icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anavila
5. máj 2013

ahojte..ja som robila po sto rokoch španielske vtačky (nikto ich neje) 😒 s ryžou a k tomu salat z mrkvy a cinskej kapusty. A este som piekla jednu torticku na prve sv.prijimanie 🙂 take moje najnovsie hobby...len nie a nie sa v tom zlepšiť ☹

danielaj
5. máj 2013

@atiatko ale, čo si 😕 že pani kuchárka, teraz si ma zase ty strašne prechválila a ďakujem ti za to veľmi pekne 😉

danielaj
5. máj 2013

@anavila čo chcež zlepšova´t? 😕 veď je krásna, si šikulka 🙂

atiatko
5. máj 2013

@danielaj 🙂 🙂 🙂

womankc
6. máj 2013

@luciok 😀

womankc
6. máj 2013

@levandullka to prvé jedlo vyzerá super,pridáš recept prosím ????

natal12
6. máj 2013

ahojte kočky my dojedáme zo včera polievku šošovicovú a segedín s knedlou 🙂 a dezert je kremeš božka 😉

lululka555
6. máj 2013

Ahojte , vcerajsia vyborna jahodovo-rebarborova bublaninka 😝 a dnes nevarim,dojedacky zo vcera ,budem len oddychovat ...po vcerajsej skoro 20km ture si nohy necitim 😉

ewana73
6. máj 2013

@atiatko uzasneee,dakujem veeeelmi pekne.

zarabono
6. máj 2013

Vcera svieckova s domacou knedlou,dnes dojedame a chuti mi nejaky kolacik🙂

womankc
6. máj 2013

@zklimekova môžeš pridať rozpis na tie muffinky , ďakujem 😵

womankc
6. máj 2013

😀 ahojte, takže v piatok sme mali hrákovú polievku s lievankou zo špaldovej múky a zemiakové placky s medvedím cesnakom a aj lievance s vločkami , v sobotu sme mali segedínky guláš z morčacích pŕs a knedľu a včra vývar z morčacieho krku a hovädzej kosti so zeleninou a cestovinou a hovädzia roštenka dusená v paradajkovej omáčke s kyslou uhorkou a tiež knedla , lebo tata kúpil dve krásne nadýchané a na raňajky bola pomazánka z nivy a medvedieho cesnaku a ešte som im piekla makovú štrúdľu a jablkovohruškové muffinky s broskyňovým džemom a robili sme na záhrade ako draci , tak sme aj skoro všetko pojedli dnes bude asi len ľahká omeletka a varené zemiačiky s vňaťkami a hor sa na zeleninovú časť záhrady, zatiaľ len okrasnú som porobila 😀

abriela
6. máj 2013

@anavila kransa torticka
@danielaj zaujimavy receptik na zmrzku. Urcite vyskusam.
@levandullka vyzera dobre a si dobra nielen kucharka ale aj fotografka
@lululka555 dobre, ze sa tu rozobera a spomina rebarbora, lebo u nasich zvycajne sa z nej ani nic nerobi, max. 1x kompot. Kde ste boli?
@womankc uff, tak ty veru vyvaras

U nas. Sobota: zeleninova polievka s haluskami, francuzke zemiaky, lekvarove a nutelove satocky
Nedela: polievka zo soboty a kuracia pecen na smotane so spagetami.
Kedze vyuzivam pekne pocasie a denne som vonku s kocikom aj 7 hodin, tesim sa, ze dnes rano nevarim a budem dojedat po vikende az do stredy 🙂

lululka555
6. máj 2013

@abriela ja som kupila rebarboru,len na kolac... uplne inu chut to dalo tej bublanine,taku kyselkavu...boli sme na uetlibergu ( CH ) 😉

jolly84
6. máj 2013

ja dnes ze vobec nic 😀

jolly84
6. máj 2013

@anavila a v com by si to este chcela zlepsit? vsak je uplne nadherna ta torta...

diusik
6. máj 2013

@pakin na strane 2343 ja recept popisany 😉

diusik
6. máj 2013

@michalag hore na tejto strane je uz recept napisany,ak by boli nejake nejasnosti,kludne sa pytaj, teda na strane 2343

pakin
6. máj 2013

@diusik Díky 😉

zuzananinka
6. máj 2013

@diusik tak vcera som robila Tvoje pizza rohličky - a vrelo odporúčam všetkým sú vynikajúce - len sa tak po nich zaprášilo a velmi jednoduchá a rýchla príprava... receptík už mám uložený 🙂

jja
6. máj 2013

ahojte dievcata...prosim poradte mi...mam poobede taku mensiu brigadicku na dome, a nechce sa mi ist do obchodu kupovat iba klobasky pre chlapov...co mam nachystat? mam doma maso, aj bravcove, aj kuracie...aj slaninku...take rychle obcerstvenie...skuste mi dat nejake tipy..
dakujem

egyptanka
6. máj 2013

@jja perkelt alebo nieco na sposob zivanskej. Maso, slanina, zemiaky a nejaka zelenina do alobalu.

jja
6. máj 2013

http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept...

uz som nasla...minule so videla v telke a skusim taketo nieco....myslim tie kuracie placicky so zeleninou...co myslite?

@egyptanka dakujem za tip-...aj ta zivanska je dobra...

gelinka75
6. máj 2013

@jja rezne, gulas, chlapom sa len tak nejakym chlebickom nezavdacis, proste maso 😉

tinuskaha
6. máj 2013

dojedacky zo vcera t.j.zemiakova kasa a kuracie rezne ako robila Marta Sladeckova minuly tyzden v relacii Bez servitky 🙂 ostalo este aj z vlacnej jablkovej babovky a prave som dovarila pupavovy med 😉

minnie30
6. máj 2013

polievka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24173&use... , ryža a kuracie mäsko s kukuricou a zo včera bublanina s broskyňami

januschka10
6. máj 2013

@atiatko nahodou mne sa velmi paci aj na vzhlad a urcite super chutila

levandullka
6. máj 2013

@abriela Ďakujem za milé slová 🙂

daniz
6. máj 2013

dnes špagety so syrom,

zklimekova
6. máj 2013

@womankc na ktoré?