Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes dojedame,ale pravdu povediac salat mi ide aj usami 😠 😝 takze jedol len mm,aj kolac este ostal
u nas tiez dnes dojedacky, ale som zvedava, ci mi to este prejde 😕 k reznom spravim ryzu, tak mozno ich este osalim 😀
@zklimekova Zuzi poznam to blbnutie, ked hodi spravu viac krat. Ja som na trubicky mala zalusk uz pred vianocami, len som nemala trubicky. Kupila som v domacich potrebach a ani netusila, ze su take fajnove a budem ich robit castejsie. Na nete je kopu receptov, robila som podla tohto receptu http://www.mamincinyrecepty.cz/cukrovi-1/medove... aj ked som dala asi 190g muky a vyslo mi 70 kusov.
Teraz sa chystam na kosicky s ovocim /este som ich nerobila/ a marlenku.
V SL sa nerobi hrudka 😕. Mam z SL v Kosiciach dobru kamosku.
Dievcata, nemate odskusany recept na puncovu tortu? 🙂
@karotkaa ja som raz robila tuto a je fajn http://varecha.pravda.sk/recepty/netradicna-pun...
Dnes neplanovane kelova polievka,maso na zelenine,zemiaky
ahojte, u nás aj dnes dojedačky, variť budem až zajtra, ke´d prídem z roboty 😉
@danielaj u nas podobne a zajtra budu tvarohove slíže 🙂
@titkovamiriam ja zajtra asi krémovú brokolicovú polievku a druhé ešte si v robote premyslím 😀
@abriela marlenka je super, ja som ju robila iba raz, bola mňam, ale mojim sladkým chlapcom sa zdala veľmi sladká 😅 , sú skor na čokoládové koláče, nie karamelové....k tej VN, fakt nikto z rodiny nič také nerobí..hrudku ani nič podobné ..a ani ja si z detstva nič také nepamatám.....musím pozrieť na tie trubičky či to kúpim aj u nás..a vyskúšam ..ďakujem za recept 😉
BABY PORADTE nejake sytejsie PREDJEDLO.
dnes oblubeny losos, zemiakova kasa a k tomu listovy spenatik duseny...a muffinky 🙂
sosovicovy privarok a k tomu dojeme udene, slepacia polievka zo vcera, peciem vianocku a domaci zemiakovy chlieb
ide sa variť segedíííííín len knedľa bude výnimočne z obchodu lebo nestíham.... poobede urobím domáceho pribináčika
Robievate domáce jogurty? Dnes to chcem vyskúšať prvý krát len neviem ako na to - píšu že mlieko treba zohriať na 85 stupňov... Len ja mlieko preváram a teraz neviem či ho prevariť a ochladiť na 40 st. alebo nechať vychladnúť potom znova zohriať na 85 st. a ochladiť.... Ja si myslím že by tomu neuškodilo keď ho klasicky prevarím a nechám vychladiť na požadovanú teplotu.... Čo poviete?
dnes rizoto a šošovicová polievka od včera, cesto na langoše už odpočíva v chladničke.....plus na večeru dojedačky..šunka atď....
@lussy23 daj si nebičko v papulke tam su tatarčane pirohy ta muka je z pomletej pohanky len nedavaj vela lebo to škriabe v hrdle robila som ich a robila som aj plnene zemiakovo bryndzovou plnkou prave dnes ich idem robit
ahojte my dnes polievka paradajkova so syrom,bryndzove halusky,pirohy..a zo zbytku bryndze natierka a cerstvo peceny chlebik v pekarnicke...🙂 😀
Ahojte, u nás dnes rýchloobed : cestoviny s vajcom a k tomu uhorkový šalát. Na večeru omáca nátierka z droždia......

u nás dnes na želanie detí šošovicová polievka s párkom, kuracie rizoto a cvikla....ostal ešte aj šalát,rezne...údené... ale deti to už nechcú..a ani ja :(..ale asi šalát dojem na večeru..ato ostatné postupne...a to som kopec nabalila menželovi do práce..ach jo..zase som to prehnala 😅 s jedlom na VN