Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes som bola na trznici takze šalát z cerstvej kapusticky a mrkvičky k včerajšiemu masku , a pomázanka tvarohovo-bilinkovo-mrkvová🙂 na ráno a kokosové čipsy z DM.
@sweetlemon mňám aj ja som taká niekedy že by som sama zožrala celý plech koláču 😀 😀
@michaelamilan mozem poprosit receptik na tu cuketovu polievocku? uz ma nebavia stale tie iste polievky dookola, kedze vela ich nemozem kvoli mliecku a myslim, ze cuketu mozem, tak by ma velmi potesila. dakujem 🙂
@natal12 hehe 😀 najhorsie je, ze vzdy si s drahym povieme, ze sa nebudeme prezierat. ale to sa neda, ked tak dobre peciem 😀 😀 😝 my mame najradsej take bublaninove ovocne veci... 🙂
@sweetlemopresne tak nedá sa to, ja si poviem že večer už nejem ale aj tak si dám 😀 😀 .. aj mám rada také bublaninku mnam 🙂
Baby tá milánska polievka je vynikajúca 🙂 ktorá ešte nerobila vyskúšajte. tu je receptík : http://varecha.pravda.sk/recepty/milanska-polie...
len ju nemám taku bledú
@sweetlemon jasnačka nech sa páči : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=49024 .......ale ja som ju robila bez slaniny a nedávala som ani bujón, muškátový oriešok a ani cesnak 😀
No a mrkvy som dala 4ks. P.S dúfam, že som pomohla 🙂
u nas sme dnes dojedali kuracie pecienky s ryzou, rano som spravila sosovicovu polievku s parkom, upiekla som babovku a mala som strasnu chut na zeleninovy salat, tak som si nakupila nejake ingrediencia - ladovy salat, olivy, kukurica, grecky syr ....a mnamka bola na svete
Keďže bolo dneska také krásne počasie tak som mala chuť na nejaký šalátik..
Receptík: http://ow.ly/kc9L6
taaak posledne dni sa papaju...rezance so sladkou kapustou 🙂 ale take fajne hrube, dlhe, vynikajuce su 🙂 ... este sa dojedal fazulovy privarok s pecenymi rebierkami a na sobotu sa planuje tofu na hubkach a nejaky fajny letny salatik, uz mame take krasne pocasie, ze treba zacat so zelenikou konecne 🙂... 😉
ahojte baby. prosim vas niektora tu napisala jedalny listok na cely tyzden a bol tam velky vyber jedal mylsim ze aj okolo 5 jedal na jeden den..neviem to nikde najst presla som uz hadam 100 stran a nikde to neviem najst... mohli by ste mi to poslat do ipcky? dakujeeem
@abriela a prečo máš ešte čakať :-O Kvôli nejakým možným komplikáciam??? Lebo ja som už v plnom prúde nasadila tvrdý tréning 😀
ahojte, u nás sme včera dojedali zapekaný karfiol so zemiakmi , dnes fašírka so zbytku ryže+mleté mäso a zelenina, hranolky, polievka s krupicovými knedličkami, ja som si robila kuskus s orestovanou zeleninou a balkánskym syrom na zajtra do práce na obed
@anos18
no hladala som na nete a niečo som si vybrala,v skratke asi takto:
domace kravské mlieko som nechala zkysnúť,pozberala som smotanu(urobili sme si aj maslo) a ked už sa to oddelilo na husté a vodu tak som to dala ohrievať na max. 50-60C a nechala som to do rána vychladnúť,ráno som to precedila cez gázu a nechala odkvapkať,toť vsjo
No ja zajtra idem urobit spenat so zemiakmi a vajickom🙂 teda pokual sa mi opat chut nezmeni uz po 234x :D
@veroninna1
@miruska73 kočky dodatočne všetko najlepšie k narodeninám, som tu včera nebola, tak trocha oneskorene 😒
@zklimekova aj ja som si robila kuskus so zeleninkou do práce na zajtra, tiež u nás veľmi nechutí, jem ho sama, mne chutí 😉
@domeli ďakujem 😉

ahojte kočky, tak nakoniec som dnes zmenila svoj obed...deti to čo som písala ráno a ja som našla v skrini kuskus a končila mu trvanlivosť, tak som si ho spravila hneď na obed..a spapkám si ho pekne sama..lebo ostatku nechutí 😠