icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cetera
Odpoveď bola odstránená
mery00
Odpoveď bola odstránená
visage1974
24. apr 2013

poradte dobru pomazanku prosííím dakujem

mery00
24. apr 2013

@visage1974 u nas je najoblubenejsia vajickova, alebo vajickova so salamou.......ale aj tato je dobra http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21193

visage1974
24. apr 2013

@mery00 uz som si aj popisala co potrebujem na to vyzera dobre a jeto ze sup,sup dam vediet ako chutila dakujem

sweetlemon
24. apr 2013

dievcata, prosim vas, mate vyskusany nejaky recept na rajcinovu polievku z dzusu? mama mi priniesla dzus, ze na pitie, no mne to nechuti, tak rozmyslam, ze by som z toho polievku vykuzlila 😀

sweetlemon
24. apr 2013

@mery00 fiha, tusim by sa oplatilo robit s tvojim muzom 🙂 takze dobrotky 🙂 mnaaaaaam 🙂

gabriella7
24. apr 2013

cookies zo špaldovej muky 😵

natal12
24. apr 2013

@visage1974 kvasnicová je výborná 🙂

alexada
24. apr 2013

@sweetlemon Dakujem! 😵

natal12
24. apr 2013
fordikford
24. apr 2013

@sweetlemon daj si z vodkou 🙂 moj mm presne včera večer si dal ale domacu štavu 🙂

fordikford
24. apr 2013

@dabon daj recept na marlenku lebo ja som robila v nedelu a že úplna katastrofa taku čo davaš z vareškou riedše cesto a tak som sa na nu tešila ☹ ☹ 🙂

raszuz
24. apr 2013

ahojte, dnes som maximálne zvrhlá a budú polotovary, nakoľko som po 24 a totálne k.o., takže dnešné menu, ak sa to vôbec dá tak honosne nazvať 😀 : francúzska polievka zo sáčku, spisovne je vraj z vrecúška, ale to tak blbo znie 🙂 , ďalej špagety s morca-dellou z konzervy a dám na to ešte aj strúhaný syr. Oba tieto polotovary sa honosia názvom natur, ale veď ja viem, že sa tak iba tvária, čo sa uberie na kozervantoch, tak sa tam pridá v inej podobe, ale raz za čas môžme hádam zvlčiť 🙂 . No a ako dezert bude nejaká zmrzka 😉 .

fomarik
24. apr 2013

špenát s vajcom a so zemiakmi. Ja to nemusím....bleeee, takže ja mám odvčera ešte francuzske zemiaky.

anos18
24. apr 2013

@audiova Ahoj, ja som pouzila 2 ks 400g smotanove Pilos jogurty z Lidl a 1 ks 200g 30% slahacky. V povodnom recepte boli 3 velke jogurty, ale nezmestilo by sa mi to do mojho sitka 🙂

daniz
24. apr 2013

dnes syn chce wafle, dcéra chlebík s domácou masťou a pažítkou, ach deti... 🙂

fordikford
24. apr 2013

na dneska polievka zo včera a chcem spravit horehronské gule recept z nebička v papulke už sa teším 🙂 🙂

sweetlemon
24. apr 2013

@fordikford hm, keby som nekojila, tak to mozno skusim 😀
@natal12
@mery00 dakujem za linky, idem pokukat nejake 🙂

veronavanes
24. apr 2013

@danielaj jaj ani to nepomohlo, vždy sa to vratilo na ten istý program. ale cesto som vykotila a dnes to už ide tak dnes budem piecť. 🙂

dabon
24. apr 2013

@jankasz a nechávate ich este podkysnut ked ich spravite pokial pojdu do hrnca? Ja nenechavam, davam ich hned ako spravim buchticky, tie co mi dlhsie stali a trosku podkysli, tie som mala tiez take splasnute - vráskaté 🙂

mamilia
24. apr 2013

dnes som ukuchtila bryndzoveeeee halusky mnam mnam... 😀

dabon
24. apr 2013

@fordikford robila som ju podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41992, ale daj pozor ked ju budes pritlačat niecim z vrchu, ja som dala plech a na vrch este 3kg muky a vsetko sa mi zosuplo 😠 tak som musela upravovat znovu a potom som ju uz nezatazovala nicim len som ju supla do chladnicky 🙂

nany100
24. apr 2013

u nás dnes boloňské lasagne 😉

reni1512
24. apr 2013

a u nás francúzske zemiaky 🙂 a riaadne sa vydarili mnam 😉

fordikford
24. apr 2013

@dabon dakujem vyskúšam dam vediet ak sa vydarí 🙂 🙂

daniela1978
24. apr 2013

@vieruna my máme najradšej marinádu z - kopec cesnaku pretlačeného, korenie na pečené mäso a olej, pekne natrieť a nechať odležať. všetci, čo k nám prídu na grilovačku sa olizujú 🙂 a už aj ja 🙂
túto marinádu požívam aj na krkovičku aj na prsia.

laksmi
24. apr 2013

Syrove torteliny so spenatovou omackou 😉