Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte.dnes zeleninová polievka pre deti,na večeru vajíčková pomazánka s čerstvým pečivom a tiež ako veľa už tu písalo báb,robila som púpavový med. 😉
@slniecko77 ahoj, na masle som poobracala zeleninku, kratko podusit, potom len zlahka poprasit mukou -ale ani nemusi byt - a vyliat na to 1sladku smotanu, moze byt aj na varenie. Dochutit len troskou vegety, pre farbu som dala stipku kari. To je vsetko,je to rychle a velmi chutne, robim to aj k takym "suchsim"masam kde nie je stava..napr. reznom na prirodno a pod. 😉
@bambina78 dakujem pekne 🙂 nabuduce vyskusam aj ja, maly miluje zeleninku, povacsine naparujem tak skusime aj zmenu 😉
dnes rezance s tvarohom a kyslou smotanou pre mna a maleho a pre mm restovana pecen a ryza
zajtra vyvar morcaci s rezancami a asi jablkove lievance
vcera som robila kare na prirodno na sampinonoch zapekane so syrom,a bolo aj na dnes, zajtra bude cina s ryzou a hranolkami a v nedelu mame zurku, maly ma 2 roky tak na zelenie mm bude na oslavu cesnacka v bosniakoch a pecene kacice s knedlou, loksou a kapustou, platy na tortu som si pred chvilou upiekla, rano naplnim a vecer ozdobim, snad sa podari a este bdue kopec kolacov a koooooooopec riadov 😉
@zuzu1108 ja si myslim,ze mozes dat kakao,len daj vela cukru,ja banujem,ze som nedala 🙂 😒 http://varecha.pravda.sk/recepty/osie-hniezda-v...
ahojte, ja dnes narýchlo, nedá sa mi veľmi vymýšľať, keď chodím z práce o pol piatej, takže sme mali domácu francúzsku polievku, vajíčkové halušky, ľadový šalát, zajtra sa chystáme ne celý deń k vode grilovať, opeka´t, tak budú grilované kolená, slaninka, špekajdy, kuracie krídelká, ráno ešte upečiem čerstvý chlebík a perník s ovocím, aby bolo aj sladké 😉
@nelinka0401 U vás už kvitne púpava? Tu ešte len začína zelenať tráva 🙂
Dobrý večer žienky, no navarili ste a napiekli toho hodne za posledné dva dni, ku každej by som sa dala pozvať na nejaké to meníčko. Ja som včera robila fašírky v rúre so zemiakmi a k tomu zeleninový šalát - paradajky, paprika, uhorka. No a dnes sa konečne splnila moja túžba po dvoch týždňoch som mohla konečne urobiť palacinky - s ríbezľovým džemom, nutelou alebo grankom.
dnes som nevarila cele popoludnie z prace som bola u kamosky a boli sme zbierat smrhy,tak zajtra foto prazenice 🙂 foto hribkov mam vo fotkách vo fotobloku 🙂
Tento vikend nevarim 🙂 valame sunky na wellnese takze varenie nechamna profikov 🙂 pekny vikend 🙂

Baby ako urobim obracacku na tortu tak aby stala zapychnuta v torte