icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
25. mar 2013

dnes sme nevarili, ostalo nám zo soboty aj včera nás babka nabalila 🙂...a práve som sa dohrala....moja prvá pivónia aj keď kamoška sa ma pýtala či je to karafiát :D

layla
25. mar 2013

vy ste tu také šikulky, poraďte mi niečo fajné z lístkového cesta. Mám dva vyvaľkané kusy. Niečo rýchle, čo zbúcham aj večer o siedmej keď prídem z roboty 😖 Aby sme mali čo mlsať pri telke 😉

abriela
25. mar 2013

@layla http://www.mamincinyrecepty.cz/z-listoveho-testa skus pozriet
@zklimekova uzasny kvet. Toto ja veru nedokazem. Kvety proste neviem.

abriela
25. mar 2013

@joannas no este je maly, lezal v lehatku v kuchyni a pozeral na mna. Maly najcastejsie je, potom sa smeje a az tak place 🙂

Dnesna doobednajsia praca. Na plnenie je este cas.

lululka555
25. mar 2013

kysnuty kakaovy zavin a pecene lekvarove buchticky 🙂

katy2
25. mar 2013

Dnesna vianocka - prvy pokus 🙂

layla
25. mar 2013

@abriela ďakujem 🙂

kucminka
25. mar 2013

prosím napíše mi niekto recept na odskúšané parížske rožky?Stačí mi na cesto,ja som ich robila pred Vianocami,len recept som si asi neuložila,tak teraz neviem ktorý to bol 😉 ďakujeeeeeeeeeeeeeeeem

marcovka1
25. mar 2013

francuzke zemiaky a zo zeleneho hrasku 🙂
@katy2 kraaasna vianocka 🙂 ja som minule tiez chcela piect a v pohode nieje to narocne? 😉

marcovka1
25. mar 2013

oprava polievka zo zel.hrasku 😀

monika837
25. mar 2013

@katy2 Vyzera uzasne.... mnam... 🙂 😉

katy2
25. mar 2013

@marcovka1 nie je to tazke... robila som to podla http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18915 ale v DP, takze som dala cele vajicka a kvasok som nerobila.... a pripevnila som vrkoce sparatkami 😉

hobit
25. mar 2013

po tyzdni nevarenia sa rozbieham len tak zlahka...spaldovy chlebik, zapekana brokolica so zemiakmi 🙂

drobik1
25. mar 2013

cafte dlhsie som tu nebola stale nas trapia nejake virozy a choroby momentalne teraz to mam ja...ale inak sme ok a fungujeme...my mame kuraci vyvar a grilovane kuracie stehna obalene slaninkou a hranolky....to este zo vcera a na veceru dnes budu parene cucoriedkove buchty s kakaom,orechami... 😀 zajtra netusim este ale asi granadir... 🙂 a chcem sa spytat robil niekto z Vas uz zraloka??manzel kupil mrazene podkovy ale neviem ako to chuti a ako sa to pripravuje dajte nejaky tip....inka na sibacku peciem asi nepecene... 😀 metrovy rez,trasena torta a cokoladove jeze...staci aj tak budeme doma bez deti idu k nasim... 😀

natal12
25. mar 2013

@lululka555 a ešte jedna otázočka kolko jahod má byt ? 😀

zklimekova
25. mar 2013

@abriela ďakujem 🙂...to bola moja prvá ...orchideu som robila pár krát, ľaliu 2krát...a prvá skončila v koši 😠

deepred22
25. mar 2013

Ahoj ,poradi mi niekto overeny receptik na zdravy "majonezovy" salat bez majonezy?🙂 😀 dakuejm 😀

lululka555
25. mar 2013

@natal12 neodvazila som,ale asi 15 takych väcsich som dala.. 😉

maculik
25. mar 2013

ahojte kocky,
mam doma file (cerstve, nie mrazene) z ryby , mm kupil (konkr. je to mecovec, akurat som pozrela do slovnika).
Neviete mi poradit, ako spravit taketo file tak, aby nebolo suche? lebo ja napr. ani lososa nemam rada, vobec nie je stavnaty. Ryby robievam len pstruhy a pod., teda v trube, ale predpokladam, ze taketo skor na masle. No ak sa da, tak bud s nejakou lahkou omackou alebo tak.
Dakujem 🙂

rastulka
25. mar 2013
rastulka
25. mar 2013

Dnes dojedačky 😉

kucminka
25. mar 2013

@rastulka len som chcela tie,čo sa striekajú na plech,tieto sa asi nebudú dať striekať,že?

jachin
25. mar 2013

Zeleninová polievka, lievance

rastulka
25. mar 2013

@kucminka Aha 😨 nie tieto sa tvaruju,ale prudko jedle 😀

gianni
25. mar 2013

hovädzia polievka zo včera a divina na leče so zemiakmi,alebo cestovinou
mama prišla na návštevu tak doniesla gemerské gulky s cibulkou...
a dnešný chlieb bez miesenia...

daniette
25. mar 2013

@deepred22 Falošný zemiakový šalát zo zeleru
3 dl sterilizovaných uhoriek, 3 dl sterilizovanej mrkvy s hráškom, stredne veľkú cibuľu, 1/4 väčšieho zeleru, 4 natvrdo uvarené vajíčka, 1 jogurt, 1 smotanu (ja som smotanu nedala), soľ, korenie.
Cibuľu nakrájame na prúžky a spolu s kolieskami nakrájaných uhoriek krátko obvaríme vo vriacej vode. Scedíme, vložíme do misky, primiešame mrkvu s hráškom, uvarený a na hrubo nastrúhaný zeler, osolíme, okoreníme, priemiešame na kocky nakrájané vajíčka, jogurt a smotanu(nedala som). Podľa chuti môžeš pridať aj trocha citrónovej šťavy.

mariavasik
25. mar 2013

dnes sme mali hovadzie na sampionoch s tarhonou,a na veceru som robila kuraci steak so zemiakmi a paradajkovy salat.

rastulka
25. mar 2013

Baby robili ste už taketo broskyne? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18989 Mate overeny recept? 😵

henca74
25. mar 2013

u nas dnes pecena kacicka, cervena kapusta s ananasom a knedla, zo zvysku cesta este buchty na pare s jahodami 😉

abriela
25. mar 2013

@maculik nieje to file, ale podla mna mozes to spravit takto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7729