icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

betka22betka
22. mar 2013

@zklimekova torta vyzerá perfektne, určite bude aj dobrá. žaby sú úžasné, z čoho si robila? Ty máš ale trpezlivosť!!!

zklimekova
22. mar 2013

@betka22betka ďakujem....tak dúfam že bude chutiť 🙂....žabu som robila zo smartflexu

ellit
22. mar 2013

@natal12 ja myslim, ze aj so stavou, nezmykala by som ich

ada1981
22. mar 2013

Ja som robila zapekany baklazan s paradajkami, psenom, syrom, majorankou a zeleninovy salat k tomu. Fotka robena mobilom, ospravedlnujem sa za horsiu kvalitu

levandullka
22. mar 2013

Môj dnešný obed - zeleninový šalát s prosciuttom, tvrdým syrom a jogurtovo-bylinkovým dresingom

klinanka
22. mar 2013

@chorale1 asi toľko ale tiež som to varila len do 2 hodín, v poľsku som kupila už uvarené salko, neviem či sa to dá u nás

petrisorka
22. mar 2013

@gianni aj ja som dnes robila pizzu 🙂

natal12
22. mar 2013

@ellit tak ich nebudem zmykat. som zvedava ake budu gulky 😅

abriela
22. mar 2013

@natal12 link som nevidela, ale pozrela osm tento recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52656
ak by boli velmi stavnate jablka, tak by som ich MIERNEvyštavila.

abriela
22. mar 2013

@zklimekova ta oreo torta je perfektna. Okolo torty je cesto a plnka je tvarohova. Alebo ako si tortu robila? Zabka nema chybu.
@petrisorka slintam aj ja
@chorale1 Salko varia aj v tlakovom hrnci a tym padom je cas kratsie Predavaju aj u nas skaramelizovane salko.

nelinka1311
22. mar 2013

@abriela super,že malinký všetko strávi 🙂 nech mu to aj ostane,málo detí je takych,moje obe vyrastli na espumisane,ale teraz su obe v pohode 😉

nelinka1311
22. mar 2013

@lea231 šikuľka

nelinka1311
22. mar 2013

@abriela aj ja ten robievam,je oveľa lepší ako pečený,mňam,bude na veľku noc 😉

betka22betka
22. mar 2013

@levandullka moje chute!!!!

betka22betka
22. mar 2013

@ikacka všetky jedlá mám rada, čo budeš robiť. Bravčové srdce som zvykla variť a len tak s chlebom . Pečené som ešte nerobila. Dlho sa to pečie?

abriela
22. mar 2013

@nelinka1311 na to, ze je chalan poklopem a dufam, ze mu to zostane - koliky nema. Neriesim ani odgravanie, ani vracanie len nici ma kazdohodinove nocne kojenie. Ale snad sa to upravi.
Metrovy kolac az tak neoblubujem, ale tiez si myslim, ze tento bude lepsi ako peceny. Mala som mlieko co konci trvanlivost a kopu keksov tak som vyskusala tento nepeceny. Na velkonocne pecenie sa uz tesim a snad mi to krpec dovoli - kedze cez tyzden som doma len ja s malym.

nelinka1311
22. mar 2013

@abriela my sme vstávali každu hodinu,tak pri jednej,ako pri druhej,držím palce 😒

joannas
22. mar 2013

@abriela a cez den ako často kojiš?

mirage
22. mar 2013

@lea231 My mame celovikendovu navstevu a na zajtra mame tiez stejky z diviny, mam danielie kare, a k tomu grilovana zelenina 😉 Plus cheesecake.

abriela
22. mar 2013

@joannas ked sme vonku tak vydrzi 1,5 hodiny, obcas cez den spi aj 2 hodiny, ale aj v noci to bolo tak, len teraz posledny tyzden sa to nejako zmenilo.

mariavasik
22. mar 2013

dnes sme mali sosovicovu na kyslo a bryndzove halusky 🙂

katy2
22. mar 2013

dnesne skoricove srdiecka a pizzove tycinky z listkoveho cesta 🙂

nelinka0401
22. mar 2013

@womankc to ešte nejdem robiť .až na veľkú noc len si zapisujem ,čo a ako spravím 😉

abriela
22. mar 2013

Zapadniarka večera: Pecene zemiaky v supke, roztopena masť, cibuľa, slanina, chlieb

zklimekova
22. mar 2013

@abriela ďakujem 🙂..vo vnútri je kakaový korpus a parížska čoko, okolo sú obsypané rozdrvené oreo keksy a biela je šľahačka zvarená s bielou čokoládou a mascarpone

abriela
22. mar 2013

@zklimekova wau to musi byt uzasna torticka

natal12
22. mar 2013

@abriela ved to je tá @traktor z MK aj tu ich má 🙂

traktor
22. mar 2013

@natal12
ahoj, jablcka nastruhas , neodstavujes !, priamo do nastruhanych pridas muku, tolko aby sa dali tvarovat gulky..nechas si zovriet vodu , do ktorej si pridala stipku soli..ked voda zacne vriet, vlozis gulky , ked vyplavaju hore, nechas ich este asi 4 minutky a vyberies ..dochutis podla toho ako chces...- struhanku,praskovy cukor a roztopene maslo , gulky môzes macat v kyslej smotane + vanilkovy cukor.. alebo jablkove gulky poliate pudingom + slahacka.....alebo posypes orechami, kakaom, cim len chces..jednoduche, rychle a pritom velmi chutne 😉

levandullka
22. mar 2013

Dievčatá, potrebovala by som súrne recept na nejaké dobré domáce pečivo. Nejaké bagetky alebo žemle. Najlepšie taký druh, do ktorého môžem použiť sušené droždie. Ďakujem 🙂

denisse
22. mar 2013

@levandullka
ja mam odskusane napriklad tieto ... cesto robim vzdy v pekarni a aj ak recept uvadza cerstve drozdie, tak casto davam susene - podla mnozstva muky ... tak mozno si nieco z toho vyberies ...
😉

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13804&use...

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27235

http://varecha.pravda.sk/recepty/pecivo-z-chorv...