icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
25. apr 2013

Ahojte,včera sa polievka zjedla rýchlosťou blesku a dnes vôbec neviem ,čo variť.....radte niečo bez mäsa 🙂 😀

lululka555
25. apr 2013

@nelinka0401 Ahoj ,omeletu zeleninovu a zemiaky - rychlovka , ja to asi zajtra urobim 😉

lululka555
25. apr 2013

Ahojte , dnes nevarim, zostalo zo vcera , zeleninova polievka a kuracie prsia so sampionami s ryzou 🙂

janinna11
25. apr 2013

Koceny pomozte, neviem co mam uvarit, mam domace kuriatko a neviem co z neho rychlo pripravit, radte, hlavne rychle a jednoduche a samozrejme chutne 🙂

egyptanka
25. apr 2013

@janinna11 pecene kura, perkelt

daniz
25. apr 2013

lagoše

nelinka0401
25. apr 2013

@lululka555 to skôr v sobotu,teraz som chcela niečo ,čo ostane aj na zajtra,nechce sa mi každý deň rozmýšlať,čo variť 😉

vieruna
25. apr 2013

@tosomja ja som bola minule u kamosky na navsteve a spravila nam fantasticku natierku: nastruhana mrkva, trojuholnikovy syr, rama, trochu tatarky, cesnak a sol.

jankabanka
25. apr 2013

@vieruna júúúj tú milujeme,,,výborná je

lululka555
25. apr 2013

@nelinka0401 aj ja mam ten problem niekedy,vymyslanie je najhorsie 🙂 a kapustove halusky? ( inak aj mne by chutili 😝 )

nelinka0401
25. apr 2013

@lululka555 no ved to,myslela som si ,že ostane z polievky a len niečo rýchle urobím..no prerátala som sa.nejako im včera moc chutilo 🙂no tie halušky by veru mohli byť a k tomu kyslá smotana 🙂 super,vdaka... 😉 😉

tretulka
25. apr 2013

u nas vcera paradajkova polievka, fasirky, zemiaky s petrzlenovou vnatou, dnes bude kysla sosovicova polievka a bryndzove pirohy /ale polotovar, nechce sa mi s nimi babrat/, na zajtra si mm objednal pecene buchty 🙂

clarissa
25. apr 2013

u nas pecene kridelka a stehienka a zeleninovy salatik s olivami a mozzarelou...este na zelanie mojej malej ktora dnes nesla do skolky,robim palacinky 🙂

vivusika
25. apr 2013

dojedáme držkovú polievku a tatko si nakázal lečo 😉 decká majú obed v škole a škôlke...

ejprilka
25. apr 2013

My sme mali leco vcera, dnes to budu asi zemiakove placky... 🙂 Tak nech sa vam obedy vydaria, prajem pekny den 🙂

womankc
25. apr 2013

@sweetlemon ja varím výlučne z džúsu, dám džús pridám minimum vody ak je dobre hustý , osolím, bobkový list, čk, nk prevarím pridám ryžu alebo ovsenné vločky , uvarím domäkka a potom dochutím soľou a troškou cukru ak je treba na tanieri ešte pridám strúhaný alebo krájaný syr , niekedy pridám ešte jeden pretlak, nezahusťujem nič

womankc
25. apr 2013

@tosomja ja robievam rôzne nátierky , tvarohovú, vajíčkovú, rybaciu - z tuniaka, sardiniek, alebo z upečenej ryby, zeleninové, syrové - čo ma napadne, radi majú aj sladké raňajky, vločky, alebo rožky, chleba vianoč,ka, džem, alebo med, ale aj často mávame koláče na raňajky, alebo volské oká so zeleninou, a údeninkami robieva muž, praženičky, lečo niekedy hlavne v sezóne a tak

womankc
25. apr 2013

ahojte žienky, takže ja som sa s varením tento týždeň akosi flákala
včera som urobili cestoviny so syrovou omáčkou a brokolicou + kyslá smotana a tymián , taký ľahší zeleninkový obed polievka je ešte zeleninkovo-hovädzia , ráno bola tuniaková nátierka s pažítkou a citrónom , na večeru dnes zrejme budú ovsenné placky, alebo nejaké zemiakové placky, podľa surovín, čo doma pozbieram

No a vďaka jednej tu skvelej žienke mám už aj ja medvedí cesnak a dúfam, že sa mu u mňa bude na záhrade páčiť
ešte raz veľká vďaka , veľmi si to vážim 🙂

boobaa
25. apr 2013

Kuracia pecienka pecena posypana korenim, a pecena v rure do chrumkava k tomu mackane zemiaciky s masielkom a uhorkovy salat.

gabriella7
25. apr 2013

rizoto z čerstvých šampinonov a rozmýšlam čo z červenej sosovice.

kobercek1
25. apr 2013

ahoj zienky, poradte ako zuzitkovat nacaty broskynovy kompot. k obedu sa nehodi, mame domacu pizzu 🙂 a kolac sa mi velmi nechce robit, vcera sme dojedli broskynovu dvojfarebnu bublaninu. rozmysala som ze ho pomixujem a dam do teglikov zamrazit ako dren, mate s tym skusenost?

fomarik
25. apr 2013

paradajková polievka so syrom, bryndzové pirohy s cibuľkou

maribar
25. apr 2013

@sweetlemon Ahoj Prosim nemohla by si mi poslat recept na to karé vazera uzasne..Dakujem 🙂

egyptanka
25. apr 2013

@kobercek1 piskoty, broskyne nakrajaj a zalej pudingom a mas hotovo.

verkavb
25. apr 2013

@natal12 @lululka555 ahojte, včera som robila študentskú pečať a vôbec mi nestuhla ☹ nechápem prečo robila som všetko podla receptu, dokonca som šlahala ešte dlhšie ako 15 min (vajcia, cukor a potom som pridala ceru a ked sa roztopila tak kakao) chcela som to priniesť do práce na narodenieny a mám z toho taký polotuhý (skôr kašový) kakaový maglajz. Vedeli by ste mi poradiť čo s tým, prečo to neztvrdlo?

chantalle
25. apr 2013

Ahojky, my dnes plnene sampinony nivou a opekane zemiaky, ako dezert "rezy Rafaelo"...🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2422

betka22betka
25. apr 2013

@kobercek1 alebo pokrájaj na malé kúsky a zamiešaj do bieleho jogurtu...ak nechceš puding ani jogurt, tak zamiešaj do kyslej smotany 1 vanilkový cukor, poukladaj do misky piškóty, popolievaj tieto kompótovou šťavou, naukladaj kúsky broskyne a daj na to smotanu. Najlepšie to chutí, ak dáš aspoň na pár hodín do chladničky.....

lululka555
25. apr 2013

@verkavb ahoj ono to ma byt uz pri vyslahani take hustejsie ( ja slaham vsetko naraz aj s cerou ) a ked tam pridas tie oriesky,cukriky a oplatky tak je to uplne huste,ze to musis do formy zarovnat. Ak to bolo riedke, tak asi tam bola chyba.

jaja32
25. apr 2013

@chantalle ako robis sampiony s nivou. Vyzera to super. 🙂

lillona
25. apr 2013

Dnes prvy krat robeny nakladany syr a k obedu zapekane plnene zemle 😉