icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vieruna
22. mar 2013

@chorale1 ked ho chces skaramelizovat, tak sa vari tak do 3 hodin. A ak by ti napadlo dat ho do chladnicky, aby skor vychladlo, tak to nerob. Aspon ja s tym mam zlu skusenost. Bolo neviem preco, prilis riedke 🙂

katy2
22. mar 2013

ahojte🙂
zapekany karfiol, pecena cvikla a paradajkova polievka s ovsenymi vlockami

mata71
22. mar 2013

Ahojte..
fazulova polievka s párkom,a mini langoše ,kečup,syr..ako maškrta jablčka v župane/ vypražené jablčka v cestíčku/

ellit
22. mar 2013

@natal12 dakujem za receptik 🙂

abriela
22. mar 2013

@geenna bebe keksy spajas pudingovo-maslovym kremom. Tu je recept: http://varecha.pravda.sk/recepty/metrovy-kolac-...
@dadka75 a davas si gulasik aj ty - kedze je tam kalerab, kukurica, hrasok? Pytam sa kvoli kojeniu, ale mozno nekojis.
@lea231 ako stale, uzasne naservirovane

ultragirl
22. mar 2013

@henca74 ooooo toto vyzera velmi dobre,take stavnate! Posles mi recept prosim?

babulka1978
22. mar 2013

@abriela takze kalerab, kukurica a hrasok si pisem do kolonky NIE! No super.....uz sa vidim, ako v lete chrumem len mrkvu a pijem neperlivu mineralku a Vineu 😀 😀 😀

nelinka0401
22. mar 2013

@womankc tak nejako aj ja robím maslovú plnku len to ovocie som nevedela,že ako mám dať asi ho primiešam do plnky 🙂 dakujem,ty máš vždy nejakú radu po ruke 😉 😉

mata71
22. mar 2013

@abriela tak ten z bebe keksov vyskušam,,,nemožem použit aj bebe orieškove s medom mám za krabicu,,,,nebolo by to kockate ale ovalne,,, 😵

lea231
22. mar 2013

@dadka75 jasne, do hodiny je v albume pod kolacikom 🙂

abriela
22. mar 2013

@babulka1978 no zelenina na K sa nema a na vineu reagovala laktacna v porodnici, ze ma bublinky 😀 . Ale ono postupne mozes skusat, co ako drobec znasa a pridavat co mozes a co nie. Cokolada sa tiez nema, ale ja ju denne jem min. 100g.
@mata71 ja som tiez pouzila ine keksy, lebo som mala take vacsie balenie. Boli iba biele, ale krem - puding som spravila cokoladovy.

lea231
22. mar 2013

@veve39 na panvici robis a netreba predvarat ...cca 4-5 min. z kazdej strany .... a cokolada je s troskou oleja leskla, nesteka ale nie je zatvrdnuta ako poleva ale vlacna...mam to tak radsej ...odporucam zn. Schogetten tu dark so 65 % kakaa 🙂

babulka1978
22. mar 2013

@abriela a nepodporuje Vinea tvorbu mlieka???

lea231
22. mar 2013

@abriela diky, si zlata ...treba aj naservirovat, ked sa uz tolko venujeme vareniu,nie ? ved aj ocami "jeme" 😎 pekny den

abriela
22. mar 2013

@babulka1978 vraj uz je ina vinea ako kedysi 😀 . To bolo v tv v damskom klube. Inak kup si cajik pre kojacie matky, ja som ho pila uz v porodnici a teraz mam mlieka este pre jedno dieta a prsa o akych som predtym len snivala 😎

sweetlemon
22. mar 2013

@dadka75 ten zeleninovy gulasik aj s parkami vyskusam 🙂 pozeram, ze mas cerstve babenko, gratulujem 🙂 chcem sa spytat, nemas problem papat hrasok a kukuricu pri kojeni? ja mam pocit, ze mala dost reaguje na tieto veci.

natal12
22. mar 2013

@ellit a nevieš náhodou k tým jablkovým guľkám že čitie jablcka sa nemaju najprv vystavit ked su nastruhané ?? 😲 dotycna co má ten recept tu neni 😒 chcem ich ist robit a neviem

gianni
22. mar 2013

dnes pizza a sladké lístkové...

natal12
22. mar 2013

@abriela Gabi, vyššie som písala link na jablkové guľky len dotyčná tu neni a neviem či tie janlká ked su postrúhane nemám najprv vyštaviť čo povieš ?? hm .. 😲

sweetlemon
22. mar 2013

@abriela
@babulka1978 ja pijem kazdy den caj na kojenie a teda neviem, ci mi pomaha. aj vineu som pila, ale treba poriadne odbublinkovat vidlickou v pohari. mne sa mlieko stracalo a jedine, co ma zachranilo, boli kapsuly MORE MILK. dokonca ani rascova polievka ma nezachranila 🙂

lencyca
22. mar 2013

@babulka1978 Dakujem 😉 urobim si si fasirkovu zmes,ja tam davam aj kyslu smotanu,trocha struhaneho eidamu,obalim ich v struhanke,vo vajicku,vyprazim,dam ich do zapekacej misy-plech...zalejem to do 3/4 ochutenou vodou-vegeta,sol,cesnek,trocha horcice,kecupu,vorcestrovej-alebo sojovej omacky,zakryjem,asi 45min ich peciem pri 180c,su vyborne,mm mi ine nezje 😉

vivusika
22. mar 2013

zasa na želanie pizza, robila som ju predvčerom 😀 😝

womankc
22. mar 2013

@nelinka0401 môžeš primiešať , ale ja najčastejšie prekladám to ovocie 🙂 pekný víkend a nech sa vydarí

ikacka
22. mar 2013

@ewana73 ja som tak trochu leniva, takze vela veci sa snazim ulahcit a celkom dost mrazim ....a fazulu pouzivam dost casto a aby som nemusela vzdy cakat kym sa uvari, tak uvarim vzdy viac a necham zamrazit. Potom je aj fazulova polievka uvarena velmi rychlo 🙂
Takze kludne si to namraz 🙂

ikacka
22. mar 2013

tak môj mm bol dnes doma, takže obed v pizzerii 🙂 A menu na víkend pripravené: v sobotu filety z ryby s pečenými zemiakmi (už mám vybratého halibuta a dúhového pstruha) so zeleninovým šalátom; v nedeľu rajčinová polievka, pečené bravčové srdce, čo sme už strašne dlho nemali a k tomu len zeleninový šalát.

sharmana
22. mar 2013

Predvčerom: kôprova omačka, palacinky
Včera: polievka detto, opekana bravčova panenka s gyros korenim, vysmážané "kružalky"
Dnes: Zeleninova polievka, zemiakova "baba"(placky)

lencyca
22. mar 2013

@vivusika ako u nas doma,syn sa jej nevie dojest 😉

zklimekova
22. mar 2013

u nás dnes krupičková- rascová polievka, dala som do nej aj karfiol, varené zemiaky , grilovaný plesnivec a pre deti rybie prsty , pre kamošku som zosmolila tortičku pre syna, veľmi ľúbi oreo :D...a v noci som skúšala robiť žabu...boli sme na kontrolu pri lekárke a huráá konečne všetci ok...a v pondelok šupom do školy :D

zklimekova
22. mar 2013

@abriela mňam , receptík odpísaný určite vyskúšam, ja som zatiaľ robila iba špenátové

petrisorka
22. mar 2013

tak a vysledok dnesneho snazenia 🙂 manzel uz slinta nad klavesnicou v praci 😀