Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Tak u nas vcera hov.vyvar,udene kur stehna,kysla kapusta,knedla.
Dnes zeleninova polievka,palacinky s pomarancovo-jablkovou omackou
Streda dojeme zel.polievku a halusky s bryndzou
Stvrtok mame v praci 12-tku takze sa obeduje tam
Tal este poriesit piatok a tom mam dlho chut na vyp karfiol a zem kasu.
No a dnes v ramci jarneho upratovania pivnice som skonstatovala,ze jablka to uz dlho nevydrzia takze bude este jablcnik,vari sa mi jablkova vyziva a este jablkovy fresh-odstavovac dobra vec 🙂
@ciusinka jasne, posielam povodny recept od @natalka111, ja ho mam od nej. Len som to listkove cesto nerozkrojila ale dala na cele. Listkove cesto je kupovane, nabuduce skusim kupit aj pizzove cesto, urcite to bude rovnako dobre a bude sa to trosku menej trusit ako toto listkove ( po vychladnuti sa netrusi skoro vobec) . Ale je to vyborne. Paci sa recept:
jedno lístkové cesto prekrojiť na dve polovice, každú vyvaľkať, natrieť kečupom, posypať pizza korením a naukladám syr, šunku a salámu, zviniem, dám trochu postáť do chladničky, potom nakrájam na kolieska, poukladám na plech, každé potriem rozšľahaným vajíčkom a pečie sa..je to rýchlovka
@nelinka0401 určite gelovky sú lepšie na zafarbenie, farbím aj práškovou farbou, ale ak potrebujem menej..ale práškové skor na tieňovanie používam 😉
@lenka268 mňam...milujem tie pizza slimáčiky 🙂
@nikushkasa ahoj ten chlebik s tou omackou to je normalne kupovany, ci si sama piekla? dakujem
Ahojte, ja dnes nevarím, dlaa som si v meste kebab, doma som si dala dezertík zo včera a zasa utekám von......Inak amli sme dnes poradňu a náš chrústik už má 5400g 😀 Pekný slnečný dník prajem! 🙂
zeleninkovu polievku a halusticky k nej
Šošovicová polievočka a morčacie prsia na prirodno so zeleninkou :D
Ahojte kuchárky 🙂 Ďakujem za super inšpirácie čo variť a za receptíky 😉Poprosím Vás o nejaké recepty čo so zemiakmi - máme ich ešte veru dosť a začali hniť a je to škoda vyhodiť.
@miskap2111 toto bude asi velmi dobre. recept? dakujem.
Hovadzia polievka s pismenkovou cestovinou a potom uz asi len salatik, chlebiky, studena vecera. Kupene kuracie kusky na zajtra. Uz bude fungovat babka, tak som jej naplanovala kuraci perkelt s haluskami 🙂
@jani74 no, ja tiež veru vymýšľam kadečo, akosi nám zemiačiky slabo ubúdajú. Tuto som si našla celkom fajn inšpirácie http://www.dobruchut.mwb.sk/?en_zemiakove-pochu... 🙂
@januschka10 bol výborný. Ale recept je po anglicky: http://www.globalgourmet.com/food/special/2006/... - akurát nepoužila maliny, ale jahody. A medzi spodnú časť a krém, dala ešte jahodový džem.
Kysla sosovica,osuch,zajtra domace hamburgery
tak ja "už" druhý deň zarezávam v robote,teda stravujem sa tam,dnes sme mali napr.vyprážaný hermelín,opek.zemiaky a tatárka,ja som si dala len hermelín a zel.šalát z domu a ešte bola kapustová polievka, o zvyšok rodiny sa postará svokra 😉 ,zajtra by sme chceli ist na chalupu robiť guláš ale neviem ako na tom budú deti,lebo sú choré...
dnes u nás varila reštaurácia 🙂 ryža, kuracie soté a šalátik 🙂 ale zajtra čo uvarím.... netuším
Ahojte🙂 prosim vas, potrebujem na zajtra niaky recept na dobre stavnate muffinky, na nete je tolko receptov... uz ich nestiham vyskusat 😀
dakujeeem
ahojte kocky ja som vcera navarila hrncisko fazule na kysloo s udenym a dnes som dorobila langose....zajtra sa doje fazula a bude rizoto zeleninkove....varim na zahrade utekam tam od rana uzivat si ...tak aj vam krasne slnecne dni prjem...
@ivetka1981 ahojky prosimta ak by si bola dobrá a dalami recept na tvoj privarok...
@bubu1111 rada...pokrajaj cuketu na kocky( prip.nastruhaj na hrubšie) daj do hrnca s rascou,2 zemiakmi,sol a varíš do mäkka...potom zahustíš bešamelom,dochutíš kôprom a octom a cukrom...
@ivetka1981 dakujem krasne🙂
ahojte, práve som vás v rýchlosti dočítala, od nedele som sem nenakukla a vlastne ani na PC, a toľko ste toho porobili, no ani ja som nelenila, v pondelok sme klasika dojedali z nedele, ke´d som prišla z práce, robila som bryndzovú nátierku, piekla chlebík a robila Bebe dobré ráno, boli výborné, v utorok sme mali žemľovku a polievku so strúhanej zeleninky, dnes ešte netuším, pekný voľný dník prajem 😉

@lenka268 Mohla by som poprosit o recept na tie pizzove slimaky? Dakujem 🙂