icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenadka
26. apr 2013

Fúha práve riešim čo variť, mám pociť že je to stále dokola a najedno kopyto a nakoniec som nakúpuila tak, že si neviem vybrať. Buď losos pečený so zeleninkou, alebo čína, alebo vyprážaný hermelín 😅 asi urobím lososa a keď ostane zeleninka a zemiačiky tak už dorobím ten hermelín na ďalší deň a basta 😅 a čínu cez týždeň.

hobit
26. apr 2013

dnes pecene kura naporcovane spolu so zemiakmi, cokoladovy puding a so zvysku na zajtra kuraci vyvar, masko este ostalo a cokoladova rolada

nelinka0401
27. apr 2013

@luciok no veru hej,už jej je veľa.tak som rýchlo bola nazbierať aby som to neprešvihla 🙂 🙂

bambina78
27. apr 2013

este zaliat zelatinou a hotovo 🙂

nany100
27. apr 2013

obrátené rezne zapečené v rúre, ryža a brokolicová polievka 😉

veroninna1
27. apr 2013

@anos18 ahoj, podla mna ju nie je az tak citit. chut pohanky tiez nie je moja oblubena, no tu nie je az taka intenzivna. a ako si pisala, tiez ju jeme pre zdravie. na pomazanku som si nakrajala cibulku, rajciny, cize to vobec nebolo citit.

natal12
27. apr 2013

dnes urobím palacinky s nutelou a džemom a šlahačkou a topingom 🙂

reni1512
27. apr 2013

@natal12 ja uz varim masko na smotane a kolienka, ale rozmyslam, ze to ostane na zajtra a tiez asi palacinky nakoniec 🙂 lebo neviem co zajtra, ked dnes maso.. dobry napad tie palacinky 🙂

natal12
27. apr 2013

@reni1512 no hej dnes len tak bezmäsité a zajtra bude mäsko 🙂 mne niekedy dochadzaju napady co mam varit 😒

sharmana
27. apr 2013

Dnes: brokovicová omáčka na kyslo, aj s kôprom 🙂
Hlavné jedlo: granadír

ivetka1981
27. apr 2013

Makový a orechový závin🙂

bubo1104
27. apr 2013

dnes jarná polievka , varené zemiaky + špenát + voľské oko . Máme oslavu , tak som od rána piekla 3 koláče . Jeden koláč s 3 druhmy ovocia ( jablká , nektarinky , slivky ) na vrch posýpku . Druhý koláč nad parou burizónkový na tortovej oblátke , no a tretí makovo - tvarohový 5 hviezdičkový koláč s netu . Všetky sa vydarili a sú mňam

chantalle
27. apr 2013

Ahojky, my dnes zeleninove rizoto, salat a pre niektorych hladosov aj hranolky🙂 a na vikend karamelove burizony v oblatkach...

nelinka0401
27. apr 2013

ahojte,dnes nevarím ale idem na rýchlo urobiť tortu na 80tku,mužovej babke...mohli aj skôr dať vedieť 😒 dúfam,že sa podarí 🙂

dazdovka
27. apr 2013

Dnes canelloni so spenatovou plnkou a kusky z kuracieho prsicka k tomu

natal12
27. apr 2013

no palacinky sa lepia tak šlak 😠 takže budud z toho zapekané z džemom a tvarohom a nech su také normálne tak urobím palacinky 3 2 1 🙂 a to sami palacinky darili normálne neviemkde som spravila chybu asi cukor 😒

salma22
27. apr 2013

@natal12 ja do palaciniek cukor nedavam ,ani skoricovy ani vanilinovy potom sa mi lepia... 😖

salma22
27. apr 2013

dnes som musela navarit na super nedelu....takze hovadzia polievocka s rezancami, pyre s kuracim maskom sampionmi a kukuricou...normalne sa podarilo som ...in seven haven... 😀

natal12
27. apr 2013

@salma22 no ja vzdy robím podla maminho receptu a krásne sa vydarili a teraz neviem prečo sa lepia 😠

natal12
27. apr 2013

baby co s cestom na palacinky mám spravit ? ked sa lepia?

natal12
27. apr 2013

ja to kaslem ho vyhodim do zachoda asi 😠 😠 a idem urobit tie palacinky 3 2 1 z MMB 🙂

georgia333
27. apr 2013

@dazdovka poprosím receptík, vyzerá to veľmi chutne, ďakujem

maartinkaa
27. apr 2013

@natal12 pridaj vajce a nedavaj vela cukru 😉

natal12
27. apr 2013

@maartinkaa myslíš že to pomožé a ked nie ? 😒

mamkabeika
27. apr 2013

Ja som dnes robila mrkvovy krem a celozrnne cestoviny s tvarohom. Taka rychlovka, kedze o jednej sme sa vratili z nakupu.

dazdovka
27. apr 2013

@georgia333 spenatovy pretlak som den vopred rozmrazila, nechala z neho odkvapkat vodu, primiesala 2 vajicka, za dve hrste struhanej goudy, nakrajala neudene tofu (namiesto toho mozes dat aj neudenu parenicu), ochutila vegetou a naplnila canelloni (cestoviny - rurky). Potom naukladam do misy z janskeho skla, navrch polene cherry paradajky (bez nich to neni tak svieze) zalejem hustym besamelom z 3dl mlieka a 40g hladkej muky, posypem hrubou vrstvou syra (goudu som mala teraz, bola v Lidli akcia) a sup do rury na 180°C cca 40min. Maso k tomu netreba, ale ked je, tak trosku ako na kebab spravim..

michaelamilan
27. apr 2013

@ivetka1981 no krááááááááááááááááásne sú!!! hneď by som si dala!!!!

denisenko
27. apr 2013

my dnes krémova brokolicová polievka s opraženou žemlou.....pikantné bravčové pliecko s mexickou zeleninou a knedľa....

zklimekova
27. apr 2013

@natal12 ja stále dávam vanilkový cukor a nikdy sa mi nelepia, nemusí to byť cukrom...

zklimekova
27. apr 2013

paradajková polievka a francúzske zemiaky, mm s čalamádou , ja a deti hlávkový šalát so slakokyslou zálievkou