Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
poradte dobru pomazanku prosííím dakujem
@visage1974 u nas je najoblubenejsia vajickova, alebo vajickova so salamou.......ale aj tato je dobra http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21193
@mery00 uz som si aj popisala co potrebujem na to vyzera dobre a jeto ze sup,sup dam vediet ako chutila dakujem
dievcata, prosim vas, mate vyskusany nejaky recept na rajcinovu polievku z dzusu? mama mi priniesla dzus, ze na pitie, no mne to nechuti, tak rozmyslam, ze by som z toho polievku vykuzlila 😀
@mery00 fiha, tusim by sa oplatilo robit s tvojim muzom 🙂 takze dobrotky 🙂 mnaaaaaam 🙂
cookies zo špaldovej muky 😵
@visage1974 kvasnicová je výborná 🙂
@sweetlemon Dakujem! 😵
@sweetlemon pozri sa sem, len nerobila som polievku z džúsu ešte 🙂
@sweetlemon daj si z vodkou 🙂 moj mm presne včera večer si dal ale domacu štavu 🙂
@dabon daj recept na marlenku lebo ja som robila v nedelu a že úplna katastrofa taku čo davaš z vareškou riedše cesto a tak som sa na nu tešila ☹ ☹ 🙂
ahojte, dnes som maximálne zvrhlá a budú polotovary, nakoľko som po 24 a totálne k.o., takže dnešné menu, ak sa to vôbec dá tak honosne nazvať 😀 : francúzska polievka zo sáčku, spisovne je vraj z vrecúška, ale to tak blbo znie 🙂 , ďalej špagety s morca-dellou z konzervy a dám na to ešte aj strúhaný syr. Oba tieto polotovary sa honosia názvom natur, ale veď ja viem, že sa tak iba tvária, čo sa uberie na kozervantoch, tak sa tam pridá v inej podobe, ale raz za čas môžme hádam zvlčiť 🙂 . No a ako dezert bude nejaká zmrzka 😉 .
špenát s vajcom a so zemiakmi. Ja to nemusím....bleeee, takže ja mám odvčera ešte francuzske zemiaky.
dnes syn chce wafle, dcéra chlebík s domácou masťou a pažítkou, ach deti... 🙂
na dneska polievka zo včera a chcem spravit horehronské gule recept z nebička v papulke už sa teším 🙂 🙂
u nás dnes toto
http://baranek.blog.sme.sk/c/288515/Varime-s-me...
@fordikford hm, keby som nekojila, tak to mozno skusim 😀
@natal12
@mery00 dakujem za linky, idem pokukat nejake 🙂
@danielaj jaj ani to nepomohlo, vždy sa to vratilo na ten istý program. ale cesto som vykotila a dnes to už ide tak dnes budem piecť. 🙂
dnes som ukuchtila bryndzoveeeee halusky mnam mnam... 😀
@fordikford robila som ju podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41992, ale daj pozor ked ju budes pritlačat niecim z vrchu, ja som dala plech a na vrch este 3kg muky a vsetko sa mi zosuplo 😠 tak som musela upravovat znovu a potom som ju uz nezatazovala nicim len som ju supla do chladnicky 🙂
u nás dnes boloňské lasagne 😉
a u nás francúzske zemiaky 🙂 a riaadne sa vydarili mnam 😉
@dabon dakujem vyskúšam dam vediet ak sa vydarí 🙂 🙂
@vieruna my máme najradšej marinádu z - kopec cesnaku pretlačeného, korenie na pečené mäso a olej, pekne natrieť a nechať odležať. všetci, čo k nám prídu na grilovačku sa olizujú 🙂 a už aj ja 🙂
túto marinádu požívam aj na krkovičku aj na prsia.
Syrove torteliny so spenatovou omackou 😉