Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my sme mali pecene morcacie stehno (sol, drvena rasca, borievky, bobkovy list, tymian) a pecena cvikla (sol, rozmarin) 😅
@sweetlemon no broskyne boli normálne mekučké,inak aj slivky su tam len tie neni vidno 😀 lebo ked cesto je tmavé 🙂 a tie vajička z bochodu strasne su male tak ale no čo už. a tvoja bublaninka vyzerá skvelo!!! 🙂
Zdravím žienky, dlho som tu nebola, nesmiem si sem chodiť robiť chúťky, lebo sa snažím stravovať trošku inak, ale krpatej a drahemu som nedavno robila marlenku a buchtičky na pare, tak pridávam foto 🙂 A dnes dojedali kačací vývar a bravč. perkelt s hubami a haluškami 🙂 a pripájam aj foto mojho dnešného obeda (morč. prsia, špargľa a surová zeleninka)
pekný večer kočky, u nás sa dnes ešte dojedala nedeĺná slepačia polievka, piekla som kuriatko a k tomu slovenskú ryžu, miešaný kompót, + na desiatu vajíčkovú nátierku so syrom, čerstvou pažítkou zo záhrady a mrkvičkou, k tomu som upiekla pletenky 😉
@veronavanes vypni z elektriny 😉
@luciok ten tvoj kolacik vyzera super, lepsie ako origos 🙂
kremova zemiakova s opecenou oravskou slaninou, rezancovy koch
dnes len spagety a cicerovu polievku ..lietame po kontrolach 😒
@dabon ahoj tu marlenku mas nadhernu 🙂 mnam ,dala by som si 😝 😝
jankas mozno ich dlho paris.
@sweetlemon das, prosim ta, recept na tu bublaninu a aj na ten marhulovy kolac? nenasla som ho. Nasla som len foto 😅 dakujem!
my dojedame sparglovu polievku dnes a idem robit spagety carbonara
Restovana kuracia pecienka, tarhona a uhorkovy salat.
ja dnes nič, idem na celý deň k sestre 🙂 a ona dnes varí na želanie nášho mladého kyslú zemiakovú polievku a palacinky s nutelou 😀
Ahojte , dnes jarna zeleninova polievka s mrvenickou ,kuracie prsia s hribikmi a basmati ryza 🙂 😎
dnes len suchá ľahká večera.....dva dni jedenia mliečnej fazuľovej polievky urobilo svoje 🙂
@alexada a este bublanina:
2 hrnceky polohrubej muky
1 hrncek krystaloveho cukru
1/2 hrnceka mlieka
1/2 hrnceka oleja
1 vanilkovy cukor
1 prasok do peciva
3 vajcia
marhule (alebo ine ovocie)
Vsetko zmiesat, vyliat na plech, nahadzat ovocie a piect. Ja peciem cca na 200, kym nie je pekny 🙂
ahojte, dnes máme paradajkovú polievku so zvieratkami a strúhaným syrom a jablkové lievance.
Dievcata dajte nejake napady na marinady na grilovanie. Specialne by ma zaujimali na kuracie prsia a bravcove rebierka 😀
Inak dnes na veceru asi len narychlo zapeceny sendvic s maslom a nivou

baby provokujete tymi kolacikmi a nejaky link na recept? ja som varila sosovicovu polievku so zeleninou a hubove rizoto