icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mata1001
26. mar 2013

caute baby tak my dneska zemiakova polievka,knedla a jeleni gulas.... 🙂

megika1
26. mar 2013

z 24.3.2013 Tajomstvo mojej kuchyne vyskúšaný mňáááámkový recept..... 😀 😀 😀

lizatko1009
26. mar 2013

hraskovy krem a bryndzaky

titkovamiriam
26. mar 2013

dnes v tomto zimnom počasí miesto polievky puding s mandarinkami,jahodami a piškotmi a francuzske zemiaky 🙂

olo2003
26. mar 2013

@abriela inak tie medové trubičky sú veľmi chutné, robila som 1 x na vianoce, trošku som sa natrápila s vareškou, ale s trubičkami mi to šlo lepšie. Nie pardubické, ale takéto http://www.lenprezeny.sk/clanok-859.html , chodia mi z dr.oetkeru receptáre a tam občas nájdem inšpiráciu, ale teda ja si upečiem klasický perník podľa mojho receptu, rozmrvím, pridám džem a budem tvarovať vajíčka, dám stuhnúť a potom omočím v čokoláde. No bude to experiment, tak som zvedavá. 😉

klinanka
26. mar 2013

@lucikatn
2 x 200 g tvrdého syra (Eidam a pod.)*** plnka: 1 konzerva miešanej ster. zeleniny: hrášok, mrkva, kukurica, celé balenie taveného trojuholníčkového syra, 200 g masla, 2 lyžice horčice, 15 dkg šunky, príp. soľ na dochutenie plnky

toto je jeden z receptov, ked tam dáte toho veľa, bude sa to zle rolovať, vypadávať, asi si to treba naprv skúsiť, ako robiť na ostro a nebude to pekne držať

katy2
26. mar 2013

u nas sosovicova polievka s jacmennymi krupkami a bryndzove halusky

lencyca
26. mar 2013

@rastulka ja som ich jedla na svadbach,su vyborne 😉

lencyca
26. mar 2013

Ahojte,dnes rajcinova polievka s ovsennymi vlockami a syrom,kuracie sote na zelenine,ryza,kysle uhorky,domaci kakaovy pribinacik 😉

lencyca
26. mar 2013

@megika1 ahoj,super to vyzera,co to je to tajomstvo? 😉

mata71
26. mar 2013

cesnakova polievka s rezancami,ako druhe rezance z vajcom,alebo orechami,alebo tvarohom,,, 😵

megika1
26. mar 2013

@lencyca Kamila Magálová STV......je to riadny sladíž 😀 😀 😀 plnka ako turecký med,v recepte ,okrem iného hrozienka, ,ja som pridala sušené brusnice,robila som z povičnej dávky

mikusik
26. mar 2013

my máma bolonské lasagne s domácou omáčkou,mnamka

veve39
26. mar 2013

@rastulka ahoj, prosim ta poradis mi este k tomu zapekanemu kelu ? chcem ho dnes spravit na veceru, podla receptu co si mi dala...kolko asi davas toho kelu/masa/ryze ? kel krajas na rezance ?

blanocka
26. mar 2013

@lucikatn ano presne to som myslela, rychle, jednoduche a mnam 🙂

zklimekova
26. mar 2013

@natal12 nafotila som ti tie recepty z dobrého jedla ...možeš skúšať 😉

adkoalauri
26. mar 2013

@lucikatn neviem či poznáš plnenú kuraciu roládu v lístkovom ceste ale ja to mám moooc rada, pretože to môžem podávať aj ako teplé, aj ako studené jedlo, pripravím si to deň dopredu a na druhý deň len krájam 🙂

adkoalauri
26. mar 2013

@danielaj môžem poprosiť recept na tie slané slimáky? ďakujem 😉

juranka
26. mar 2013

dievcata, dajte nejaky typ co peciete na velku noc, potrebovala by som nejake dobre receptiky na suche kolaciky. ideme na chatu, tak len take nieco aby sa pri prevoze nepolamali 😀

rastulka
26. mar 2013

@veve39 Ahoj,Ja som dala na 20x20cm plech menši kel,400g masa nakrajat na rezance a pohar /200ml/ ryže 🙂

veve39
26. mar 2013

@rastulka dakujem..ja budem robit vo vacsom plechu, tak dam toho viac...a aj ten kel prosim ta na rezance si pokrajala ?

rastulka
26. mar 2013

@veve39 Prepač,ano 😅 😉

joannas
26. mar 2013

@titkovamiriam ja sa chistam zajtra robit taki puding,dnes nam nejde plin ☹

juranka
26. mar 2013

@lizatko1009 mnnnam to by som si dala 😀

natal12
26. mar 2013

@zklimekova Dakujém, si zlatá 🙂

natal12
26. mar 2013

@zklimekova a ako to že na stránke nemajú wafle ani pod názvom gofry ??? 🙂 ja som pozerala a nenašla

mata71
26. mar 2013

kočky mužovi sa chutí guláš,,mám mu spravit zajtra? ja som chcela na štvrtok špenát varene zemiaky a vajíčko,,,ale ked mu urobim zajtra guláš myslím že špenátu sa chce vyhnut... hm,,,

zklimekova
26. mar 2013

@natal12 ...nooo... keby dali všetko len tak prístupne na net, tak sa im časopis nebude predávať 😉

drobik1
26. mar 2013

cafte zeny potrebujem radu..co so zralokom a ako chuti????dakujem pekne 🙂

barca25
26. mar 2013

bryndzove halusky so slaninkou a z vyvaru som spravila cesnakovu polievku🙂