystam svieckovu.
Ahojte. My máme polievku zo zelenej fazulky na kyslo a francúzske zemiaky.
ja som mala paradajkovu zo vcera a halusky s tvarohom a na veceru urobim palacinky....a malemu som robila kuracie s mrkvickou a zemiakmi...
@nadhera toto je fakt nejaká veľká náhoda, práve som ti odpisovala na tvoju otázku 😵 žemľovku robím z vianočky a tá sviečková by aj mne chutila, dobrá inšpiráciu, už som ju dlho nerobila 🙂 peknú dovolenku 😀
@jarunka111 tiez zvyknem z vianocky, tentokrat sa mi vsak zvysila veka. 😉 Decka aj tak rozdiel nevidia, chutovo je to isto dobre - jablcko, skoricovy cukor. A veku namacam do mlieka, v ktorom je vajcio+zlaty klas+vanilkacukor.
Co sa tyka dovolenky, dalsi tyzden ccheme ist ale som bezradna. NEviem, co sebou na jedenie brat, aby som nevyvarala, decka aby boli syte 😀 😀 😀
brokolicova polievocka a rozky podla @mukky , su vyborne, v kosiku obycajne a niektore posypane sezamom a na mriezke plnene kecupom a syrom 😝 😀
my dnes sunkove fliacky a slepacia polievocka. zajtra bude rizotko, ak sa mi doobeda podari kupit zeleninka do nho..ostatne mam.. 😝
@mukky waw, tu sa pecu rozteky..to musim vyskusat. len skoda, ze nemam pekarnicku. to si normalne spravim kvasok a zmiesam to dokopy ako keby som robila klasicke kysnute?
@meza inak, sice oneskorene, ale dakujem za ten recept na vanilkove rozky..boli uzasne.. 😉
@l.lara ja som robila bez pekarnicky, dala som drozdie v prasku, kvasok som nerobila a do kopy som si to dala s mixerom 🙂
My sme mali sosovicovu polievku na kyslo a zapekane cestoviny s mozarelou, sunkou, eidamom, hraskom a kyslou smotanou. Maly sa zalizoval 🙂 A muzik je na pohrebe takze ten ma hostinu z karu :(
@zuzana12345 cize len si vymiesila vsetko spolu? btw..ja som raz skusala robit kysnute cesto v mixeri a odpalila som motorcek 😀 asi nebol taky vykonny.. 😝
Ja zajtra robím pizzovú roládu 😀

Žienky poraďte mi prosím, ako zjemním štipľavú polievku? Lebo som si pomýlila sladkú papriku so štipľavou a teraz štípe ☹