icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikatn
20. mar 2013

@veve39 vola sa to Alnatura pripravok na salatovy dressing na taliansky sposob - su to 3 vrecka v priesvitnej folii a dala som za to necele euro. Len pridas vodu oliv. olej a citron/ocot podla navodu a vylejes na zeleninu. Fantastikus 😀

lucikatn
20. mar 2013

@vieruna skus podla receptu co som pisala vyssie. Je fakt super. Ja a kysnute cesto sa velmi nekamaratime ale toto sa mi podarilo vzdy a chutovo je velmi blizko tomu z pizzerky - moj muz hovori ze este lepsie..
@snu keby si vedela ake slinky sa mi zbiehali ked som pridavala foto... 😀

raszuz
20. mar 2013

ahojte, dnes šampiónová polievka, rizoto ... kočky, ktoré chceli recept na srnku, ešte nedorazil, pourgujem dnes 🙂

natal12
20. mar 2013

Baby dukátové buchtičky sa po upečení potieraju ešte nečím olej alebo niečo ?? 🙂

natal12
20. mar 2013

@raza hej robievam ja používam večšinu rum alebo cukrový rozvar 😉 dáš si variť vodu z kryštalovým cukrom, počkáš kým sa cukor rozpustí a vypneš 🙂 ja večšinu počkám kým vychladne, alebo ešte polievam cukrovo-citronovým rozvarom ten ide aj do bratislavských rezov. A k téj káve sprav klasickú kávu a cez sitko prelej nech ten sós ide preč nech máš len kávovú vodu dúfam že ma chápeš ?? 😀

raza
20. mar 2013

@natal12 jasné, chápem a ďakujem moc 😉

natal12
20. mar 2013

@raza potom hoď foto torty do témy 🙂 dúfam že som pomohla alebo aj punčový rozvar 😉

abriela
20. mar 2013

@anos18 odpoviem ti za Danku, aj ked urcite ti napise aj ona ale je to nase "krajove" jedlo. 1l mlieka - 10 vajec.

luciok
20. mar 2013

Ahojte, tak ja dnes len tak narýchlo, pretože bojujem s chorobou (zatiaľ vyhrávam), dala som piecť jaternice s varenými zemiakmi a mm prišiel skôr z práce, tak som urobila megarýchly jablkový koláčik. Idem ho mrknúť do rúry, nech mi megarýchlo nezhorí 😀

gianni
20. mar 2013

dnešné doobedie sme strávili s detmi pri očnej tak na rýchlo som zbúchala zeleninovú polievku(nastruhaná mrkva a kaleráb),zo včera máme kur.stehná a urobila som k nim zem.kašu..

kikatko
20. mar 2013

u nás len dojedanie- francuzske zemiaky a lečo. a idem hladat nejaký super recept lebo zajtra pride inšpekcia- možna svokra s dcerou a vnučkou( a obe sa vystatuju ako super varia- haha)

veve39
20. mar 2013

@lucikatn vdaka, najblizsie pri navsteve DMky kupujem 🙂

anos18
20. mar 2013

@abriela Dakujem pekne, si zlata. A co tam este davate - bylinky? Aj vegetu alebo len soľ.?

daniz
20. mar 2013

ja dnes skúsim ten zapekaný peceň , alebo chlebové placky, ale asi najskôr vrabčie hniezda, to je tiež zo staršieho chleba. 🙂

nikushkasa
20. mar 2013

Dlho som rozmyslala co dnes na obed a nakoniec som sa rohodla ze spravim kohuta na vine 🙂 🙂 🙂
http://tipnajedlo.sk/recepty/kohut-na-vine

lea231
20. mar 2013

Dnesna rychlovka: zemlovka so slivkami, tvarohom zmiesanym s vajecnym likerom, susenymi slivkami a skoricou, polievka karfiolova so zemiakmi a hraskom 🙂 😝

lea231
20. mar 2013

@lucikatn kupila som si ho tento tyzden .... vyskusam vecer asi 🙂 celkovo vyrobky Alnatura milujem 🙂

joannas
20. mar 2013

@stardust nie pleh nemusiš mazať ničim len daj tak,ja tak vždy robim ..robim to dosť často 😉

katkas1
20. mar 2013

dnes gulas a bude aj na zajtra a o chvilu ideme vinsovat tak sa najeme aj tam 😉

sweetlemon
20. mar 2013

@gpalusova taketo super si mi pomohla 😵 vdaka

mariavasik
20. mar 2013

dnes mame masove gulky v paradajkovej omacke 🙂

lea231
20. mar 2013

@veve39 limetky nemavaju to viem naisto...len citrony

tretulka
20. mar 2013

ja som vcera robila kralovsku zemiakovu polievku s opekanymi rozkami, spagety s bolonskou omackou, syr, a dnes polievku dojedame a robila som segedin 🙂

gpalusova
20. mar 2013

waaaaau.....krasne su 😨 😵 😵 😵

lea231
20. mar 2013

Co sa mi dnes este pokazi? 1. zlomila som roh hlbokeho taniera na polievku 2. vysavac uprostred vysavania odmietol poslusnost a vypol sa ...co este? ach jaaaj, esteze som stihla navarit

lucadra
20. mar 2013

Ahojte. Ja som dnes robila špenátové halušky, ktoré pôjdu do mrkvovej polievky, teda ak ostanú, lebo zatial polievka nie je hotová a halušky sa papajú s tvrdým syrom navrchu. 🙂 No a robila som domáce maslo, takže len tie samotné halušky s tým maslom sú super.

veve39
20. mar 2013

@lea231 myslis bio limetky v Bille ze nemaju ? ci v Rakusku ? (tam by veru mohli mat, nie?)

lea231
20. mar 2013

@veve39 v nasej Bille som myslela lebo som v nej kazdy den 🙂 mam to blizko prace.

lenartha
20. mar 2013

Tak u nás dnes hovädzie na šampiónoch s tarhoňou 🙂

novamamima
20. mar 2013

Ahojte poraďte niečo rýchle a bezmäsité ? Dochádza mi už fantázia 🙂