icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikusik
13. mar 2013

Mrkvovo-cícerová polievka zo včera, Rybie filé na masle so zemiakovou kašou a mrkvovo-jablkový šalát. Večer upečiem ešte vianočku na zajtrajšie raňajky.

geenna
13. mar 2013

paradajkova polievka, zapekane zemiaky na cibulke s tvarohom na slano s pazitkou a acidkoooooo

mirka276
13. mar 2013

kysla polievka, halusky s tvarohom na slano, a na veceru urobim tuniakovu natierku, chlebik, redkovka.

exupery
13. mar 2013

Sosovicova mliecna a francuzke zemiaky...

kikatko
13. mar 2013

prišlo nam upečené kura a tak len dorobím zemiaky 🙂

novamamima
13. mar 2013

@lucikusik Ako pečieš vianočku podelíš sa z receptom? 🙂

novamamima
13. mar 2013

Ja som najprv nechcela nič variť, že dojedáme zo včera ale prišla mi chuť na zemiakový privárok, asi nebudem okolo drobca stíhať fašírky ale volské oká by sa mali dať 🙂 Ja nemôžem variť len tak čo mi napadne ešte dojčím malého, je top ťažké variť tak aby som stíhala a tak aby sa aj môj mužíček najedol 🙂

chorale1
13. mar 2013

my dnes cesnačku zo včera a zemiakové placky plnené kuracím mäskom 🙂

emma2510
13. mar 2013

ako robite bravcove s tarhonou? tarhonu viem urobit ale bravcove na stave aby bolo dobre

loxa
13. mar 2013

jelitko so zemiakmi štuchanými kyslou kapustou , cibulkou a slaninkou, kysle uhorky a baranie rohy...polievka fazulova ale dezert už budeme musieť absolvovat niekde vonku po 2 hodinovej prechádzke, aby sme vybehali dnesne menu 😀

eliska07
13. mar 2013

@lienka2 Môžem sa opýtať? Našla som pôvodný recept - a tam je v prísadách - kyslé vlažné mlieko - to je prosím ako myslené? Vďaka za radu.

lienka2
13. mar 2013

@eliska07 ja som dala klasicke mlieko🙂

eliska07
13. mar 2013

@lienka2 Ďakujem 🙂 Vyzerajú vynikajúco a každý ich tu chváli, tak chcem vyskúšať 🙂

zklimekova
13. mar 2013

tak konečne po týždni aj ja zase niečo varím 🙂..jedli sme stále ...niekto pomenej..u nás je totiž hotový červený kríž...už len zatvoriť a vyhlásiť karanténu..už sa držia iba chlapci 🙂..a tých to riadne štve.. 😀 .ešte že mám takých super rodičov a tí ma zastúpili, keď som ja nemohla 🙂
takže dnes, paradajková polievka s haluškami a palacinky s nutelou a jahodovým džemom 🙂

anos18
13. mar 2013

Ahojte, ja som dnes varila hubove rizoto, recept od @bronia13. Dakujem za inspiraciu.

anos18
13. mar 2013

@eliska07 Ahoj, ak je rec o osich hniezdach (nemam cas to cele citat dozadu), tak ja som si dala kysle mlieko do pohara a v mikrovlnke som ho prihriala a pomiesala, aby bolo rovnako teple.

eliska07
13. mar 2013

@anos18 Áno, pýtala som sa na recept na osie hniezda - inak 🙂 Kyslé mlieko bežne nekupujem - len zakysanku, takže ani neviem, či sa bežne dá kyslé mlieko kúpiť v obchode. Dá sa? Vďaka za odpoveď.

natal12
13. mar 2013

@michaelamilanaj ja mávam vrch zhoretý ale ja ju pretočím na tu krajšiu stranu tak to robí aj moja mamina 🙂 vyskúšaj 😉

natal12
13. mar 2013

@womankc moja diky za radu 😀 😀 😀 ale dávno viem že kontrolovat či je v strede upečená mám strčit do nej šparátko 😀 😀 a s tým alobalom to netreba aj mamine sa to stáva, a pretočí ju na tu krajšiu stranu takže tak 😉

lubiku
13. mar 2013

Ahojte 🙂
U nas dnes mrkvovo- hraskova polievka s haluskami z celozrnnej spaldovej krupice( vynikajuca, lepsia ako s klasickymi haluskami ) a druhe cestoviny s kuracim maskom na brokolici a nastruhany syr na to 😵

womankc
13. mar 2013

@natal12 tak potom kde je problém 😀 , ale ak si tam dáš ten alobalík, bude krajšia z každej strany 😉

womankc
13. mar 2013

@natal12 čo si varila dnes????

mirellka
13. mar 2013

baby prosím vás chcem robiť piškotu a zistila som že mám málo oleja ☹ môžem ho nahradiť herou ?

nanulik
13. mar 2013

Ahojky u nas dnes lazane🙂 som sa dojedla do prasknutia 😀

vieruna
13. mar 2013

my dnes zeleninove rizoto. A kedze ja som masozravec, tak som si tam prihodila krabie tycinky 🙂 BTW rizoto...uz som sa dlhsie chcela spytat, ci nahodou niekto nerobievate rizoto s krevetami. MM si doniesol krevety, a ze aby som mu z toho spravila rizoto. No teda neviem, s cim by som to kombinovala 🙂

fattamorgana
13. mar 2013

@gianni tie kvetinky z lístkového cesta ako tvaruješ? veľmi sú pekné 😉

u nás dnes kuracie soté s gyros korením plus slovenská ryža a kapustovo-mrkvový šalát.
rozmýšľam, čo zajtra, asi mrkvová polievka a dukátové buchtičky

daniz
13. mar 2013

Ja dnes zo starého chleba jednohubky http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/... deti to milujú a pýtajú

natal12
13. mar 2013

@womankc ešte nič som sama doma 😀 😀 nechce sami bohvie ako. ale asi spravim špagety s mletým mäasom a zeleninkou 🙂 a ty čo si varila ??

daniz
13. mar 2013
4divokakocka
13. mar 2013

@zapekane kurace stehna a zemiakmi, pre princesnu chaluparsky gulas (miluje to)