icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

alexada
6. máj 2013

@lululka555 ako si robila, prosim ta, tu bublaninu? mam kopec rebarbory, akurat pozeram na nete recepty 🙂

fordikford
6. máj 2013

jaj baby nestiham včera bola bravčova polievka z kosti rezance ,madarský guláš kolienka krémeš a dnes polievka zo včera a rizoto šalat 🙂

daniette
6. máj 2013

Moja druhá slaná torta

daniette
6. máj 2013

.

daniette
6. máj 2013

Zostali mi ešte pomazánky, tak som bratovi urobila k narodeninám mini slanú tortičku 🙂

mia258
6. máj 2013

Poradte mi prosim vas nejaky zeleninovy recpet s REBARBOROU. Ako ju upravit? Nieco bez masa najlepsie 😵

miruska73
6. máj 2013

@daniette krasna je robis s toustoveho chleba?

lillona
6. máj 2013

zapekane cestoviny so sunkou,porkom, mozarelou, cherry paradajkami a smotanou

libka1
6. máj 2013

@mia258 ja som myslela ze rebarbora je ovocie, poznam ju len v kolacoch a ovocnom pohari 😅 a teraz kukam cez google a zevraj zelenina 😕

miruska73
6. máj 2013

ahojte kocky tak ja po dlllllllllllllllllllllllllhej dobe som dnes musela varit 😝 vikend sme mali pecene maso knedla cerv.kapusta rychlostou blesku zjedene zozrane 😀 nepiekla som nic aj ked som chcela ale mame tolko vseliakych sladkosti ktore treba dojest tak sa moze tatko s chutou pustit....no a dnes som varila polievku s kuracich a kacacich kosti a drobkov a kura na paprikas s haluskami a uhorkou ....bude aj zajtra 🙂 a zamiesila som si cesto na sladke rozky plnene tvarohom ....tak idem na to papa

mia258
6. máj 2013

@libka1 je to zelenina a vsetky recepty co s nou poznam, su kolace 🙄 chcem normalne jedlo na obed a nic neviem najst ani sama vymysliet 😀

libka1
6. máj 2013

@mia258 sak toto, ja cely zivoz zijem s tym ze ovocie a na stare kolena sa toto dozviem 😕 😀

miruska73
6. máj 2013

@anavila moja a ty co chces zlepsovat?ved je nadherna ... 😵 😵 😵 😵

mia258
6. máj 2013

@libka1 lepsie neskoro ako nikdy 😀 😀 😀

miruska73
6. máj 2013

@danielaj danik kolac robievam je fajnovy aj ked suseda na zahrade osomrala ze suchy ,lebo ona pecie len slahackove ....a ja mam rada aj taketo alebo rychle bublaniny alebo tie lenive kolace vymiesane v jednej miske sup na plech a je fajnota ....no a k tej zmrzke 😕 nebojis sa tych surovych vajec ?lebo ja hned zamietam kolace kde su surove vajka alebo zmrzky 😖 a papka ju aj mala babulka?

titkovamiriam
6. máj 2013

u nas dnes karfiolova polievka a granatir
rebarboru použivam na kolace,kompoty,
@mia258

mia258
6. máj 2013

@titkovamiriam vsak aj ja, alebo na dzemy, len mi napadlo, ci sa z toho neda spravit nieco na slano 😀

daniette
6. máj 2013

@miruska73 Ďakujem veľmi pekne, áno je z tmavého toastového chleba, minule som robila omnoho väčšiu tortu a tam som dávala striedavo tmavý a bledý toastový chlieb, ale chuťovo sú veľmi dobré 🙂

titkovamiriam
6. máj 2013

@mia258 na nete som nasla čatny zo zazvorom a kura

mia258
6. máj 2013

@titkovamiriam hodis mi link, prosim? 😵

januschka10
6. máj 2013

Ahojte, babka odisla a tak dnes musim znova varit ja. Na obed sme isli s kamoskou do restiky a vecera bude kura na stave so zeleninou a ryza. Neviem ci ma bosorka svokra uz salat v zahradke, minuly tyzden uz mala, musim sa jej ist spytat,ale dnes zasa zjedla divoku kasu, asi poslem maleho, nech ju ide pozriet a nech donesie salat.

titkovamiriam
6. máj 2013

a tu su dalsie aj ked tiez vacsinou sladke:
http://www.labuznik.cz/ingredience/rebarbora/

miruska73
6. máj 2013

@daniette aj ja milujem tieto slane torty zopar som uz urobila ,ale ja si peciem cesto...ale uz nebudem 😀 😝 uz obcas spravim aj s toustoveho.....inak paci sa mi ten napad s tymi ruzami s listk.cesta....a naplne?ake robis? ja zvyknem bryndzovu syrovu alebo chrenovu paprikovu .....

sweetlemon
6. máj 2013

ahojte, vcera sme grilovali a robili sme spadove rozky, dnes rizoto s kuracimi pecienkami a vecer si dame lososa s varenymi zemiakmi a varenou mrkvickou.

lululka555
6. máj 2013

@alexada ahoj na nete su rozne hrncekove recepty,ale moja naj je tato,tu je recept https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lululka555/a... 🙂

daniette
6. máj 2013

@miruska73 tmavý toastový chlieb, pomazánka oblížprst (maslo, 1 syr - črievko, 2 vajíčka, 20 dkg šunkovej salámy - dala som liptovskú salámu pokrájanú na kocky, 2 PL tatárskej omáčky, 1 PL horčice, cibuľa, soľ, čierne korenie), toastový chlieb, pomazánka z medvedieho cesnaku, toastový chlieb, vajíčková pomazánka s tvarohom (2 vajcia, 125 g jemného tvarohu, 1PL lyžica kyslej smotany, pažítka, soľ, mleté čierne korenie - na tvrdo uvarené vajcia nadrobno nakrájame, pridáme tvaroh, smotanu, nasekanú pažítku, podľa potreby dochutíme soľou alebo korením, toastový chlieb, z Lidla mäkký termizovaný výrobok z čerstvého syra Pic Frisch zmiešala s mletou červenou paprikou, na vrch dáme toastový chlieb a už len ozdobíme podľa svojej fantázie🙂 .

michaelamilan
6. máj 2013

U nás sú dnes domáce slíže s makom, kurací vývar s knedličkami a idem asi eče urobiť langoše......mám nane stáááášnu chuť 😀
@daniette tie torty sú perfektné!!!! vyzerajú mňamkovo!
@lillona slintáááááááááááááááááááám.....dala by som si 😀

daniette
6. máj 2013

@michaelamilan Ďakujem veľmi pekne, ja tam dávam väčšiu vrstvu pomazánky a preto sú veľmi dobré 🙂

michaelamilan
6. máj 2013

@daniette to si pečieš nejaké pláty na slano a potom naplníš plnkou ??????