icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

boubelka0021
26. apr 2013

Baby ako urobim obracacku na tortu tak aby stala zapychnuta v torte

womankc
26. apr 2013

@linka ja som piekla na papieri

nelinka0401
26. apr 2013

Ahojte.dnes zeleninová polievka pre deti,na večeru vajíčková pomazánka s čerstvým pečivom a tiež ako veľa už tu písalo báb,robila som púpavový med. 😉

bambina78
26. apr 2013

@slniecko77 ahoj, na masle som poobracala zeleninku, kratko podusit, potom len zlahka poprasit mukou -ale ani nemusi byt - a vyliat na to 1sladku smotanu, moze byt aj na varenie. Dochutit len troskou vegety, pre farbu som dala stipku kari. To je vsetko,je to rychle a velmi chutne, robim to aj k takym "suchsim"masam kde nie je stava..napr. reznom na prirodno a pod. 😉

slniecko77
26. apr 2013

@bambina78 dakujem pekne 🙂 nabuduce vyskusam aj ja, maly miluje zeleninku, povacsine naparujem tak skusime aj zmenu 😉

natal12
26. apr 2013

@linka ja som dávala do srnčieho chrbáta a vysli mi dve formy plné 🙂 len stalo sami to že som to tam echala kratšie a z vnutra som ich mala surové 😀

linka
26. apr 2013

@natal12 ja idem robit do vacsej tortovej formy,tak som ju vymazala 😉 a potom si ich dala dopiect? inac aj mne sa to uz stalo,ale so zavinom,ze bol miestami surovy a manzel ze fuj surove a ja som sa tak premahala a jedla to,ale nakoniec som si priznala,ze je surovy 😀

natal12
26. apr 2013

@linka niee to by potom uz nebolo ono,ja som tiez jedla a nikto nevedel ze to je surove pokym som to nepovedala 😀

katy2
26. apr 2013

dnesna vecera - cerstve rozky a bryndzova natierka 🙂

tinuskaha
26. apr 2013

dnes rezance s tvarohom a kyslou smotanou pre mna a maleho a pre mm restovana pecen a ryza
zajtra vyvar morcaci s rezancami a asi jablkove lievance

linka
26. apr 2013

Tak tu sú moje osie hniezda,len škoda,že tak málo sladké,keby som to vedela ☹

katkas1
26. apr 2013

vcera som robila kare na prirodno na sampinonoch zapekane so syrom,a bolo aj na dnes, zajtra bude cina s ryzou a hranolkami a v nedelu mame zurku, maly ma 2 roky tak na zelenie mm bude na oslavu cesnacka v bosniakoch a pecene kacice s knedlou, loksou a kapustou, platy na tortu som si pred chvilou upiekla, rano naplnim a vecer ozdobim, snad sa podari a este bdue kopec kolacov a koooooooopec riadov 😉

katkas1
26. apr 2013

@katy2 das recept na tie rozky?

lillona
26. apr 2013

tak dnes moje oblubene bryndzove halusky 🙂

petrisorka
26. apr 2013

Nas obedik 🙂

zuzu1108
26. apr 2013

@linka ahoj mohlq by som poprosit recept na tieto osie hniezda? Ja viem ze tu uz bol recept ale neviem ho najst 🙂 . A ked nechcem skoricove tak mozem dat na miesto skorice kakao? Dakujem 🙂

linka
26. apr 2013

@zuzu1108 ja si myslim,ze mozes dat kakao,len daj vela cukru,ja banujem,ze som nedala 🙂 😒 http://varecha.pravda.sk/recepty/osie-hniezda-v...

natal12
26. apr 2013

@linka krásne ich máš 🙂

zuzu1108
26. apr 2013

@linka Dakujeem 🙂 .

danielaj
26. apr 2013

ahojte, ja dnes narýchlo, nedá sa mi veľmi vymýšľať, keď chodím z práce o pol piatej, takže sme mali domácu francúzsku polievku, vajíčkové halušky, ľadový šalát, zajtra sa chystáme ne celý deń k vode grilovať, opeka´t, tak budú grilované kolená, slaninka, špekajdy, kuracie krídelká, ráno ešte upečiem čerstvý chlebík a perník s ovocím, aby bolo aj sladké 😉

linka
26. apr 2013

@natal12 dakujem 🙂
@zuzu1108 nemas zaco 😉

luciok
26. apr 2013

@nelinka0401 U vás už kvitne púpava? Tu ešte len začína zelenať tráva 🙂

luciok
26. apr 2013

@katy2 Mňam, práve mi mm doniesol čerstvú bryndzu, tak aj ja si urobím pomazánku na zajtra. Už teraz sa mi zbiehajú slinky.

tinuska4
26. apr 2013

@linka vyzera to uuuuuzasne :o)))

luciok
26. apr 2013

Dobrý večer žienky, no navarili ste a napiekli toho hodne za posledné dva dni, ku každej by som sa dala pozvať na nejaké to meníčko. Ja som včera robila fašírky v rúre so zemiakmi a k tomu zeleninový šalát - paradajky, paprika, uhorka. No a dnes sa konečne splnila moja túžba po dvoch týždňoch som mohla konečne urobiť palacinky - s ríbezľovým džemom, nutelou alebo grankom.

linka
26. apr 2013

@tinuska4 dakujem 🙂

natal12
26. apr 2013

@luciok ja urobím zajtra palacinky 😀

titkovamiriam
26. apr 2013

dnes som nevarila cele popoludnie z prace som bola u kamosky a boli sme zbierat smrhy,tak zajtra foto prazenice 🙂 foto hribkov mam vo fotkách vo fotobloku 🙂

macka23
26. apr 2013

Tento vikend nevarim 🙂 valame sunky na wellnese takze varenie nechamna profikov 🙂 pekny vikend 🙂