icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

reni1512
29. apr 2013

Dnes ,,zdravy obed" vyprazany syr so sunkou a hranolky 😀 😀 😀 ...polievocka paradajkova, zajtra budu zemiaky na kyslo s cibulkou a sojovo-zeleninove fasirky 🙂

rastulka
29. apr 2013

@nelinka0401 Dakujem,Chcela som objednat PDT,ale zdala sa mi draha tak som ostala verna želatinovke 😉 🙂
@womankc Vdaka 🙂 aaa nefotila som postup,mala som s nou čo robit,vobec ma nenapadlo aj fotit 😉 😅 http://dorty.artmama.cz/node/80874 😉

rastulka
29. apr 2013

@natal12 no,to neviem kde ju predavaju,určite maju aj tam 😒 My byvame v najomnom byte a to nam dali ony ked sme sa stažovali 😒 ale pomohlo,odvtedy som mravce nevidela...klop,klop,klop 🙂

zklimekova
29. apr 2013

@anavila krásna tortička 🙂

rastulka
29. apr 2013

@fattamorgana waaawww,ta slana torta je bombova 😉
@anavila Krasna tortička 🙂
@michaelamilan mnaaam 😉

jachin
29. apr 2013

P: buchty na pare
U: rascová polievka, živánka
S: rascová polievka, pstruh a zemiaky
Š: šošovicový prívarok
P: rajčinová polievka, langoše

januschka10
29. apr 2013

U nas vecera kuracie sote so smotanou, ryza, hranolky a grecky salat. Konecne sa uzdravujem a mam chut sa dobre napapat 🙂

nelinka0401
29. apr 2013

@rastulka ja sa chystám o dva týždne na krst krstniatku upiecť tortu v tvare štvorca.poschodovú,tak študujem nejaké ozdoby.aké dávaš farby,práškové alebo tekuté.mne sa z tých práškových ťažko docieluje želaná farba...

pralinkaaa
29. apr 2013

baby prosíím veľmi o radu - chcem spraviť ten púpavový med ale:
- nazbierala som si púpavy na dedine u otca akože bio - a kým sme došli domov zavreli sa nevadí to? ja neviem, manžel ma presviedča že nie ale mne to príde také nevyluhované / -
- a tu je aj druhá vec - dala som ich najrpv na 24h stáť do vody, a až teraz začínam variť je to zle? lebo ostatné sirupy /baza, medovka, mata/ som vždy robila takto. najrpv 24h macerovala v studenej vode, potom až zohriala

lienka2
29. apr 2013

dnes dojedacky zo vcera - bravcove rezne s tarhonou ,
utorok - zemiakova polievka s krupami, zeleninove rizoto s uhorkovym salatom
streda - dojeme polievku, druhe budu buchty na pare
stvrtok - morcacie zavitky s ryzou a polievka este netusim aka bude..
a piatok- uvidime co zvysi 🙂

luciok
29. apr 2013

@anavila Chcela by som byť na tej tvojej oslave 😝

rastulka
29. apr 2013

@nelinka0401 Ja som si objednala sadu geloviek,to sa ozaj oplati 😉 No,aj my budeme iba teraz krstit našu malu,vobec neviem aku tortu jej upečiem 😒 nechcem papučky alebo kočik na tortu,šak ona už nieje malinka 😅

sona_v
29. apr 2013

zajtra:
°premiéra: "džadky", uvidím či sa to podarí 😅 😝 😀
°polievka: hŕstková
streda:
°penne s morčacím masom a smotanovo-nivovou omáčkou
°brokolicová so slovenskou ryžou
štvrtok:
°polievka "kulajda"
°pečená krkovička so zemiakmi, uhorkový šalát
piatok:
°bryndzové halušky
°špargľová krémová
sobota:
°ideme na oslavu, takže len polievka-falošná gulášová
nedeľa:
°hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
°domáca sekaná 1.,plnená vajíčkom,hráškom a kápiou
2.,plnená omeletou so šampiónmi
zemiaková kaša
°koláčik: Rýchly jablčník 🙂

nelinka0401
29. apr 2013

@rastulka musím sa popozerať po nejakých iných farbách teda 🙂 ja viem len,že bude spodná ružová,vrchná bilea a mám zajednané u kamošky to malinké bábo,čo leží na brušku a má vypučenú riťku 😀 😀 no spýtaj sa malej,čo by chcela.nemusí mať klasickú tortu na krst

womankc
30. apr 2013

@rastulka no to verím, ďakujem za link

drobik1
30. apr 2013

dnes teda rizoto so sliepky a polievka zeleninova s krupicovymi knedlickami...dezert muffiny s cokoladou,orechami a cernicami.. 🙂

katkas1
30. apr 2013

segedinsky gulas s knedlou a mame este kopec kolacov z oslavy 😉

lululka555
30. apr 2013

ahojte , u nas dnes kysla polievka z fazulovych strukov, rizoto a uhorkovy salat 🙂

mariavasik
30. apr 2013

dnes mame paradajkovu polievku so syrom a francúzske zemiaky 🙂

natal12
30. apr 2013

@rastulka ja som včera kúpila v drogérii takéto : http://www.nohelgarden.cz/kalendar/komunalni-hy...

postriekala a mravce nikde klop klop chvala bohu aspon dufam 🙂

daniz
30. apr 2013

Zostalo mi trochu karé na šamp. - tak dovarím ryžu + zeleninka/huby, bude rizoto a polievku zo zelenej fazulky - na zajtra a dnes pečené zemiačky +omeleta

kikatko
30. apr 2013

nepravé francuzske zemiaky a riadny guláš

vieruna
30. apr 2013

Ahojte. Ja som mala na vikend napacovane kuracie kridielka na grilovacku. Ostali, tak som ich vcera dala do truby upiect, a spravila k tomu ryzu. Dufam, ze nebudu detom moc stiplave. Boli v takej medovo chili omacke 🙂 Zajtra si spravime lososa s bylinkovym maslom a varenymi zemiakmi.

lenka268
30. apr 2013

Ahojte, dnes som upiekla slnecnicovy chlebik v rure., Muka je z Lidla je velmi dobry, robila som ho prvykrat. A pizzove slimaky z listkoveho cesta., Chcela som k tomu zemiakovu kyslu polievku ale kedze byvame s rodicmi a mamina dnes robila fazulovu tak jej urobila viacej a je aj pre nas. Pekny den. 🙂

gabriella7
30. apr 2013

celozrné cestoviny so zeleninou a paradajkovou omáčkov- 15minútovka 😉

nelinka0401
30. apr 2013

Ahojte,dnes brokolicová krémová polievka s opečeným rožkom,hovädzie mäso so zeleninou v rajčinovej omáčke k tomu tarhoňa a nejaký zeleninový šalt

libka1
30. apr 2013

balkansky plamen a ryza, dojeme paradajkovu polievku, dala som vyvarit koleno do polievky zeleninovej a zajtra si ho na vecer upeciem alebo ugrilujeme, uz sa tesim 😵 cokoladovy puding s piskotami a ribezlami

fordikford
30. apr 2013

dnes rascova polievka s opekanym chlebíkom a segedínsky gulaš knedla lievance

rosannar
30. apr 2013

zajtra fazulová kyslá polievka s udeným kolienkom a domáca pizza 😉

pragmaticka
30. apr 2013

wouw..to vy takto vyvarate?? ja som cele dni doma sama, takze dnes som si urobila fajny miesany salatik so syrom , vecer nam urobim lososove spagety s brokolicou..