icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

levandullka
16. apr 2013

@lululka555 Ďakujem 🙂

lululka555
16. apr 2013

@abriela veru chutilo,az moc,robila som to s tym ananasom prvykrat 🙂

abriela
16. apr 2013

sačkova polievka zo včera 🤐 a rychlovka - spagety so spenatom a syrom.
Varit sa mi nechce, kedze je krasne, zbieram prvych 100 jarnych km s kocikom. Dnes si pripisujem 8km chodze 🙂

michaelamilan
16. apr 2013

@levandullka no geniálne si to vmyslela!!!! Určite to z práce nikoho nenapadlo, priniesť niečo také originálne!!!!

levandullka
16. apr 2013

@michaelamilan Ďakujem 🙂. Sná'd sa bude páčiť aj ostatným 🙂

michaelamilan
16. apr 2013

@levandullka že snáď....určite!!! Otom ani nepochybuj! Fakt sú peckové!!!! 🙂

levandullka
16. apr 2013

@michaelamilan Ďakujem pekne za milé slová 🙂. Zajtra tam teda pôjdem s o niečo väčšou dušičkou 🙂

natal12
16. apr 2013

@levandullka žé zubaté aká srandááá 😀 😀

natal12
16. apr 2013

@abriela áno mám zápálene ucho no co uz 😒 ale to prejde snád no mamina mi hovorila že mám urobit syrovú polievku ... tak som spravila ale bola výbornááááááááááááááááááááááááá 🙂

gabriella7
16. apr 2013

zo včera cviklový krém (polievka) +tofu na škorici + mrkvové muffiny = dobrý pocit zo zdravého jedla🙂

veroninna1
16. apr 2013

dnes brokolicovo-cuketova polievka, kuracie prsia v cesticku a zelerovo-mrkvovy salat k tomu.

natal12
16. apr 2013

@ivetka1981 dakujem vyskušám niekedy.. a tam má ist 1,2 l mlieka do pudingu dobre som pochopila ??

chantalle
16. apr 2013

U nas dnes vyvar a zapekana hliva so zemiakmi a hliva na smotane so smotanou a kolienkami.

gelinka75
16. apr 2013

@gabriella7 ako robis tofu na skorici?

joannas
16. apr 2013

@abriela ako robiš to ražniči?

abriela
16. apr 2013

@joannas robila osm to prvykrat. Den vopred som napacovala maso. Maso nakrajala na kusky, pridala, kecup, horcicu, sol, korenie a trosku olivoveho oleja. Potom som uz len napichovala maso, cibulu, slaninu, kapiu, klobasu a dala zapiect do titanoveho hrnca (alebo rury). Ja osm to piekla spolu aj so zemiakmi.

kikatko
16. apr 2013

@titkovamiriam takže to že sa zasa chcem prestahovat mimo SR má další dôvod 🙂

joannas
16. apr 2013

@abriela titanovi nema,a treba to aj zakriť?a zemiaki na vrch?

abriela
16. apr 2013

@joannas ja som dala vsetko spolu, ale zemiaky boli skor spravene. tu je dobry recept: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9348

luciok
16. apr 2013

@abriela Sympatizujem s každým, kto v nedeľu nevarí výlučne vývar 😀

hyta
16. apr 2013

U nás polievka zo zmiešanej zeleninky a jablková žemlovka s tvarohom z vianočky.

abriela
16. apr 2013

@luciok asi preto, ze to bola domaca klasika 🙂. Tak som si povedala, ze v mojej domacnosti to bude inak ale skor zadovazilo to, ze drahy na vyvar povie, ze mame vodovu polievku, aj ked ho obcas robim.

hyta
16. apr 2013

@daniela1978 ahojky, i ja som robila podľa receptu čo som našla na nete a skonili vo WC, tak nie si sama.Už si skúšala ten recept čo ti poslali kočky?

ivetka1981
16. apr 2013

@natal12 ano zlatik..len 1,2L mlieka..puding ma byt hustejsí.. 🙂

luciok
16. apr 2013

@abriela Bohužiaľ, môj by nedeľnú jedol 7 dní v týždni.. Ja ju jem z povinnosti len v nedeľu, aby sa nepovedalo 😖

fordikford
16. apr 2013

@natal12 asi ano už neviem čo mam s ním robit ved len same leiky berie

natal12
16. apr 2013

@fordikford ja som brala na imunitu a pomohlo .. ja som tiež na liekoch furt ☹

fordikford
16. apr 2013

@natal12 no hej ale on ma 12 rokov minuleho roku marodoval 3 mesiace a nakoniec sme skončili v Humennom kde nam vybrali mandle a figa z toho

natal12
16. apr 2013

ja zás mám od malička problémy tiež z niečím a nezbavím sa toho už asi ☹

danielaj
16. apr 2013

ahojte kucháročky, zase som vás dva dni nečítala, včera sme dojedali z nedele, dnes som robila ajčinovú polievku so syrom a bazalkou, zapekaný karfiol, varené zemiaky a ľadový šalát, idem vás dočítať 😉