Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Rajčinová polievka s parmezánom a bazalkou, francúzske zemiaky a cviklový šalát.
@pami2 V mojom fotoblogu ho najdes 🙂
@luciok Odolala, odolala 😀. Dufam, ze uz mam tak o 5kg menej 😀
my sme tiež dnes dojedali a upiekla som mrkvovu tortu
ahojte u nás dnes nedeĺné dojedačky 😉
mohli by ste mi prosim dat nejaky osvedceny recept na lava cakes? dakujem 🙂
my sme mali vcera leco 😉 a dnes si maly objednal rizoto 😵
@nikushkasa oooo mnam, to vyzera super 😵
@meinkonka dakujem 😉
@womankc tá krupica na rezance a iné múčne jedlá, to je u nás odjakživa, ešte babička moja to robievala, potom mama a ja som sa to od nich naučila, tam len trošičku vody dáš, nie aby bola kaša, ale aby to ostalo sypké a ja už najnovšie ani vodu nedávam, len si roztopím maslo a od oka na to dám krupicu, poprazím do zlata, nie do hneda, aby nebola horká a tým posypem 😉
Dnes nam moja mama urobila hruskovu tortu. Mnamka.
@iinuska tie sme aj my spominali, ze sme ich davno nerobili 🙂
@lydia22 mozes poslat recept? 🙂
@lovely_choice kuk album @danielaj tam je recept na mrkvovy kolac ja som dala polovicnu davku do tortovej formy.
@henca74 dakujem, ze si mi to leco "pripomenula". Mam pocit, ze som vsetko varila, co pozname a nevedela som prist na to, ze co som zvykla robit a bolo to fajne a navyse zdrave ... takze este raz vdaka 🙂 zajtra ho spravim 🙂
Žienky, už máte premyslené, čo idete piecť na veľkú noc? Potrebujem inšpiráciu - malo by to byť bez orechov (pretože mm je alergický) a malo by to vydržať pár dní. Dajte typy, nápady
@luciok tak ja sa chystam na kakaovu marlenku a domino rezy to su kokosové,tiež vyberam bez orechov 😉
@lovely_choice nie je za co 😉 my mame leco velmi radi 😵 je super mat sa kde inspirovat 😉

ahojte tak my dnes dojedáme zo včera, vývar z kostí s rezancami, bravčové rezne s lunexom,ryža a ľadový šalát s mrkvou a porom a upiekla som tvarohový strúhaný koláč a chlieb na večer s domácou oškvarkovou nátierkou.