icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
7. mar 2013

@womanck až teraz som si všimla že už si našla a už aj pečieš šikulka 🙂...ja som tu v téme dnes nebola, chrípka u nás úraduje.. :( tak až teraz

zklimekova
7. mar 2013

dnes bola šošovicová na kyslo od včera , restovaná pečeň a ryža 🙂 a ešte aj jedna tortička ..a už nevládzem ani stáť ☹

vivusika
7. mar 2013

dnes som nevarila, mali sme samé dojedačky, ale už sme nevedeli, čo by sme si ešte dali a tak už sa pečie cesnakový posúch http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33304 už aby bol, nevieme sa dočkať 😉

elfka.elfka
7. mar 2013

@efci sikula! A vsetko najlepsie malemu Dominikovi !

natal12
7. mar 2013

@womankc sprav ich moja, vieš aké sú výborné dokonca aj mamka chválila a ona nelúbi osie hniezda .a z 1 kg múky mi vyšli dve celé formy a plus jedna kde bolo iba polovicu 😉

natal12
7. mar 2013

@efci krásna tortička, si šikulka 🙂

natal12
7. mar 2013

Tak a tú su moje osie hniezda v inej podobe 😀 😀 možno vyzeraju pre vás čudno ale sú výborné 😉 robila som aj zo škoricou a orechami, a grankom, aj z opraženou strúhankou 🙂 vrelo odporúčam aj ostatným žienkam ktoré ich ešte nerobili 🙂

salma22
7. mar 2013

zo vcera tarhona s maskom

salma22
7. mar 2013

zajtra plucka na smotane s kolienkami,alebo koprova omacka s pyre

lululka555
7. mar 2013

@natal12 vyskusam ich cez vikend 😉

mataklinec
7. mar 2013

u nás dnes bravčové na dubákoch s ryžou, zapražená dubáková polievka s mrvenicou a tvarohový koláč mhttp://varecha.pravda.sk/usercontent/images/vel....... bol výborný... mnam

mataklinec
7. mar 2013

u nás dnes bravčové na dubákoch s ryžou, zapražená dubáková polievka s mrvenicou a tvarohový koláč http://varecha.pravda.sk/usercontent/images/vel...

fattamorgana
7. mar 2013

@petrisorka u nás dnes to isté 😉

gianni
7. mar 2013

moja dnešná večera: zeleninka,domáci chlebík s maslom,mozzarela a pečená cvikla,pofrkané ol.olejom,balzamikom.tymianom a solou...a zabudla som odfotiť ešte k tomu zvyšok kuracej pečienky zo včera(tanier astal mikre 🙂 )

ibajeho
7. mar 2013

@magdulik dakujem krasne, hej uz je neskoro ale urcite aj tvoj recept vyskusam lebo vyzera chutne. Ja som dnes spravila len zemiaciky, broko, smotanu s vajickom a pretlacenym cesnakom som na to vliala a nastruhala navrch syr. Maly mal tu cast bez syra no ajtak mu smakovalo tak som bola rada a spraskali sme pekacik sami 😀

nelinka1311
7. mar 2013

ahojte,tak mi dneska zeleninovo ryžová polievka, a vyprážané sojové plátky plnené plátkovym syrom a vyprážaná sekaná a dusené zemiaky k tomu

nelinka1311
7. mar 2013

@natal12 ale úprimne,naozaj su dobručké a mäkké,lebo ak áno,zajtra pečiem,hm?

luciok
7. mar 2013

Ahojte, ja som dnes urobila pár zemiakových placiek, podarili sa mi fajné chrumkavé, no ale ten adrenalín pri ich pečení.. Malý cirkusoval, tak musel dopiecť mm.. nakoniec sa aj variť naučí 😀

romea
7. mar 2013

ahojte u nas dnes hrachova polievka a bryndzove halusky a zajtra hrachova a mexicke kuracie peciebky s ryzou 🙂

natal12
7. mar 2013

@nelinka1311 fakt su mäkkučké a výborné 😉 kludne sa spýtat @zlimekova @danielaj @lienka2 oni ich robili 🙂

natal12
7. mar 2013

@lululka555 určite vám bude chutiť, len ja mám formu na srnčí chrbát a tie kúsky čo boli mimo vypadali odtiaĽ 😀 😀 😀

danielaj
7. mar 2013

@natal12 kasné, že môžeš da´t heru, aj ja som dala a formu som vymastila a ukladáš vedľa seba 😉

danielaj
7. mar 2013

@efci no moja zlatá, že prvotina? 😕 krásna je 😉

danielaj
7. mar 2013

ahojte, ja som dnes po príchode z práce zbúchala narýchlo cesnačku a vajcové halušky, potom sme robili po vonku, bolo tak krásne, boli sme až do tmy a teraz pochystať veci na zajtra a do postele, 😉

natal12
7. mar 2013

@danielaj dala som heru, a su chutnučké juuuuj 🙂

nelinka1311
7. mar 2013

@natal12 davala si namiesto masla heru? a čo ešte škoricový cukor a ochutené orechy?

loxa
7. mar 2013

MAminky dobrý receptík na pecené buchty by sa nenasiel???

megika1
7. mar 2013

@gianni si mi narobila chute,už dávnejšie sa chystám na pečenú cviklu ,doteraz len varenú alebo štavičku sme jedli,ja sa dokopem 😀 😀

nakup
7. mar 2013

Ahojte po dlhšej dobe som aj ja tu dnes šampiónová polievka so zemiakmi a s domácou mrveničkou, španielský vtáčik ryža s hráškom a šalát z čínskej kapusty s pórom a mrkvou bude aj na zajtra 😀 😀 😀