icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rainbow1
17. mar 2013

@luciok aj my zvykneme baštiť takú kombináciu : rezne + ryža a je to mňamka 😉 , treba vyskúšať 😵

luciok
17. mar 2013

@rainbow1 Obávam sa, že u nás to nehrozí. Mm by si myslel, že som sa zbláznila. 😀

katy2
17. mar 2013

@lydia22 dnes ju robila jedna cukrarka v relacii Tajomstvo mojej kuchyne... vyzerala velmi dobre a aj chvalili korpus🙂 http://www.stv.sk/relacieaz/jednotka/tajomstvo-...

gelinka75
17. mar 2013

@luciok a vy s cim jete rezne? ja sa cudujem, ze niekto nepozna kombinaciu s ryzou, v nasom okoli je to bezna vec

luciok
17. mar 2013

@gelinka75 Rezne sa u nás jedia výlučne so zemiakovým šalátom, alebo zemiakmi. Nikdy predtým som nepočula o inej kombinácii 🙂

gelinka75
17. mar 2013

@luciok zaujimave 🙂

katy2
17. mar 2013

@luciok
@gelinka75
@rainbow1 ta kombinacia je typicka pre zapadne Slovensko 🙂 Zila som tam vela rokov, tak som sa s tym stretla, ale nikdy mi to neslo dolu krkom 😀 u nas tiez len zemiaky 🙂

mirage
17. mar 2013

@luciok U nas kuracie s ryzou a kompotom a bravcove so zemiakmi a uhorkou, alebo calamadou atd..

briketa
17. mar 2013

@rainbow1 @luciok @gelinka75 @mirage
ja mozem vsetko so vsetkym 😀

rainbow1
17. mar 2013

@briketa tak to sme dve, a rada mám koše s baňami 😀 😀 😀

luciok
17. mar 2013

@mirage Také kuracie zapekané robím aj ja s ryžou, ale klasika vyprážané poznám len so zemiakmi

irriss
17. mar 2013

Dodelavam calzone..
spenatovy s cesnekem a mozzarellou, bramborovy s porkem a cesnekem , sunkovy s mozzarellou, rajcatovy s bazalkou ...plus tzv. focaccia..
https://www.google.it/search?q=calzone+al+forno...

lulok33
17. mar 2013

ja dnes nevarim nič pozvala som muža na obed do reštiky a na veceru mi ohrejem parky v mikrovonke 🙂

irriss
17. mar 2013

..na ukazku:

danielaj
17. mar 2013

@lydia22 ahoj, kuk môj album, toto je môj naj mrkvový koláčik, síce sa pýtaš na tortu, ale ak urobíš z polovičného množstva, tak budde ok, neviem, či takéto niečo si mala na mysli? alebo nejakú s plnkou? https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... 😉

danielaj
17. mar 2013

@rainbow1
@luciok
@gelinka75 baby , aj u nás rezeň+ ryža úplne bežné, so zemiakmi teda rezeň skoro vôbec nejeme, ke´d tak zemiakový šalát 😉
@irriss mňam, milujem calzone, vyzerajú úžasne 😉

levandullka
17. mar 2013

@luciok Ďakujem pekne 🙂. Veru, chutný celkom aj bol 🙂. Práve bojujem sama so sebou aby som si nešla po jeden kúsok do chladničky 😀

lydia22
17. mar 2013

@katy2 hej videla som len koniec len ja nechcem davat plnku skusim pozriet v archive korpus @danielaj ano ano nieco take dakujem 🙂

levandullka
17. mar 2013

Dnešná večera po namáhavom výkone vo fitku 🙂 - zeleninový šalát s fetou a kuracím mäsom na horčici

nelinka1311
17. mar 2013

@irsina83 slintáááááááááááám

zklimekova
17. mar 2013

dnes hovadzí polievka s rezancami, kuracie rezne alebo ražniči(bravčové masko, slaninka cibuľka) a zemiaky 🙂

irriss
17. mar 2013

@danielaj
Pouzila jsem fotky z netu..nemam nabity fotak 😠 a hladovci nechteji cekat az se nabije 😖
takze foto jsou ciste ilustracni..ty moje "calzone" jsou HEZCIIIIIIIIIIII 😀 😀 😀 a LEPSIIIIIIIIIIIII

danielaj
17. mar 2013

@irriss 😀 😀 😀 😀 😀 😀 o tom som ani na chvíĺu nezapochybovala, že sú HEZČÍ A LEPŠÍ 😉

happy8051
17. mar 2013

fazulova mliecna polievka, morcacie rezne plnene sunkou a syrom, zemiakova kasa, calamada/kompot

opica
17. mar 2013

my sme dnes mali zeleninovu polievku s krupkami, peceneho kapra a pstruhov na masle so zemiakmi a ako dezert bola pavlova torta podla nigelly

rastulka
17. mar 2013

@luciok Ale ano 😀 kludne pridte čakame vas 😉 🙂

meinkonka
17. mar 2013

inspiracia odo mna za posledne dni:

meinkonka
17. mar 2013

sweet and sour chicken s ryzou aj zemiakmi
lekvarove pirohy zo spaldovky
zapekane kare s cibulou a syrom
cviklovy kolac
🙂

hobit
17. mar 2013

dnesny obed u mamy, pecena kacka, domaca knedla, kapusta a od zajtra do stredy obedy od svokry...huraaa, nemusim varit par dni 🙂

nikushkasa
17. mar 2013

@fattamorgana asi myslis krupicove rezance :D prikladam aj recept 🙂 http://tipnajedlo.sk/recepty/krupicove-rezance