icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
24. mar 2013

@danielaj uou a mnam!!!!!!!

danielaj
24. mar 2013

@titkovamiriam aj tvoje mňam 😉

titkovamiriam
24. mar 2013

@danielaj ja sa uz tak tesim ze v utorok mam nocnu dvanastku a potom volno az do dalsieho utorka ja sa tesim na varenie,lebo pocasie ma byt naprd,ved pezinska baba chce spustit este lyzovanie lebo tu ma este snezit-no stacilo mi rano brrrr,tak budem varit a varit a hlavne mat nato čas 😀 😀 😀 😀 a deticky budu doma tak sa budeme hrat hry v kuchyni na stole-milujem take chvilky-Michal si len vo stvrtok odbehne spravit vodicak 😀

egyptanka
24. mar 2013

@titkovamiriam prides navarit aj k nam? 😀 Ja akosi nestiham.

titkovamiriam
24. mar 2013

@egyptanka kludne,peciem pre segru a kamosku tak kludne u teba navarim 😀 a to ti verim že nemas cas ked mas tak male deticky,ja mam tu vyhodu ze tí moji sa radi pohybuju v kuchyni tych dvanast plechov lineckych mi vykrajoval michal,natieral milan 🙂

trudka4
24. mar 2013

Dnešní moučníček po obědě. Chutňučký a ke kávičce jak stvořený.

http://www.mamincinyrecepty.cz/moucniky-na-plec...

nelinka0401
25. mar 2013

@natal12 ako myslíš,že na klasický plech??že ju natiahneš po celom plechu??ak hej,tak potom neviem kolko ti víjde z tej dávky.a na klasický plech som dávala aj ja len bola vyvalkaná do guľata 🙂

womankc
25. mar 2013

@veve39 ja som si urobila vajíčkovú formičku, tak , že som väčšiu okrúhlu formičku postláčala do tvaru vajíčka 🙂 a inak som si všimla v letáku z Kinekusu , že mali krásne vykrajovačky veľkonočné - dve druhy balení , nepamätám si presne už čo všetko tam bolo, kuriatko, kohútik ovečka a tak ...... jedno balenie 2E tuším po 6 kusov

womankc
25. mar 2013

@dadulka271 prosím recept , vyzerajú krásne

veve39
25. mar 2013

@womankc vdaka, skusim tu formicku postlacat....a co je to Kinekus ? nejaky obchod ? Nikdy som o nom nepocula 😲

romea
25. mar 2013

obed prave dovareny kur.vyvat a perkelt s haluskami 🙂

womankc
25. mar 2013

@henca74 daj recept aj na žemľu aj na placku prosím vyzerá to super

natal12
25. mar 2013

@nelinka0401 myslim tak ze ju vyvalkam do obdlznika a dam na plech .

libka1
25. mar 2013

šošovicova mliečna polievka, zemiakovo-cibuľový šalát s pečeným lososom

eliska07
25. mar 2013

@libad Môžem poprosiť postup práce??? 🙂 Vyzerá to super 🙂 Ďakujem.

erulka77
25. mar 2013

@gelinka75 akou polevou si zdobila , krásne ich máš 😉

stellamaris
25. mar 2013

dobre rano vsetkym,dnes navarim paradajkovu polievku,zivansku robim, este pooobede kolac zebru upeciem 🙂

womankc
25. mar 2013

@gelinka75 tie vajká sú úplne super

womankc
25. mar 2013

@veve39 hej taký obchod s domácimi potrebami od výmyslu sveta . ako veľkoobchod , ale dá sa tam kupovať normálne od riadu až po fúriky , domáce, záhradnícke a tak .....

http://www.kinekus.sk/vykrajovacky-velkonocne-4...
http://www.kinekus.sk/vykrajovacky-sada-velkono...

nelinka0401
25. mar 2013

@natal12 ak dáš z celej dávky a vyvaľkáš cesto na tenko mali by ti dve výjsť

veve39
25. mar 2013

@womankc aha, cize e-shop...popozeram, vdaka za super tip 🙂

vieruna
25. mar 2013

@chorale1 inak neviem, ci som ja lajbava, ale tiez som si zo dva krat chcela ulahcit a kupila to skaramelizovane a na to co som ja potrebovala bolo tiez riedke. Daj vediet, ako sa podarilo 🙂

gelinka75
25. mar 2013

@erulka77 to je taka peniaztekova poleva, ruzova, zlta a biela 🙂

abriela
25. mar 2013

Uz peciem na VN. Zamiesene na medove trubicky a linecke vajicka. Drobec sa najedol, dam kavu a ide sa piect.
Dnes sa nevari, zo vcera je bravcove a la svieckova s domacou knedlou a gulasova polievka s udenym.

libad
25. mar 2013
kikatko
25. mar 2013

ja mam flákotu mäsa vybraného a neviem čo s nim- asi narýchlo urobím sviečkovu a pojdem kupit knedlu( nemám totiž droždie a u nás v obchode maju zo zásady len plesnivé alebo polské 😝 )

lululka555
25. mar 2013

@veve39 ahoj su to len rozmixovane jahody ponornym mixerom, 1 slahackova smotana a 1 creme ole puding bez varenia vanilkovy. 😉 vsetko som preslahala metlickou

martinkatinka
25. mar 2013

Tak včera manžel urobil ako chuťovku toto:

lululka555
25. mar 2013

Ahojte , dnes dojadacky zo vcera , nedelny vyvar a obratene rezne z bravcoveho kare + zemiakova kasa
torta sa pojedla, tak zamiesim na kysnuty kolac - kakaovy zavin a buchty 🙂

eliska07
25. mar 2013

@libad Ďakujem 🙂