icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

levandullka
25. apr 2013

Dlhšie som tu nebola, nemala som čas na nič, tak aspoň jedna z dnešnej večere - šalát s rukolou, tekvicovým olejom a varenými krevetami 🙂

lussy23
25. apr 2013

@zklimekova ďakujem

jaja32
25. apr 2013

@chantalle dakujem, urcite urobim, mnam 🙂

gianni
25. apr 2013

dnes sme všetko podojedali,zase robím tvaroh bo mi ostalo domáce mlieko a zajtra si niečo zbúcham na obed a dovi-dopo na vikend ku mame,manžel ide do BA fotiť autá
a v pondelok do PRACE-po roku a pol,fú zase kým si zvyknem,konečne sa už vyspím aj v noci pri malom tak mi teraz bude treba skoro ráno vstávať,no čom som si narobila to mám 😉
a dúfam že si aspon vaše fotky stihnem popozerať,variť a piecť asi tiež tolko nestihnem...

fontana
25. apr 2013

@veroninna ako robíš tu pomázanku z pohánky,dáš recept?

danielaj
25. apr 2013

ahojte, u nás včera kapustnica s hubami a mäsom, palacinky s medom a sekanými orechami, dnes pečené filety zo šťuky /posledná, konenčne je mrazák s rybami prázdny, lebo o chvíľu začína rybárska sezóna a mm hovoril, že treba všetko spotrebova´t, že bude čerstvé, tak keď sa mu bude dari´t tak, ako minulý rok (nechcem sa chváliť, ale bol vyhlásený ako naj rybár v našom okrese 😀 ), tak bude o rybky postarané celý rok a naozaj sa to nedá s tými kupovanými ani porovna´t 😒 , k tomu popučené zemiaky , a k zemiakom som pridala toto, som si vymyslela a že aká výborné to bolo (osmažila som cibuľku na oleji, pridala nakrájanú mladučkú žihľavu so záhradky a primiešala k zemiakom, neskutočne dobré a samozrejme zdravé, ešte som včera piekla marhuľovú bublaninu a bolo aj na dnes 😉

zklimekova
25. apr 2013

@joannas robím rozne, dnes bola vajíčka rozšľahať do toho som dala trošku kečupu, horčice sojovú omáčku, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, trošku vegetu, soľ..som dávala až tesne pred tým ako som išla masko robiť.

tosomja
25. apr 2013

Kuracie prsíčka so šunkou, broskyňou, syrom - pre Vikinku a manžela. Pre mňa namiesto broskyne, ananás. A nakoniec mi nezostalo nič, Vikinka sa pustila aj do mojej porcie 😀 Konečneeee jej chutííííí 🙂
A zajtra ideme do Ke, budeme tam cez víkend, takže si asi budeme chodiť do reštaurácie 🙂

lululka555
26. apr 2013

Ahojte 😎 , dnes rychlovka obed, zeleninova omeleta s varenymi zemiakmi s maslom a orechove rezance 🙂

natal12
26. apr 2013

dobré ránko ja som včera večer nakoniec spravila rizoto takže je aj na dnes 🙂 a polievku neviem ešte

rosannar
26. apr 2013

na dneska som nevarila, idem kupiť zeleninový šalátik s kuracím mäskom/gyrosom a dresingom 😉 a zajtraaaa gulááášik z kotlííka 😀

terezka1947
26. apr 2013

ja sa dnes idem pokusit o pupavovy med...nasla som na Varecha.sk taky ako niekedy varila mamka.
len rozmyslom,ci taky med mozu aj deti od 1,5 roka...nemate s tym skusenost?davali ste uz detom v takom veku?ja by som skor tak od 2rokov,takze chcem skreckovat uz teraz.

adkoalauri
26. apr 2013

paradajková polievka, francúzske zemiaky

natal12
26. apr 2013

polievka bude asi milánska 🙂

sweetlemon
26. apr 2013

@natal12 tusim si sem davala link na tu milansku, ale neulozila som si. mohla by som poprosit 🙂

wena
26. apr 2013

Naša včerajšia večera 🙂

pralinkaaa
26. apr 2013

@terezka1947 pls. nechodiš link na recept?

anos18
26. apr 2013

@veroninna1 Ahoj, v tej falosnej oskvarkovej moc citit tu chut pohanky? Lebo pohanku sa snazim jest, lebo je zdrava, ale snazim sa vymysliet nieco, kde sa nejako stati jej chut 🙂

libka1
26. apr 2013

dojeme vcerajsie sci, peceny kapor so zemiakmi varenymi, salat z polnicka, jogurtovy kolac s ribezlami

libka1
26. apr 2013

@levandullka ty ake chute si mi narobila 😵 😵

womankc
26. apr 2013

ahojte ja včera som mala rušný podvečer prišli mi dve návštevy naraz hehehehhe, takže som narýchlo urobila jednohubky s pečeňovou domácou paštétou, zavárané miešané kyslé vecičky, cukinka, hríbiky a podobne a ešte som za pomoci mojej drahej dcéry urobila pečené zemiaky v rúre s cibuľou, kalerábom a sladkými zemiakmi a na dnes som urobila paradajkovú polievočku a budem musieť upiecť chleba dnes , zajtra sa ide véľa véľa pracovať na záhradke, takže len niečo rýchle, len neviem čo heheheh

petrisorka
26. apr 2013

Tak dnes som sa pustila do kysnuteho cesta - maju z toho byt rozky plnene tvarohom, uvidim co z toho bude 🙂 Cakam na kvasok 🙂 A este chcem spravit tvarohove skubanky so skoricou a maslom 🙂

bambina78
26. apr 2013

zienky neporadite mi nejaky lahky krem na tortu s cerstvymi jahodami? VEELKA VDAKA 😵

vieruna
26. apr 2013

Ahojte 🙂 My dnes len nieco na rychlo, lebo si musim stado pozbierat po celom meste. Vcera sme dorazili pred siedmou vecer. Zajtra grilovacka, chystam sa premierovo na pletienky. Samozrejme od @danielaj 😉 a v nedelu lazane a veduci si rozkazali kysnuty slivkovy posuch 🙂

aadulik2110
26. apr 2013

dnes bude u nás rascová polievka, plnené šampiňóny s nivou, ryža a krokety 🙂

michaelamilan
26. apr 2013

mňa dnes honí mlsná, tak si spravím palacinky 😀 a mm bude mať zo včera mäsko 😝

fordikford
26. apr 2013

ahojte nejak nestiham včera bola šošovicova polievka a kuracie prsia na zeleninke ,ryža na dnes polievka dojedačka a akodruhe dukatové buchtičky a idem varit pupavovy med a sadit zemiaky 🙂 🙂 🙂 krásny den

erulka77
26. apr 2013

hríbova omáčka 😉