Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@abriela inak tie medové trubičky sú veľmi chutné, robila som 1 x na vianoce, trošku som sa natrápila s vareškou, ale s trubičkami mi to šlo lepšie. Nie pardubické, ale takéto http://www.lenprezeny.sk/clanok-859.html , chodia mi z dr.oetkeru receptáre a tam občas nájdem inšpiráciu, ale teda ja si upečiem klasický perník podľa mojho receptu, rozmrvím, pridám džem a budem tvarovať vajíčka, dám stuhnúť a potom omočím v čokoláde. No bude to experiment, tak som zvedavá. 😉
@lucikatn
2 x 200 g tvrdého syra (Eidam a pod.)*** plnka: 1 konzerva miešanej ster. zeleniny: hrášok, mrkva, kukurica, celé balenie taveného trojuholníčkového syra, 200 g masla, 2 lyžice horčice, 15 dkg šunky, príp. soľ na dochutenie plnky
toto je jeden z receptov, ked tam dáte toho veľa, bude sa to zle rolovať, vypadávať, asi si to treba naprv skúsiť, ako robiť na ostro a nebude to pekne držať
u nas sosovicova polievka s jacmennymi krupkami a bryndzove halusky
cesnakova polievka s rezancami,ako druhe rezance z vajcom,alebo orechami,alebo tvarohom,,, 😵
my máma bolonské lasagne s domácou omáčkou,mnamka
@natal12 nafotila som ti tie recepty z dobrého jedla ...možeš skúšať 😉
@lucikatn neviem či poznáš plnenú kuraciu roládu v lístkovom ceste ale ja to mám moooc rada, pretože to môžem podávať aj ako teplé, aj ako studené jedlo, pripravím si to deň dopredu a na druhý deň len krájam 🙂
@danielaj môžem poprosiť recept na tie slané slimáky? ďakujem 😉
dievcata, dajte nejaky typ co peciete na velku noc, potrebovala by som nejake dobre receptiky na suche kolaciky. ideme na chatu, tak len take nieco aby sa pri prevoze nepolamali 😀
@titkovamiriam ja sa chistam zajtra robit taki puding,dnes nam nejde plin ☹
@lizatko1009 mnnnam to by som si dala 😀
@zklimekova Dakujém, si zlatá 🙂
@zklimekova a ako to že na stránke nemajú wafle ani pod názvom gofry ??? 🙂 ja som pozerala a nenašla
kočky mužovi sa chutí guláš,,mám mu spravit zajtra? ja som chcela na štvrtok špenát varene zemiaky a vajíčko,,,ale ked mu urobim zajtra guláš myslím že špenátu sa chce vyhnut... hm,,,
@natal12 ...nooo... keby dali všetko len tak prístupne na net, tak sa im časopis nebude predávať 😉
cafte zeny potrebujem radu..co so zralokom a ako chuti????dakujem pekne 🙂
bryndzove halusky so slaninkou a z vyvaru som spravila cesnakovu polievku🙂

caute baby tak my dneska zemiakova polievka,knedla a jeleni gulas.... 🙂