Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@levandullka
@womankc baby ale tá rascová-zasmažená je iná než tá maslová 🙂 takže tak . lebo do maslovej nejde mletá červená paprika 😉
@natal12 Ale až na tú papriku je to to isté 😀
@hyta mala som to v pláne včera, ale nestihla som, takže skúsim dnes. tie čo skončili v koši, tak to som skúšala z tej relácie kluci v akci. chlapcom sa to vydarilo, mne nie 🙂
@levandullka No,ved ak ju budem robiť ju odfotím 🙂 ale zatiaľ upratujem ešte.
@natal12 Aj ja by som mala ist... Ale tak sa mi nechce... 😅
@natal12
@levandullka ani mne sa nechce,len tu vysedavam,ale uz fakt idem 😀
@lululka555 Tak teda aj ja 😀
dnes bravcovy perkelt, cestoviny a uhorkovy salat, no a na vecer sme pripravili tiramisu a smotanovu tortu s lesnym ovocim, kedze dnes mi pridu gratulanti 🙂
@levandullka
@lululka555 baby nesedte tu a chodte haha 😀 😀 😀 😀 😀 ja mám zapatý pc ale venujem sa upratovaniu no sem tam skočím sem ale idem už lebo mi treba robiť aj domáce slíže 🙂 radšej isť teraz ako keby neskôr a a skončím až večer tak to teda nechcem 😀
@natal12 A nechcela by si ty dobehnúť k nám a pomôcť? 🙂 prípadne aj tie slíž môžeš urobiť.. 😀
šošovicová polievka a langoše, zo včera zostalo rizoto a pizza rožteky 🙂
@levandullka Martinka ešte si tu ?? 😀 daj adreesu a letím 😀 ..slíže urobím doma a donesem ti 😀
@lululka555 už asi odišla 😀
Prosím, je tu niekto, kto by mi upiekol v Leviciach k budúcemu piatku alebo sobote štrúdle na 1.sv. prijímanie?
Ďakujem. 😉
@veroninna1 Jej ty máš sviatok? Tak všetko najlepšie a krásny deň! 😉
Ahojte, ja som dnes pekne deň odštartovala vo fitku, potom prechádzka s drobcom a teraz som vytiahla z mrazničky domácu sekanú, dala som ju do rúry, upečiem ju k nej spravím zemiaky na cibulke. Potom beriem dieťa "na ramená" a zasa letím von keď je tak krásne!!!! Pekný dník vám prajem 🙂
Ahojte, takže dnes ráno som dokončila fazuľovú polievku čo postavila svokra a teraz som rýchlosťou blesku za 40 minút čo drobec spal upiekla margot rezy pre mm a murára, aby mali na stavbe čo mlsať, urobila som im obložené žemle, malému som uvarila príkrm a poumývala horu riadov. Mimochodom, mm dnes dovezie kuchynský obklad, tak murár môže makať. Keby ste vedeli ako sa teším na vlastnú kuchyňu... 😵
@michaelamilan Ty si šikulka, čo všetko si postíhala. U vás je pekne? U nás pod mrakom, ale určite pôjdeme von, len čo sa malý napapá.
bryndzové halušky so slaninkou
@luciok keď so mišla ráno do fitka tak bolo pod mrakom , ale vyjasňuje sa a kamoška ma zavolala k nej n domček, nech idem reloxovať 🙂 Híííí a snažím sa stíhať všetko, no niekedy padám na hubu od únavy 😀 .......a málo pečiem :-/ Keď som bola tehu tak som piekla deno denne, no teraz nemám toľko času a keď už sa aj čaz zvýši, tak som s drobčekom radšej na čerstvom vzduchu 🙂
@michaelamilan Tak dúfam že to pekné počasie príde od západu aj k nám. Ja som s varením a pečením na tom podobne, teraz musím všetko stíhať kým je doma mm alebo kým drobec spí
@luciok aj aj to tak mám.....mm mi s malým veľmi pomáha večer keď príde z práce.....vtedy mám voľné ruky, upratujem čo sa dá a potom len padnem do postele a som mrtvá 🙂 Ale cez víkend sa aspoň snažím niečo popiecť....aspoň nejké bublaninky apd 😀
@michaelamilan Chytro pošli slniečkoooo tu už prší 😖
dnes kuraci perkelt s kolienkami
@luciok posielam, posielam 😀 Už je tam?????
U nás dnes obed na želanie mojej malej Zuzky a to špenátová polievka a granadír. Dezert banánová bábovka. 🙂

zo včera pečená krkovička s ryžou a večer sa pokúsime o domáci tvaroh,včera sme si vymiešali z pozberanej smotany maslo,je síce trošku iné na aké sme zvyknutí,ale určite zdravšie 😉