icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ivushqa
6. apr 2013

cesnaková polievka, teľací paprikáš s haluškami a zo včera zostala ešte žemľovka 😝

petrisorka
6. apr 2013

A tu je vysledok dnesneho varenia 🙂 Spanielsky vtacik s ryzou 🙂

luciaq
6. apr 2013

kelova polievka a bryndzove halusky

natal12
6. apr 2013

@nelinka0401 a ked špajzu nemám ?? 😀 @rastulka mi písala že ju má v mrazáku .. tuším

nelinka0401
6. apr 2013

@natal12 🙂 😀 tak sa skús ej ešte spýtať.ja to mám tam a úplne ju mám stvrdnutú 🙂 tak daj do mrazáku

natal12
6. apr 2013

@nelinka0401 ved aj ked bude v chladničke bude stvrdnutá nie?? 😀

nelinka0401
6. apr 2013

no skús,len tam tá baba písala,že namá ísť do chladničky,tak ja veru neviem

eva7780
6. apr 2013

vyprazany karfiol,pecene zemiacky a tatarka,kedze karfiol bol velky tak aj karfiolova polievka,poobede urobim pudingove pohare 🙂
zajtra bude segedin+knedla

rastulka
6. apr 2013

@natal12 Ja ju mam v chladničke 😉

natal12
6. apr 2013

@rastulka
@nelinka0401 tak ja neviem 😒 bojím sa že ked bude v chladničke že urobím zle

reni1512
6. apr 2013

...este mame zvysene pecene zemiacky s kyslou kapustou a slaninkou a spagety s parkom na cibulke, cesnak, pretlak, bazalka, cukor, sol, petrzlenova vnat 🙂... Polievka cesnačka s opečeným chlebikom 🙂

nelinka0401
6. apr 2013

@natal12 neboj sa,ked ti
@rastulka napísala,e ju má v chladničke tak je to ok 🙂 ona s ňou robí často,že?

natal12
6. apr 2013

@nelinka0401 asi áno, neviem 🙂 ja idem akurát skúšat ružičky a tak hrať sa s ním 🙂

sasenocka2
6. apr 2013

Ja som spravila deturencom langoše

titkovamiriam
6. apr 2013

hovädzia polievka,bryndzové halušky a pečene buchty ku kavicke

jankastubka
6. apr 2013

Ja som dnes varila kremovu dubakovu polievku a langose z domacej pekarne, bolo to ryyyychle a mnaaaam.
Pripajam aj fotky, co sa mi podarilo minule pudingove slimaky - inspirovala som sa tu na MK, a tiez som cesto robila v pekarni. Je to super, lebo sa nerada babrem s kysnutym cestom.
A foto co si sem tam dam na ranajky, kaiserka s omeletou, rukolou, a syrom - mnaaaam.

lencyca
6. apr 2013

ahojte 😉 ,dnes rajcinova polievka so syrom,bryndzove halusky,aj vajickove,idem chlapom urobit pizza slimakov,konecne vas docitam co ste dobre navarili a napiekli 😉

rastulka
6. apr 2013

@nelinka0401 Ano,ja som s nou robila už aj ked som ju vytiahla z chladničky a bola ok,stači ju na par sekund hodit do Mw 😉 @natal12 Klud babenka 🙂 🙂

dabon
6. apr 2013

Takze po dlhej dobe pridávam dnešné menu 🙂 Polievočka mrkvovo zelerová so zemiakmi zo včera a druhé zeleninové rizotko 🙂 mnam

miruska73
6. apr 2013

ahojte babule ja som dnes len sosovicovu polievku ,a aj som sa nas....a 😠 😠 😠 dala som do nej cesnak a ten smrdi ako potuchlina fuuuj este ze som tam slahla len dva struciky ,fajnove veci predavaju......a k tomu este zo vcera halusky s vajkom..a zajtra zapekanu krkovicu s porom smotanou a syrom...a k tomu ryzu....a idem este asi dorobit muffiny vcera sme robili kokosovo cokoladove a dnes asi s rybezlami mam v mrazaku alebo kysnuty s rybezlami a posypkou....

danielaj
6. apr 2013

@ivetka1981 kuk môj album, tam mám receptík na pletenky 😉

ellit
6. apr 2013

u nas dneska sparglovy krem s opecenym chlebikom a panenka na horcicovej omacke s ryzou a chlapcom na veceru asi palacinky 🙂
budeme este piect muffinky od @danilaj 🙂

danielaj
6. apr 2013

@martinkatinka fíha, krásna tortička, klobúk dolu, manžel je veľmi šikovný a drobcovi všetko najlepšie 😉
@vivusika všetko najlepšie Tamarke 😉

zklimekova
6. apr 2013

u nás dnes smotanová polievka so zelenou fazuľkou, guľky v paradajkovej omáčke a knedľa...🙂

danielaj
6. apr 2013

ja som dnes varila zemiakovú polievku s haluškami, parené buchty plnené domácou slivkovou nutelou a domácich slivkovým lekvárom aj jahodovým džemom, posypané orehami, grankom aj makom, ako kto chcel, a aby sladkého nebolo málo, upiekla som tvarohovo-citrónovú baábovku s hrozienkami a biskupský chlebíček, cesto som rozdelila na polovice a do jednej som dala strúhanú čokoládu a druhé zostalo bledé, navrstvila som to, tak je dvojfarebný a zvyšné cesto som dala do vianočkovej formy, aj som zabudla, že ju mám, aspoň som ju vyskúšala, na olovrant bude domáci vlašský šalát, práve sa mi chladia zemiaky nań, krásnu sobotu kočky 😉

egyptanka
6. apr 2013

Ja som dnes stihla polievku zo struhanej mrkvy s krupic. Haluskami a francuzske zemiaky.

atiatko
6. apr 2013

Krásnu sobotu babenky - kucháročky 🙂 Tak u nás sa dnes varila šošovicová polievka s párkom a život sme si osladili palacinkami s jahodovými lekvárom, čoko a šľahačkou 🙂

lululka555
6. apr 2013

Ahojte , u nas dnes kapustnica s mäskom a hribikmi 🙂

bodka13
6. apr 2013

ahojte dievčatá 🙂
....máte niektorá recept na dobrú,ale naozaj dobrú brokolicovú polievku? ...ďakujééém 🙂

petrisorka
6. apr 2013

@danielaj si velmi sikovna 🙂