Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@levandullka to prvé jedlo vyzerá super,pridáš recept prosím ????
ahojte kočky my dojedáme zo včera polievku šošovicovú a segedín s knedlou 🙂 a dezert je kremeš božka 😉
Vcera svieckova s domacou knedlou,dnes dojedame a chuti mi nejaky kolacik🙂
@zklimekova môžeš pridať rozpis na tie muffinky , ďakujem 😵
😀 ahojte, takže v piatok sme mali hrákovú polievku s lievankou zo špaldovej múky a zemiakové placky s medvedím cesnakom a aj lievance s vločkami , v sobotu sme mali segedínky guláš z morčacích pŕs a knedľu a včra vývar z morčacieho krku a hovädzej kosti so zeleninou a cestovinou a hovädzia roštenka dusená v paradajkovej omáčke s kyslou uhorkou a tiež knedla , lebo tata kúpil dve krásne nadýchané a na raňajky bola pomazánka z nivy a medvedieho cesnaku a ešte som im piekla makovú štrúdľu a jablkovohruškové muffinky s broskyňovým džemom a robili sme na záhrade ako draci , tak sme aj skoro všetko pojedli dnes bude asi len ľahká omeletka a varené zemiačiky s vňaťkami a hor sa na zeleninovú časť záhrady, zatiaľ len okrasnú som porobila 😀
@anavila kransa torticka
@danielaj zaujimavy receptik na zmrzku. Urcite vyskusam.
@levandullka vyzera dobre a si dobra nielen kucharka ale aj fotografka
@lululka555 dobre, ze sa tu rozobera a spomina rebarbora, lebo u nasich zvycajne sa z nej ani nic nerobi, max. 1x kompot. Kde ste boli?
@womankc uff, tak ty veru vyvaras
U nas. Sobota: zeleninova polievka s haluskami, francuzke zemiaky, lekvarove a nutelove satocky
Nedela: polievka zo soboty a kuracia pecen na smotane so spagetami.
Kedze vyuzivam pekne pocasie a denne som vonku s kocikom aj 7 hodin, tesim sa, ze dnes rano nevarim a budem dojedat po vikende az do stredy 🙂
@abriela ja som kupila rebarboru,len na kolac... uplne inu chut to dalo tej bublanine,taku kyselkavu...boli sme na uetlibergu ( CH ) 😉
ja dnes ze vobec nic 😀
@diusik tak vcera som robila Tvoje pizza rohličky - a vrelo odporúčam všetkým sú vynikajúce - len sa tak po nich zaprášilo a velmi jednoduchá a rýchla príprava... receptík už mám uložený 🙂
ahojte dievcata...prosim poradte mi...mam poobede taku mensiu brigadicku na dome, a nechce sa mi ist do obchodu kupovat iba klobasky pre chlapov...co mam nachystat? mam doma maso, aj bravcove, aj kuracie...aj slaninku...take rychle obcerstvenie...skuste mi dat nejake tipy..
dakujem
http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept...
uz som nasla...minule so videla v telke a skusim taketo nieco....myslim tie kuracie placicky so zeleninou...co myslite?
@egyptanka dakujem za tip-...aj ta zivanska je dobra...
dojedacky zo vcera t.j.zemiakova kasa a kuracie rezne ako robila Marta Sladeckova minuly tyzden v relacii Bez servitky 🙂 ostalo este aj z vlacnej jablkovej babovky a prave som dovarila pupavovy med 😉
polievka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24173&use... , ryža a kuracie mäsko s kukuricou a zo včera bublanina s broskyňami
@atiatko nahodou mne sa velmi paci aj na vzhlad a urcite super chutila
@abriela Ďakujem za milé slová 🙂
dnes špagety so syrom,
@womankc na ktoré?

ahojte..ja som robila po sto rokoch španielske vtačky (nikto ich neje) 😒 s ryžou a k tomu salat z mrkvy a cinskej kapusty. A este som piekla jednu torticku na prve sv.prijimanie 🙂 take moje najnovsie hobby...len nie a nie sa v tom zlepšiť ☹