icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
2. apr 2013

u nás dnes na želanie detí šošovicová polievka s párkom, kuracie rizoto a cvikla....ostal ešte aj šalát,rezne...údené... ale deti to už nechcú..a ani ja :(..ale asi šalát dojem na večeru..ato ostatné postupne...a to som kopec nabalila menželovi do práce..ach jo..zase som to prehnala 😅 s jedlom na VN

audiova
2. apr 2013

@lenka268 lenka tá torta je super 🙂

eva7780
2. apr 2013

dnes dojedame,ale pravdu povediac salat mi ide aj usami 😠 😝 takze jedol len mm,aj kolac este ostal

vieruna
2. apr 2013

u nas tiez dnes dojedacky, ale som zvedava, ci mi to este prejde 😕 k reznom spravim ryzu, tak mozno ich este osalim 😀

abriela
2. apr 2013

@zklimekova Zuzi poznam to blbnutie, ked hodi spravu viac krat. Ja som na trubicky mala zalusk uz pred vianocami, len som nemala trubicky. Kupila som v domacich potrebach a ani netusila, ze su take fajnove a budem ich robit castejsie. Na nete je kopu receptov, robila som podla tohto receptu http://www.mamincinyrecepty.cz/cukrovi-1/medove... aj ked som dala asi 190g muky a vyslo mi 70 kusov.
Teraz sa chystam na kosicky s ovocim /este som ich nerobila/ a marlenku.
V SL sa nerobi hrudka 😕. Mam z SL v Kosiciach dobru kamosku.

eva7780
2. apr 2013

@vieruna aj ja chcem zajtra spravit k rezom ryzu,mam este obalene nevyprazene rezne,tak ich asi dam do rury dako zapiect 😝

karotkaa
2. apr 2013

Dievcata, nemate odskusany recept na puncovu tortu? 🙂

gelinka75
2. apr 2013
henca74
2. apr 2013

u nas dnes zemiakovy salat s lososom 😉 a o5 som piekla vianocku 😉

zarabono
2. apr 2013

Dnes neplanovane kelova polievka,maso na zelenine,zemiaky

danielaj
2. apr 2013

ahojte, u nás aj dnes dojedačky, variť budem až zajtra, ke´d prídem z roboty 😉

danielaj
2. apr 2013

@lienka2 urob zapakané cestoviny s údeným mäsom - šunkafleky 😉 alebo ja robím aj údené mäso vyprážané v zemiakovom cestíčku, je to výborné 😉

titkovamiriam
2. apr 2013

@danielaj u nas podobne a zajtra budu tvarohove slíže 🙂

danielaj
2. apr 2013

@titkovamiriam ja zajtra asi krémovú brokolicovú polievku a druhé ešte si v robote premyslím 😀

zklimekova
2. apr 2013

@abriela marlenka je super, ja som ju robila iba raz, bola mňam, ale mojim sladkým chlapcom sa zdala veľmi sladká 😅 , sú skor na čokoládové koláče, nie karamelové....k tej VN, fakt nikto z rodiny nič také nerobí..hrudku ani nič podobné ..a ani ja si z detstva nič také nepamatám.....musím pozrieť na tie trubičky či to kúpim aj u nás..a vyskúšam ..ďakujem za recept 😉

lencyca
2. apr 2013

@henca74 Ahoj,ako robíš toho lososa,ešte som ho nerobila,by som vyskúšala 😉

abriela
3. apr 2013

BABY PORADTE nejake sytejsie PREDJEDLO.

hobit
3. apr 2013

dnes oblubeny losos, zemiakova kasa a k tomu listovy spenatik duseny...a muffinky 🙂

libka1
3. apr 2013

sosovicovy privarok a k tomu dojeme udene, slepacia polievka zo vcera, peciem vianocku a domaci zemiakovy chlieb

lucikatn
3. apr 2013

ide sa variť segedíííííín len knedľa bude výnimočne z obchodu lebo nestíham.... poobede urobím domáceho pribináčika

Robievate domáce jogurty? Dnes to chcem vyskúšať prvý krát len neviem ako na to - píšu že mlieko treba zohriať na 85 stupňov... Len ja mlieko preváram a teraz neviem či ho prevariť a ochladiť na 40 st. alebo nechať vychladnúť potom znova zohriať na 85 st. a ochladiť.... Ja si myslím že by tomu neuškodilo keď ho klasicky prevarím a nechám vychladiť na požadovanú teplotu.... Čo poviete?

womankc
3. apr 2013

@rastulka tie broskynky ako robíš ???

lululka555
3. apr 2013

Ahojte, tak nebola som u dva dni, sviatky rychlo ubehli a opät sme v starych kolajach 🙂
Dnes u nas zasmazena polievka s opecenym pecivom a ostatne, co nas nabalili : sunka, salat...
a fotky torticiek,co som piekla este v piatok a v sobotu plnila 🙂

zklimekova
3. apr 2013

dnes rizoto a šošovicová polievka od včera, cesto na langoše už odpočíva v chladničke.....plus na večeru dojedačky..šunka atď....

fordikford
3. apr 2013

@lussy23 daj si nebičko v papulke tam su tatarčane pirohy ta muka je z pomletej pohanky len nedavaj vela lebo to škriabe v hrdle robila som ich a robila som aj plnene zemiakovo bryndzovou plnkou prave dnes ich idem robit

drobik1
3. apr 2013

@henca74 aj j asi prosim recept na lososa..vyzera to super.. 🙂

drobik1
3. apr 2013

ahojte my dnes polievka paradajkova so syrom,bryndzove halusky,pirohy..a zo zbytku bryndze natierka a cerstvo peceny chlebik v pekarnicke...🙂 😀

daniz
3. apr 2013

@abriela vlašský šalát v šunke + pečivo, alebo hociaký majonézový šalát 🙂

michaelamilan
3. apr 2013

Ahojte, u nás dnes rýchloobed : cestoviny s vajcom a k tomu uhorkový šalát. Na večeru omáca nátierka z droždia......