Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 ja mám formu na srnčí chrbát tak snád to bude dobre 🙂 a vidím že tam ide cera neni to tam citit ?? :o lebo ja ked som robila konakové spice tam isla cera a bola citit no proste hnus to bol :/
@natal12 palacinkové cesto miesim metličkou
@natal12 ako myslis citit? ved cera sa dava aj do cokolady a tam ju je citit?
neviem,mozno mate ine chute a kazdemu zase vsetko nechuti 😉
Po včerajšom 2 hodinovom stati pri sporáku nad zemiakovymi plackami dufam že dnes niekto navarí mne... 😉
@lululka555 ved viem ze cera sa dava do cokolady, ale na fotke ta pečat vyzerá skvelo, takže ju vyskúšam 🙂 tento recept som mala na špice : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=50244 a ten krém nechutný bol . nikdy podla tohto receptu ich robit nebudem, a este sami v spičke upchávala dierka stále.
@natal12 ja som spice este nerobila,je to asi papracka... ved skus a ked vam nebude chuti ,mozes ju poslat k nam 😀 , ta nasa zmyzla za 2 dni. 😉
A ono to nieje uplne tvrde,je to take fajne,oplatky v tom zmäknu
ja nevymaslujem,pekne sa mi odlepi ta folia
@lululka555 veru je to piplačka s tými špicami,oki napíš adresu xixix 😀 😀
@natal12 napisala som,ze ked vam nebude chutit ,ale myslim ze bude 🙂 uvidis. Moj sa toho nevie dojest,naraz by mi ju zjedol,keby som nedavala pozor 😀
@lululka555 určite myslím si že chutit bude .. a satčí ked do vecera bude v chladničke a potom sa nakrája?? 🙂
@natal12 skusis prstom ci je stuhnuta a ak bude preco nie 😉 daj vediet potom
kapustnica s klobáskou už rozvoniava a komu bude málo ešte sú faširky zo včera 😀
Rozhodla som sa, že spravím pudingová torta s lesným ovocím.. A puding som nerobila z prášku.. 😉 😉 🙂 🙂
Prikladám aj receptík: http://ow.ly/jXoNF
Baby poradte recept na piskotove cesto do tortovej formy?
@1977 Ja do tortovej formy robim toto cesto a je super 😉 🙂 http://ow.ly/jXoNF
@nikushkasa Diky urcite vyskusam.Idem robit trasenu tortu prvy krat.
@1977 Super tak sem potom daj aj foto s receptom prosim 😉 😉 🙂 🙂
@lululka555 inak ty si to slahala ak voda uz vrela cci ??
Ja dnes robím špenát, fašírku a vajko.... mňam...
dnes sa všetci nahrnú späť do domu takže- parkový guláš so zemiakových vločiek, krupicový nakyp a pre nas kuracie krídelka medové, ryža, zemiaková kaša
@natal12 ked zacne vriet... 😉
dnes urobím nejaké čudo, s bábovky - zmrazenej z VN a tvarohu takže trhanec, al niečo podobné nasladko.
ahojte dnes vajíčkova polievka, knedla,bravčove na kocky v paradajkovej omáčke,,,,..
Zeleninová polievka, pečené kuracie stehná, slovenská ryža, kompót
Ahojte, ja na obed dojedam zo vcera, luskovy paprikas, fasirka, zemiaky. Na veceru fazulova polievka a mozno kuracie rizoto alebo pecene kuracie kusky s ryzou a salat.
@lululka555 no od jednej aj skor je to už v chladničke, také husté to bolo 🙂 😉 odfotím ti to ??

dnes polievka karfiolova a francuzske zemiaky..calamada... 🙂 dezert domace tiramisu od svokry... 🙂