Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
cervena ciapocka -no neviem ci to stuhne ovocne jogurty vacsinou zrednu na vodu-daj tam radsej smotanu s vanilkovým cukrom alebo kakaom.Neviem fakt jogurtový som nerobila 😅
ja som robila ale pouzila som biely jogurt sabi..a stuhlo to a bolo to vyborne...ale ovocny..neviem..
Dnes: zemiakovy privarok s volskym okom
Zajtra: paradajkova kapusta s fasirkou
Žienky poraďte mi recept na maďarský guláš 🙂 Ďakujem
Hmm.. Pre pana domaceho ciganska s cibulkou, pre mna rezniky s broskynou a syrcekom a k tomu dorazim celu plechovicu broskyniek co vyostanu 😀 Mam nejaku broskynovu naladu 😀
Zajtra obedujeme vonku, na veceru köttbullar a pozajtra hadam konecne tie bryndzove pirohy 🙂
@titkovamiriam
@traktor nemyslím taký ten ovocný klasický, ale ten čo má to ovocie naspodku a treba to rozmiešať. Taký keď dám k piškótam tak pekne stuhne.
Teraz som robila na večeru stroganov a hranolky, fuj 😔
Dnes asi ostanem hladná...
@cervena_ciapocka ak zhustne pri piskotach tak ti zhustne aj na kolaci..ved ho das aj do chladnicky., to su tie hustejsie jogurty, nie take riedke..co sa leju 😉 ..ja ked robim s toho sabi, tak niekedy dam na chvilocku aj do mraznicky..ja lubim take studeneeeeeeee. 😀
heh kedze som aj ja dnes sama tak som si urobila len vyvar kuraci 😀 ale uz sa mi rozmrazuje masko na zajtrajsie jelenie rizoto
My sme si dnes urobili paradajkovú polievku so syrom a zeleninové rizoto
ja dnes šunkové fliačky
@5katarina7 ako sa robia sunkove fliacky???
@pancake veľmi jednoducho,pokrájam cibuľu hodím na olej pridám k tomu na malé kocky nakrájanú šunku a troška opekám.Medzitým som dala variť vodu na fliačky,potom ich nechám chvíľu odkvapkať a zmiešam so šunkovou zmesou.Dám to do pekáča a dve vajíčka rozmiešam v 2deci mlieka,polejem tým fliačky a zapečiem.Je to jednoduché a dobré,a hlavne s kyslými uhorkami.
tak ja som pizzovala predsa len som ich spravila za chvilu foto
pancake:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36071 samozrejme ze možes bez tej klobasy 😀
zajtra dojeme pečené mäsko s knedľou a kapustou a tu vidím veľa inšpirácii 🙂 tak by som skúsila aj ja tie langoše @malinovka333 máš nejaký dobrý recept 😉
@jarunka111 Ja robím langoše takto :
1 kg polohrubej múky
1/2 l mlieka
250 ml kyslej pochuťkovej smotany
50 g droždia
štipka soli
štipka cukru
1 KL sody bikarbóny
Urobím kvasok ,všetko zmiesim spolu a dám do olejom vymasteného mikrotenového sáčku na 2 hod. do chladničky....ďalší postup poznáš ,dobrú chuť 😉
ja som práve robila cesto na langoše na zajtra🙂 a je to presne taky recept ako píše lawli len ja robím z hladkej múky a ešte dávam na 1kg múky 3 vajcia a nedávam sodu bikarbonu..mňamkaaaaaaaa 🙂

brokolicová polievka a pizza