icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jarunka111
14. jan 2011

@lawli @malinovka333 ďakujem za tipy, vyskúšam to zajtra, snáď sa to podarí a bude mňam 😉

titkovamiriam
14. jan 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36333 a uz je aj tu

jaj langose milujem no take ake maju u nas na langosoch nespravím aj ked Milan ma radsej moje 🙂 recept ako lawli-niekedy miesto smotany dam mlieko-kypriaci nedávam

malinovka333
14. jan 2011

@alias313 tak nech sa ti vydaria 😀

malinovka333
14. jan 2011

@malinovka333 tiež nedávame kypriaci, to som este ani nepocula,ale kazdy vari inak

malinovka333
14. jan 2011

@titkovamiriam tiež nedávame kypriaci, to som este ani nepocula,ale kazdy vari inak

estanis
14. jan 2011

ahojte, poradite mi nieco fajne na nedelu? nejake fakt dobre masko s nejakou super omackou

titkovamiriam
14. jan 2011

estanis no jasne že svieckova 😀 ked ma byt omacka-inak by som ti povedala pecene masko,zemiakova knedla a červena kapusta 😉

alias313
14. jan 2011

estanis moje obľúbené mäsko s omáčkou je bravčová panenka s brusnicovou omáčkou...Panenku si nakrájam na plátky, jemne rukou vyklepem. Potom osolím a trošku okorením a rýchlo orestujem z každej strany. Na omáčku kupujem brusnice, tie nechám zovrieť, dám tam maslo, trošku sladkej smotany a mňam mňam. K tomu zvyknem upiect trošku zemiakov a ryžu 🙂 Super je ešte aj hríbová omáčka.

titkovamiriam
14. jan 2011

alias mnam brusnicovu alebo šípkovu s divinou 😝 😝 😝 😝

pancake
14. jan 2011

@5katarina7 dik 😉

estanis
14. jan 2011

@alias313 jeeej ďakujem za radu. určite vyskúšam 🙂

juliagregor
14. jan 2011

kočky dakujem 🙂

cerfaa
14. jan 2011

@zuzka1. nie nie cesto ako na pernik nalievam do mufinovych formičiek 🙂 cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 2 hrnčeky práškového cukru, 2 hrnčeky mlieka, 1 hrnček oleja, 2 vajcia, 2 PL kakaa, 1 prášok do perníka, trocha škorice

berika
14. jan 2011

@alias313 akurát mám dnes som kupovala panenku a rozmýšlala čo s ňou, tak asi sa inšpirujem tvojím receptom, brusnice milujeme

mukky
14. jan 2011

ja som akurát dopiekla domáce rožky,na obed sme boli u prababky,mali sme pecené kurča,varené zemiaky,kyslu kapustu alebo kompot,co kto lubi a zemiakové lokše 😅
u prababky aj to kurca a zemiaky chutia inak a strasne vynikajuco,o lokšách ani nehovorím 😀

máme nabalené aj na zajtra,takže nevarím....

laerke
15. jan 2011

@mukky Uzasne rohliky!!! Mohla by si mi prosim dat recept? Rozmyslala som uz dlho ze to vyskusam 😵

babika0
15. jan 2011

@mukky rozhliky vypadaju krasne, vydarili sa ti ! a tu prababku zavidiiiiiiiim. kolko ma rokov? ja celkovo aj babky zavidim. tie moje uz davno zomreli. 😔 😔 nepozicias mi? rada by som si adoptovala nejaku babku ciperku.

kaara1980
15. jan 2011

dnes je v pláne žemľovka s jablkami a tvarohom

zucha
15. jan 2011

Polievka zeleninova s kuskami kuracieho masa a dusene maso s hraskom a zemiakmi (robene v 1 hrnci). Vsetko uz mame pripravene a utekame na ihrisko 😉

bubinko83
15. jan 2011

my mame dnes kuraci vyvar so sližikmi a zemiakove placky a možno palacinky s džemom 🙂

bzuco
15. jan 2011

pórková polievka a asi živánska

lucka1987
15. jan 2011

fazulova polievka, a rezne s kasou

titkovamiriam
15. jan 2011

ja budem tento vikend klasik-kuracia polievka-dnes rezne,kasa,salat-zajtra segedín-ten bude aj na pondelok
utorok-zemlovka
streda-francuzske zemiaky
strvtok-lúsková omacka s vajickom
piatok-masko na stave s cestovinami
sobota-moravský vrabec-ryza
nedela-Michal ma 16 tak nepecena torta-svieckova 😀 😀 😀 😀 😀
pondelok-granatír
utorok -palacinky
super jedalnicek 😀 😀 😀 😀 polievočky uvidim

luciaanna
15. jan 2011

polievka z hlávkovej kapusty a špagety 🙂

lea132
15. jan 2011

http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=99883

ja dnes toto, este som to nerobila, som zvedava, ake to bude

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
petusko
15. jan 2011

na zelanie u nas dnes segedin a bude aj na zajtra, zajtra mm len polievku slepaciu uvari 🙂
a tiez spichnem poobede nieco sladke, buchty, alebo muffiny alebo pernik 🙂

bzuco
15. jan 2011

takže ja som urobila polievočku túto
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18623#dis...

je výborná....odporúčam.. 🙂

bubinko83
15. jan 2011

baby dajte mi recept ako robite kapustovu polievku z hlavkovej kapusty??? Dik