Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@gabka11 jasné páči sa 😉 vyskúšaj nám velmi chutí cícer 😵 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14108
ja dnes tuto zemlovku: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4677 ale sa mi nechcelo lupat jablka (este k tomu organicke) tak som dala ananasovy kompot, vyzera fajne...
kacaco kuraci vyvar uz vrie rezance vyvarene a druhe sa dojedia sulance a pre maleho zemiaky a losos a chystam sa piect nebesku manu 😉
vajickova polievka, pecene kura, hraskova ryza, kompot, zemiakove pagace,
na ranajky sme mali lečo a na obed bude pečená krkovička a asi s ryžou,včera som robila medovníky...
Dnes granadír
Ahojte,my dnes pečeny bočik so zemiakmi a paradajkova polievka zo včera 🙂
polievkas porova zo vcera a asi rostenka s ryzou
@nelinka1311 ahoj,poprosím receptík,dakujeem🙂
kyslá šošovicová polievka a domáce rezance s hlavkovou kapustou a slaninkou a ešte varim aj pre chlapov na stavbu a tam posielam hrachovu polievku s oprazenou zemlou a kura na prirodnej štave s ryzou...
@bobinkask
@gabka11 tuto cicerovu polievku robievam aj ja, je vyborna...len niekedy sa mi stane, ze cicer napriek namoceniu a niekolkohodinovemu vareniu je stale miestami tvrdy (muzovi to vadi), tak ju potom celu rozmixujem...ale viac sa mi paci ked nie je cela mixnuta, aj ked chutovo je to to iste...v reccepte je uvedene ze cicer sa vari asi hodinu, moja skusenost je taka ze sa vari omnoho dlhsie
@rastulka no ale ty si aká šikula ako pekne si sa rozbehla s tými tortami.... 😉 😉 ja sa chystám upiecť tortu na krst...dúfam,že ju zvládnem 🙂 už teraz hladám..študujem..ktorá hmota sa ti najviac osvedčila?rozmýšlam nad tou želatínovou
pohankova polievka a zapekane cestoviny a vecer sa este chystam upiect kolac
@nelinka0401 Dakujem 🙂 Mne sa osvedčila ta želatinova,je pružna a tvaritelna 🙂 s MMF musiš davat pozor,bo ak daš aj o niečo viac cukru hned sa sype 😠 so želatinovou sa mi to ešte nestalo,ale teraz si chcem objednat PDT,v aprili mam 3 torty tak sa mi to oplati 😉
@vivusika ..ak presne tieto posles mi recept??
@rastulka ok,dakujem,skúsim tú želatínovú 🙂 už ju mám uloženú len vyskúšať ju musím 🙂
dnes granadir od vcera a upiekla som stavnaty kokosovy kolac od @danielaj https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... 🙂 je uzasny 😉
@michaelamilan ako sy urobila tu syrovu omačku? 🙂
@nelinka1311 vyzeraju velmi lakavo 🙂. Mozem poprosit aj ja receptik na tie osie hniezda? Dakujeeem
@zuzanockam prosim ta, posles mi recept na pohankovu polievku? Dakujem
ahojte, u nas dnes paradajkova polievka, file na masle s varenymi zemiakmi 😉
ahojte 🙂 dnes budeme mať pizzu, cesto sa miesi v pekárni....neskoro sme raňajkovali, tak máme čas 🙂 a v rúre sa pečie tvraohová zebra, zajtra ideme gratulovať svokre k narodeninám (trochu s omeškaním, ale tak čo už, skôr nevyšlo) 🙂 tak, dúfam, že sa mi vydarí a že im bude chutiť tak, ako nám 🙂

@bobinkask prosím