Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@abriela veru chutilo,az moc,robila som to s tym ananasom prvykrat 🙂
@levandullka no geniálne si to vmyslela!!!! Určite to z práce nikoho nenapadlo, priniesť niečo také originálne!!!!
@michaelamilan Ďakujem 🙂. Sná'd sa bude páčiť aj ostatným 🙂
@levandullka že snáď....určite!!! Otom ani nepochybuj! Fakt sú peckové!!!! 🙂
@michaelamilan Ďakujem pekne za milé slová 🙂. Zajtra tam teda pôjdem s o niečo väčšou dušičkou 🙂
@levandullka žé zubaté aká srandááá 😀 😀
zo včera cviklový krém (polievka) +tofu na škorici + mrkvové muffiny = dobrý pocit zo zdravého jedla🙂
dnes brokolicovo-cuketova polievka, kuracie prsia v cesticku a zelerovo-mrkvovy salat k tomu.
@ivetka1981 dakujem vyskušám niekedy.. a tam má ist 1,2 l mlieka do pudingu dobre som pochopila ??
@gabriella7 ako robis tofu na skorici?
@joannas robila osm to prvykrat. Den vopred som napacovala maso. Maso nakrajala na kusky, pridala, kecup, horcicu, sol, korenie a trosku olivoveho oleja. Potom som uz len napichovala maso, cibulu, slaninu, kapiu, klobasu a dala zapiect do titanoveho hrnca (alebo rury). Ja osm to piekla spolu aj so zemiakmi.
@titkovamiriam takže to že sa zasa chcem prestahovat mimo SR má další dôvod 🙂
@joannas ja som dala vsetko spolu, ale zemiaky boli skor spravene. tu je dobry recept: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9348
U nás polievka zo zmiešanej zeleninky a jablková žemlovka s tvarohom z vianočky.
@daniela1978 ahojky, i ja som robila podľa receptu čo som našla na nete a skonili vo WC, tak nie si sama.Už si skúšala ten recept čo ti poslali kočky?
@natal12 ano zlatik..len 1,2L mlieka..puding ma byt hustejsí.. 🙂
@natal12 asi ano už neviem čo mam s ním robit ved len same leiky berie
@fordikford ja som brala na imunitu a pomohlo .. ja som tiež na liekoch furt ☹
@natal12 no hej ale on ma 12 rokov minuleho roku marodoval 3 mesiace a nakoniec sme skončili v Humennom kde nam vybrali mandle a figa z toho
ja zás mám od malička problémy tiež z niečím a nezbavím sa toho už asi ☹
ahojte kucháročky, zase som vás dva dni nečítala, včera sme dojedali z nedele, dnes som robila ajčinovú polievku so syrom a bazalkou, zapekaný karfiol, varené zemiaky a ľadový šalát, idem vás dočítať 😉

@lululka555 Ďakujem 🙂