Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte ..konečne som sa dostala trošku na pc 🙂..tak dnes bola slepačia polievka s rezancami, zemiakový šalát a vyprážané bravčové rezne..plus foto tak trošku rozmazané na rýchlo parížske rožteky a orechové košíčky s vanilkovým krémom, ten krém mi ostal z torty čo som robila do torty pre bývalú kolegynku na sobotu tak som ho využila 🙂..plus foto aj spomínanej torty a ešte jedna včerajšia rýchlovka s piškótami taká veľkonočno-meninová pre naše slniečko..dodatočne 🙂
@michaelamilan ďakujem.... tak skoro ich nebudem robiť, ale recept je uložený 🙂 treba zas počkať na nejakú dobrú príležitosť 🙂 ale inak chuťovo sú veľmi dobré, aj keď nie je jeden ako druhý
@zklimekova ahoj,ako si robila tú tortu s piškotami?dcera bude mať narodky a vymyslela si kvietkovanú tortu,tak už rozmýšľam ako na nu🙂dakujem
@zklimekova krasne torticky 😉
Zienky,ja dnes nevyvaram...sviatok ci nie 🙂.Cize dnes to bude brokolicova kremova polievka,palacinky a hrachova kasa s klobaskou.
slepacia polievka , zemiakovy salat rezne, vsetko zo vcera. a malemu kuracie prsia na zeleninke, varene zemiacky.
dnes mám veget, nevarím... jedla plná chladnička a obed je od včera, akurát vypražím už obalené rezne 😀
@betka22betka Presne ako u nás 🙂
Dnes: hrachová rozmixovaná polievka, údené mäso s chrenom a chlebom, respektíve dorábam majonézový šalát, cukinový koláč a nejaké pochutinky na stole 😉
kucharky maminky , chcem sa vas opytat..mozem pouzit drozdie, ktore skoncilo 27.3.2013? mam ho v ladnicke, ale uplne som nan zabudla.
@ellit kvasnice su zive organizmy, ktore rovnako ako my, stracaju s pribudajucim vekom svoju vitalitu. Niektore kvasinky v tvojej kocke uz budu mrtve,ine uz nebudu tolko vela cukru konzumovat, ako tie mlade. Ak nic ine nemas, skus si zarobit kvasok, ci kvasi a potom sa roznodnut, ci budes robit kolac alebo co chces.
@zklimekova takze nakoniec si piekla az 2 torticky. Tu zelenu som si aj ulozila 🙂
ahojte kočky, tak sviatky za nami, dva dni som tu nebola, tak idem dočítať, čo dobré ste varili a piekli, my sme mali včera klasika kuraciu nedeĺnú polievku, po 100 rokoch vyprážané kuracie rezne aj rezne z bravčového karé, marinované bravčové karé na prírodno, k tomu ryža, hranolky, ľadový šalát 😉 a dnes sme dojedali 😉
@betka22betka ale čoby ako na svadbu, to sú bazové rezy, výborné, piekla som ich prvýkrát, a sú naozaj mňam 😉
@zklimekova Tie torty sa ti ozaj podarili, sú krásne.

bravcova panenka so slivkou a pecene zemiaciky s rozmarinom, cesnakom a citronom 😉