icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
18. apr 2013

ahojte kočky, tak nakoniec som dnes zmenila svoj obed...deti to čo som písala ráno a ja som našla v skrini kuskus a končila mu trvanlivosť, tak som si ho spravila hneď na obed..a spapkám si ho pekne sama..lebo ostatku nechutí 😠

gabriella7
18. apr 2013

dnes som bola na trznici takze šalát z cerstvej kapusticky a mrkvičky k včerajšiemu masku , a pomázanka tvarohovo-bilinkovo-mrkvová🙂 na ráno a kokosové čipsy z DM.

sweetlemon
18. apr 2013

ahojte kocky, dnes dojedame vyvar a robila som kuracie masko na spagetach. receptik mam od nejakej babeny z MK, ale ani za boha si nespomeniem, kto to bol 🙂 omacku som musela trosku upravit, ale je mnamky 🙂

sweetlemon
18. apr 2013

a mali sme marhulovy kolac, mnam, cely plech sme dvaja zozrali 😀 😀

natal12
18. apr 2013

@sweetlemon mňám aj ja som taká niekedy že by som sama zožrala celý plech koláču 😀 😀

sweetlemon
18. apr 2013

@michaelamilan mozem poprosit receptik na tu cuketovu polievocku? uz ma nebavia stale tie iste polievky dookola, kedze vela ich nemozem kvoli mliecku a myslim, ze cuketu mozem, tak by ma velmi potesila. dakujem 🙂

sweetlemon
18. apr 2013

@natal12 hehe 😀 najhorsie je, ze vzdy si s drahym povieme, ze sa nebudeme prezierat. ale to sa neda, ked tak dobre peciem 😀 😀 😝 my mame najradsej take bublaninove ovocne veci... 🙂

vieruna
18. apr 2013

@domeli myslis na tie muffinky? Paci sa: 2 vajicka, 1 salka kryst. cukor, 1 salka mlieko, 1 salka olej, 2 a pol salky polohruba muka, 1 vanilkovy cukor, 1 prasok do peciva. Do cesta mozno pridat orechy, cokoladu, kokos, mak....., alebo naplnit ovocim, dzemom, alebo nutelou 🙂

domeli
18. apr 2013

@vieruna ďakujem, vyskúšam podľa tohto receptu - danielaj má vždy dobré recepty 🙂

natal12
18. apr 2013

@sweetlemopresne tak nedá sa to, ja si poviem že večer už nejem ale aj tak si dám 😀 😀 .. aj mám rada také bublaninku mnam 🙂

titkovamiriam
18. apr 2013

Ranajk-acidko s cerealiami a jahodami
Obed-zeleninova ,,baby,,polievka so zvieratkovými cestovinami
zapekany nilsky ostriež s novými zemiakmi a mexickou zeleninou/super rychly obed ak sa zemiaky uvaria skor je to za 20 min hotovo/

natal12
18. apr 2013

Baby tá milánska polievka je vynikajúca 🙂 ktorá ešte nerobila vyskúšajte. tu je receptík : http://varecha.pravda.sk/recepty/milanska-polie...

len ju nemám taku bledú

ivetka1981
18. apr 2013

Cuketový prívarok s varen.zemiačkami a vajíčkom 😉

michaelamilan
18. apr 2013

@sweetlemon jasnačka nech sa páči : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=49024 .......ale ja som ju robila bez slaniny a nedávala som ani bujón, muškátový oriešok a ani cesnak 😀
No a mrkvy som dala 4ks. P.S dúfam, že som pomohla 🙂

tretulka
18. apr 2013

u nas sme dnes dojedali kuracie pecienky s ryzou, rano som spravila sosovicovu polievku s parkom, upiekla som babovku a mala som strasnu chut na zeleninovy salat, tak som si nakupila nejake ingrediencia - ladovy salat, olivy, kukurica, grecky syr ....a mnamka bola na svete

nikushkasa
18. apr 2013

Keďže bolo dneska také krásne počasie tak som mala chuť na nejaký šalátik..
Receptík: http://ow.ly/kc9L6

anos18
18. apr 2013

@gianni Ahoj, prosim Ta, ako si robila ten tvaroh? Lebo vyzerá fantasticky.

luciok
18. apr 2013

Dnešná večera - kukuricový šalát

levandullka
18. apr 2013

Hrozná rýchlovka (príprava prepletaná kašlom, kýchaním a kvalitnou bolesťou hlavy - ešteže sme chorí obaja a nemali sme koho nakaziť 🙂 ) - šalát s parmezánom, šampiňónmi a parmezánovým chipsom

reni1512
18. apr 2013

taaak posledne dni sa papaju...rezance so sladkou kapustou 🙂 ale take fajne hrube, dlhe, vynikajuce su 🙂 ... este sa dojedal fazulovy privarok s pecenymi rebierkami a na sobotu sa planuje tofu na hubkach a nejaky fajny letny salatik, uz mame take krasne pocasie, ze treba zacat so zelenikou konecne 🙂... 😉

zuksa
18. apr 2013

ahojte baby. prosim vas niektora tu napisala jedalny listok na cely tyzden a bol tam velky vyber jedal mylsim ze aj okolo 5 jedal na jeden den..neviem to nikde najst presla som uz hadam 100 stran a nikde to neviem najst... mohli by ste mi to poslat do ipcky? dakujeeem

michaelamilan
18. apr 2013

@abriela a prečo máš ešte čakať :-O Kvôli nejakým možným komplikáciam??? Lebo ja som už v plnom prúde nasadila tvrdý tréning 😀

danielaj
18. apr 2013

ahojte, u nás sme včera dojedali zapekaný karfiol so zemiakmi , dnes fašírka so zbytku ryže+mleté mäso a zelenina, hranolky, polievka s krupicovými knedličkami, ja som si robila kuskus s orestovanou zeleninou a balkánskym syrom na zajtra do práce na obed

danielaj
18. apr 2013

@anos18 tú cukinovú polievku z dužiny som skúšala v lete aj ja a naozaj chuť ako slepačí vývar 😉

gianni
18. apr 2013

@anos18
no hladala som na nete a niečo som si vybrala,v skratke asi takto:
domace kravské mlieko som nechala zkysnúť,pozberala som smotanu(urobili sme si aj maslo) a ked už sa to oddelilo na husté a vodu tak som to dala ohrievať na max. 50-60C a nechala som to do rána vychladnúť,ráno som to precedila cez gázu a nechala odkvapkať,toť vsjo

beatka1988
18. apr 2013

No ja zajtra idem urobit spenat so zemiakmi a vajickom🙂 teda pokual sa mi opat chut nezmeni uz po 234x :D

danielaj
18. apr 2013

@veroninna1
@miruska73 kočky dodatočne všetko najlepšie k narodeninám, som tu včera nebola, tak trocha oneskorene 😒

anos18
18. apr 2013

@danielaj Ano, je dobra, len musi byt cuketa este mlada. Ja sa snazim vsetko, co sa da v kuchyni zuzitkovat a zbytocne nevyhadzovat 🙂

danielaj
18. apr 2013

@zklimekova aj ja som si robila kuskus so zeleninkou do práce na zajtra, tiež u nás veľmi nechutí, jem ho sama, mne chutí 😉
@domeli ďakujem 😉

danielaj
18. apr 2013

@anos18 presne tak aj ja, ako dnes ten zbytok ryže a aké fajné fašírky z toho boli 😉