icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
31. mar 2013

@henca74 tak nielen pre teba postup:
original recept zo santnerky z roku 1900
suche vecičky plus zltka
kvasok
roztopene maslo
vykysnute
to je rozdelene na jeden
prizemie je zo styroch
stred z troch a vrch z dvoch
na udrzanie v tvare posluzia spajle a nechame podkysnut
potom potriet vajickom a napichame trne-mandle
upecieme,pocukrujeme,kedze robim dva delime a krajame az uplne vychladnute a vynikajuce k caji
takto robim aj vianocku 😉 😉 😉
Dobru chut!

chloe001
31. mar 2013

Taky mini prehlad za posledne dni:
morcacie medajlonky, zeleninovo hubove ragu, par listov salatu
losos so spenatovou "ciapkou", pecene zemiaky, struhana mrkva
dusene morcacie masko (na stave), ladovy salat
sojove rezance s brokolicou a zelenou fazulkou, ryza
pecene kuracie prsia, salat z uhoriek a bielej redkovky s horcicovo koprovym dressingom (kupovany)

chloe001
31. mar 2013

@titkovamiriam waw...ukladam.. Milujem taketo stare recepty!!! 😵 😵

titkovamiriam
31. mar 2013

@chloe001 aj tie kokosky mam odtial a vlastne asi 70 percent vsetkych receptov,milujem tu starucku dochytanu kucharocku mojej prababičky....

chloe001
31. mar 2013

@titkovamiriam tie su najuzasnejsie, ja sa v tom u starkej a u mamy vzdy vrtam 🙂

danielitka26
31. mar 2013

dnes zemiakovy farebny salatik kuracie a morcacie rezne tycinky z listkoveho cesta tvarohovy kolacik zo smotanou a skoricou .....

henca74
31. mar 2013

@titkovamiriam ide tam kilo muky?dobre som pochopila?a len 250 ml mlieka?urcite vyskusam 😉 dakujem velmi pekne za recept a postup 😉 mohla si si ho dat do albumu 😵 😵 😵 aby sme ho mali po ruke 😀 😀 😀

kulinan
31. mar 2013

Tak my dnes hovadzí vývar
zemiačky s petrželom
pre rodičov - hovadzie steaky na korení
pre deti - masko na prírodno
šalátik - uhorky,rajčiny,hrášok,biely jogurt
dezertík - tvarohový koláčik
espresso

dobru chuť všetkým a krásne sviatky.....u nás od noci zasnežené....a biele 😎

iconka
31. mar 2013

Pre seba robim kurcie grilovane kusky s kuskusom, jablkom a vanilkovym jogurtom s kari. A pre draheho: kuracie sote so zeleninou a ryzou.

titkovamiriam
31. mar 2013

@henca74 hej je to na kilo 🙂

lenka268
31. mar 2013

Ahojte kocky, dnes slepacia polievka, majonez. salat, rezen, ryza, a konecne som dokoncila moju prvu amatersku potahovanu tortu. Pekny dnik.

lululka555
31. mar 2013

@vieruna ďakujem a som rada,že chutila,áno ten krém je suprový,lahunký ...ja som včera robila dve také 🙂 a už sú fuč

titkovamiriam
31. mar 2013

obedik a hrudka,uz len majonezak,uvarit udene a nohy hore az do utorka 🙂

lululka555
31. mar 2013

Ahojte, u nás včera sviečková z diviny a domace knedle parené, terina z kuracích pečienok s brusnicovým džemom ( to sme mali dnes na ranajky ), dnes pečená kačka ,šalát ,údene,vajíčka,chren.

a plnila som včera tortičky jahodove ,ktoré zmyzli rýchlosťou blesku,foto neskor 😉

pakin
31. mar 2013

Dneska slepačia polievka + pečené kuracie stehná s ryžou a kompótom 🙂

nikushkasa
31. mar 2013

Syrová roláda úspešne dokončená 😉 🙂 http://tipnajedlo.sk/recepty/syrova-rolada

michaelamilan
31. mar 2013

@nikushkasa vyzerá perfektne a určite tk aj chutiť bude!!!! Receptík si ukladám a určite spravím 🙂

michaelamilan
31. mar 2013

@titkovamiriam waaaw, waaaaaw a eče raz waaaaaaaw!!!!! Perfektnéééééééééééééé až mi sliny tečú!!!!! Keď som videla len obrázky tak som si myslela že to sú dielka z dielničky @danielaj 🙂
Jejda šikulka si!!!!!!

michaelamilan
31. mar 2013

@titkovamiriam tých 50dkg múky je myslené spolu???? či 500g jednej a 500druhej???

rastulka
31. mar 2013

@erni Dakujem 🙂
@lencyca Dakujem 🙂 Otvor okno pošlem Ti 😀

titkovamiriam
31. mar 2013

@michaelamilan kilo dokopy,a dakujem za pochvalu

bubo1104
31. mar 2013

kuracia polievka s kuracích prs , kostí , druhé zemiakový šalát + kuracie stehná + kuracie mini rezníky + kompót . Upiekla som štrúdľu tvarohovo - jablkovú . No a dorobila som kopec chlebíčkov .

nikushkasa
31. mar 2013

@michaelamilan je vyborna 🙂 odporucam 🙂

michaelamilan
31. mar 2013

@titkovamiriam som si aj myslela, ale radšej som sa spýtala!!! A nieje začo, ozaj vyzerajú prekrásne!!!!

nelinka0401
31. mar 2013

Ahojte.u nás dnes polievka z kostí a veľa zeleniny k tomu,rezne so zemiakovým šalátom.a hlavne zákusky 🙂 čokoládové rezy,punčové,jahodové rezy a banánová roláda k tomu.dovarila som údenú rolku a vajíčkovú roládu,tá nesmie chýbať 😉

titkovamiriam
31. mar 2013

@nikushkasa nadherna,tiez som mala v plane aj aspik no mame toho uz fakt dost 😉

michaelamilan
31. mar 2013

Dnešné vepřo -knedlo-zelo (knedla je moja prvotina 🙂 ) ..... na zakúsnitie len tak šunkovo chrenové croisanty a šunkovo kukuricové croisanty. Cesto som potrela taveným syrom rozmiešaným so smotanou a troška vegety 🙂

titkovamiriam
31. mar 2013

a večerné finale a nevarim aspon tri dni 😀

lussy23
31. mar 2013

@macka23 vašmu synovi nevadí, že on bude mať niečo iné? lebo napríklad môj synovec keď bol malý chcel vždy to čo máme my. 🙂

macka23
31. mar 2013

@lussy23 nie, nevadi 🙂 majonezovemu salatu este neprisiel na chut, tak preto to pyre a vysmazenu rybu alebo rezen to je mu jedno 🙂 zalezi na co ma chut 🙂